Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ανορθόγραφοι βανδαλισμοί στην Νομική

210315-nomikiΜετά από επιθεώρηση που διενεργήθηκε στο εσωτερικό της Νομικής Αθηνών για να διαπιστωθούν οι ζημιές και να γίνει αποκατάστασή τους οι αρχές διαπίστωσαν ότι μπορεί να μην υπάρχουν εκτεταμένες καταστροφές στο εσωτερικό της σχολής, γιατί...
στον προαύλιο χώρο βεβηλώθηκαν βεβηλώθηκε το εκκλησάκι, εκλάπησαν τα τάματα, καταστράφηκαν ιερά εικονίσματα και βεβηλώθηκαν τα αγάλματα του Παλαμά και του Ξενόπουλου, αλλά έχει κλαπεί ολόκληρος ο τεχνολογικός εξοπλισμός.
Ο τέως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και νυν Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Θεόδωρος Φορτσάκης δήλωσε ότι οι Πρυτανικές Αρχές, κατά παράβαση των καθηκόντων τους αδιαφόρησαν για την κατάληψη και ανέχτηκαν τους καταστροφείς καταληψίες μέχρι να αποφασίσουν οι ίδιοι να φύγουν και καλεί τις Πρυτανικές Αρχές να μην θυσιάσουν την αξιοπρέπειά τους στην μικροπολιτική σκοπιμότητα.
Σε ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ συνθήματα που έχουν γράψει οι καταληψίες σε ολόκληρο το κτήριο απειλούν ευθέως τον Πρύτανη, ακόμα υπάρχουν συνθήματα υπέρ της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία ΠυρΙνων της Φωτιάς», κατά της δημοκρατίας που δεν την «προσκΗνάς» αλλά αυτό που είναι το αστείο της υπόθεσης, όσο αστεία μπορεί να είναι αυτή είναι το σύνθημα εναντίον του πρωθυπουργού στο οποίο υποδηλώνουν ότι τον ψάχνουν και ότι θα «φάει μαΚΕριές». Η ορθογραφία των συνθημάτων δηλώνει ή ότι αυτός που το έγραψε δεν είναι Έλληνας ή ότι δεν έχει περάσει ποτέ ούτε από έξω από κάποιο σχολείο οποιασδήποτε βαθμίδας. Τι να κάνουμε ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις συναναστροφές του και για αυτούς που κατά καιρούς υποστηρίζει ασχέτως αν οι λόγοι είναι ιδεολογικοί ή ψηφοθηρικοί.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: