Κρητική σφραγίδα φέρνει μια νέα παγκόσμια πατέντα που κάνει για ακόμη φορά περήφανη την Ελλάδα. Ο Χανιώτης Μανώλης Λεράκης κατάφερε να κάνει αυτό που κάνεις μέχρι σήμερα δεν τόλμησε και πλέον έχει στήσει το δικό του επιχειρηματικό success story,
ρίχνοντας στην αγορά ένα προϊόν που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά
αλλού στον κόσμο....
Τι έκανε; Παστερίωσε φρέσκο πολτό κρητικού αβοκάντο και δημιούργησε τρία υψηλής διατροφικής αξίας συνοδευτικά φαγητού ικανά να διεγείρουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Όλα ξεκίνησαν το 1971 όταν η οικογένεια του δημιουργικού επιχειρηματία, αποφασισε να καλλιεργησει την πρώτη φυτεία αβοκάντο στην Κρήτη.
Τι έκανε; Παστερίωσε φρέσκο πολτό κρητικού αβοκάντο και δημιούργησε τρία υψηλής διατροφικής αξίας συνοδευτικά φαγητού ικανά να διεγείρουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Όλα ξεκίνησαν το 1971 όταν η οικογένεια του δημιουργικού επιχειρηματία, αποφασισε να καλλιεργησει την πρώτη φυτεία αβοκάντο στην Κρήτη.
![](http://3.bp.blogspot.com/-9pALSXDARmQ/VSSwtdd-6NI/AAAAAAAJt-o/_JAMSIXiHKY/s1600/unnamed.jpg)
Για να φτάσουμε στον Οκτώβριο του 2014 όπου το Αβοκάντο με μυρωδικά & λεμόνι για τη σαλάτα, το ψάρι, το πράσινο σάντουιτς, το αβοκάντο με Φέτα & Ελιά για κρέας, για φαγητό κατσαρόλας, για λουκάνικα, ή ως dip με μπύρα ή κρασί, αλλά και το αβοκάντο με μαύρη σοκολάτα για την φρυγανιά, την κρέπα, το κέικ ή ακόμη και για τα γλυκά για προσθήκη γεύσης, να σπάνε τα σύνορα και αυτή την στιγμή να αποτελούν την ναυαρχίδα των εκλεκτότερων delicatessen ανά την Ελλάδα και τον κόσμο!
![](http://1.bp.blogspot.com/-gdojm9m0muM/VSSwuY2JF0I/AAAAAAAJt-w/0TwiL_jMF5M/s1600/unnamed-2.jpg)
![](http://4.bp.blogspot.com/-PMLbkjKY7eM/VSSwvVU7awI/AAAAAAAJt-4/itFL_-ndG_M/s1600/unnamed-3.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου