Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώην ομοφυλόφιλες υπερασπίζονται την ετεροφυλοφιλία


play2Ας γυρίσουμε λίγο πίσω τον χρόνο στο 2002. Ένα γυναικείο συγκρότημα, δηλωμένες ομοφυλόφιλες σοκάρουν την Ρωσία και την διεθνή κοινότητα. Εμφανίζονται στην Eurovision και φιλιούνται στην σκηνή. Γίνονται σύμβολα της παγκόσμιας ομοφυλοφιλικής κοινότητας. Τις έλεγαν t.A.T.u. Στο βίντεο κλιπ εκείνη την εποχή, οι δυο τραγουδίστριες ντυμένες...
με σχολικές στολές έτρεχαν στην βροχή και φιλιόντουσαν με πάθος. Το 2003 όμως ένα ντοκιμαντέρ αποκάλυψε ότι καμία από τις δυο δεν είναι ομοφυλόφιλη.
Ωστόσο, η Γιούλια Βόλκοβα και η Λένα Κατινα δεν σταμάτησαν ποτέ να μιλούν υπέρ των ομοφυλόφιλων. 'Έλεγαν το 2006: «Το σλόγκαν μας είναι να αγαπάμε και ότι δεν έχει σημασία ποιόν. Αυτό που λέμε είναι ότι ένα αγόρι μπορεί να αγαπήσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι ένα άλλο κορίτσι. Αν όλοι οι άνθρωποι αγαπούσαν ο ένας τον άλλο θα ήταν πιο εύκολο να ζούμε σε αυτό τον κόσμο». Οκτώ χρόνια μετά η μια από τις δυο άλλαξε ως φαίνεται γνώμη και στάση ζωής. Είπε ότι αν ο γιος της ήταν ομοφυλόφιλος δεν θα τον αποδεχόταν.
Ναι. Θα τον καταδίκαζα γιατί πιστεύω ότι ο αληθινός άνδρας πρέπει να είναι αληθινός άνδρας», είπε. Και συνέχισε: «Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο για αναπαραγωγή. Αυτή είναι η φύση μας. Για μένα ο άνδρας είναι στήριξη και δύναμη. Όχι δεν θα αποδεχθώ να είναι ο γιός μου ομοφυλόφιλος». Και πρόσθεσε και κάτι άλλο. Είπε ότι πάντα αυτό πίστευε και ότι οι λεσβίες είναι πιο αποδεκτές από τους gay γιατί οι γυναίκες αισθητικά είναι πιο ωραίες μαζί.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: