Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η Μασωνία εισβάλει για τα καλά και στην Αλεξανδρούπολη!!!Ο Απόστολος Τσιπίδης ύπατος της μεγάλης Ελληνικής Τεκτονικής στοάς επενδύει τα χρήματα στον Εθνικό βόλεϊ.

Αποκλειστικό: «Ο Απόστολος Τσιπίδης ήρθε στον Εθνικό και μιλάει στο thrakisport.gr
Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ο Απόστολος Τσιπίδης είναι έτοιμος να ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα του.
Ένας «αθεράπευτα Ηρακλής», όπως μας τόνισε ο ίδιος στη αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο thrakisport.gr, έρχεται στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην ομάδα βόλλεϋ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, για να «πάνε ένα βήμα παραπάνω την ομάδα στη νέα χρονιά».
Ο επικεφαλής ενός... αμερικανικού όμίλου έχει ήδη αποδείξει πως αγαπάει τον αθλητισμό και έχει ήδη αποφασίσει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο από το μετερίζι του Εθνικού. Να θυμίσουμε πως ο Απόστολος Τσιπίδης έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, που κατάφερε να τον ανεβάσει στην Α1 το 2010,  ενώ από τη νέα αγωνιστική χρονιά της Volleyleague θα αναλάβει τη χορηγική υποστήριξη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
«Καταρχάς ναι δεν είμαι από εδώ, είμαι από Θεσσαλονίκη, η σχέση μου με τον Εθνικό πλέον είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Ο λόγος που βρίσκομαι κοντά στο σύλλογο ονομάζεται Χρήστος Φουντουκίδης και Σάκης Μουστακίδης. Μαζί με την υπάρχουσα διοίκηση έχουμε συμφωνήσει να πάμε ένα βήμα παραπάνω την ομάδα στη νέα χρονιά» τόνισε ο κύριος Τσιπίδης.
Αναφορικά με τη σχέση του με το άθλημα του βόλλεϋ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η σχέση μου με το βόλλεϋ τώρα αρχίζει ουσιαστικά, φιλοδοξία είναι μια και μοναδική. Να έχει ο σύλλογος χορηγική υποστήριξη ανάλογου επιπέδου, ώστε να γίνει πρωταγωνιστής παντού!!! Υπάρχει καλή χημεία με τον Γιάννη Τζίμα, και φυσικά με έναν τέτοιο κόουτς μπορούμε να κάνουμε θαύματα».
Στο τέλος ο κ. Τσιπίδης μίλησε με μεγάλη αυτοπεποίθηση για το νέο του εγχείρημα: «Ο σύλλογος ήδη είναι σε καλό αγωνιστικό επίπεδο ,νομίζω ότι με το πλάνο που έχουμε ήδη ετοιμάσει θα μοιάζουμε με μια καλά οργανωμένη ευρωπαϊκή ομάδα σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο».
Ποιος είναι ο Απόστολος Τσιπίδης:
Ο Απόστολος Τσιπίδης γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1973 στη Θεσσαλονίκη . Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Princeze of Napoli της Ιταλίας με πτυχίο Manager Business Administration (Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων).

Σήμερα, μετά από μεγάλη πορεία στον επιχειρηματικό χώρο, είναι ιδιοκτήτης Εταιρείας Καλλυντικών και Αρωμάτων στο Παρίσι της Γαλλίας, Εταιρείας Τροφοδότησης Καταστημάτων με είδη ένδυσης και Εταιρείας Εισαγωγών – Εξαγωγών με έδρα την πόλη της Νίσσα στην Σερβία και ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων λιανικής πώλησης στη Βουλγαρία, τη Σερβία και τα Σκόπια. Είναι επίσης μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων EUROSULTING, που δραστηριοποιείται στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας και υποστηρίζεται από την εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, που είναι η μεγαλύτερη στο χώρο της Ευρώπης.

Τιμήθηκε από τη Σερβική Δημοκρατία για την ενεργή συμμετοχή του κατά τη διάρκεια του πολέμου Σερβίας – Βοσνίας.
Λόγω των διευρυμένων επαγγελματικών δραστηριοτήτων του ομιλεί την σερβική, τη ρουμανική, τη ρωσική, την αγγλική, τη βουλγαρική και την σκοπιανή γλώσσα ενώ γνωρίζει ιταλικά και γερμανικά. Ο Απόστολος Τσιπίδης έχει δύο γιους.
πηγη www.thrakisport.gr
Δείτε τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα περι ΜΑΣΟΝΙΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: