Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ECIPS : Ευρωπαικό Κέντρο Πολιτικής Πληροφοριών και Ασφάλειας ή αλλιώς Υπεροντότητα Πληροφοριών!!! Επίσημη ιστοσελίδα και σημαία...

Δείτε σ΄αυτό το σύνδεσμο παρακάτω σε μια κρυφή σελίδα το μυστικό της ECIPS (Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πολιτικής Πληροφοριών και Ασφάλειας). Εδώ ο...
μυστικός σύνδεσμο της σελίδας της ECIPS με την σημαία:http://ecips.eu/NOVUS_ORDO_SECLORUM.jpg
Εδώ η επίσημη ιστοσελίδα της http://ecips.eu οταν μπείς δεν θα βρεις την σημαία, βρίσκεις πληροφορίες μόνο για το ECIPS. Θα δείτε και τον πρόεδρο της, ένα Βέλγο τον Ρικαρδο Μπαρετσκι. Εκλεγμένος μέχρι το 2018, ποιος τον έβγαλε πρόεδρο; Άγνωστο.
Στη φωτογραφία το σύμβολο ή σημαία τους, βλέπεις ότι το νόημα των λέξεων NOVUS Ordo SECLORUM γραμμένο στα λατινικά αν μεταφραστεί, βγάζει την «νέα παγκόσμια τάξηνέα παγκόσμια τάξη»
Η ECIPSECIPS ελέγχει τη ροή των πληροφοριών σήμερα και στο μέλλον, προφανώς η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" δομείται ασταμάτητα. Η πληροφορία είναι ΤΟ μονοπώλιο του Τρίτου Ραιχ.
Οι λαοί χωμένοι μες τα χρέη, οι πιο πολλοι ανύμποροι να αντισταθούν στην παραπλάνηση της είδησης της Γκεστάπο, επαγγελματίες οικοδομούν την πληροφορία και την συνειδησή μας.
Ο ΚΟΡΑΞ
 www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: