Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Απέσυραν την υποψηφιότητα της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ λόγω… ψεκασμών !

Να ανακαλέσει και να αποσύρει την υποψηφιότητα της Φωτεινής λάθος , επιλογή της κυβέρνησης για την θέση του αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ, ζήτησαν το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου από τον παριστάμενο αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου, όπως και τελικά έγινε.


Από το Ποτάμι οι Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Αμυράς και από το ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παρουσίασαν την ώρα που συνεδρίαζε η επιτροπή μια σειρά από ηλεκτρονικές αναρτήσεις με άρθρα και απόψεις της «εκλεκτής» της κυβέρνησης για την θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ, ζητώντας από τον αναπληρωτή υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου να αποσύρει την υποψηφιότητα της Φωτεινής Αθανασοπούλου.

«Και όμως εδώ και δυο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις δεν παρατηρούνται ψεκασμοί. Για προσέξτε το», σημειώνει η Φωτείνη Αθανασοπούλου, υποψήφια βουλευτής και ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ, σε μια από τις αναρτήσεις της στοιχιζόμενη με την...
θεωρία των ψεκασμών λέγοντας ωστόσο ότι από την στιγμή που άλλαξε η κυβέρνηση σταμάτησαν και οι ψεκασμοί… Η ίδια μάλιστα προτρέπει τους «φίλους» της στο facebook να διαβάσουν το άρθρο της «Μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!».
EF7D4DF8AB6EF506804C818CE9564C61
Η υποψήφια για τη θέση της Αντιπρόεδρου του ΕΦΕΤ Φωτείνη Αθανασοπούλου εμφανίζεται σε άλλη ανάρτηση της να σημειώνει «σας χρειαζόμαστε εδώ», επιδοκιμάζοντας δημοσίευμα στο οποίο αναφερόταν ότι ο πρωθυπουργός της Ταΐλάνδης είπε ότι «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια»…

«Και πολύ καλά κάνει εθνικιστικά το Μακεδονία Ξακουστή. Δεν μας χ… λέω εγώ», αναφέρει σε άλλη ανάρτηση της μιλώντας θετικά για την στάση που κράτησε ο Πάνος Καμμένος στα συνθήματα των ΟΥΚαδων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου…

Οι βουλευτές που καταγγέλλουν την υποψηφιότητα της Φωτεινής Αθανασοπούλου στάθηκαν επίσης στις θέσεις της για το νέο κώδικα για την ασφάλεια των τροφίμων (Codex Alimentarius). Ο Γιάννης Δριβελέγκας μάλιστα ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου να απαντήσει αν συμφωνεί με την άποψη της Φωτεινής Αθανασοπούλου ότι «ο κώδικας αυτός είναι σχέδιο της διεθνούς σιωνιστικής ομάδας για να ελέγξουν την κοινωνία», συμπληρώνοντας ότι «την κυρία Αθανασοπούλου την επέβαλαν οι ΑΝΕΛ. Πρέπει όμως να αντικατασταθεί».

Τελικά, με δήλωση της στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, μετά τη διακοπή που είχε ακολουθήσει τις καταγγελίες του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ για την υποψήφια για τη θέση του αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ, η Φωτεινή Αθανασοπούλου γνωστοποίησε ότι αποσύρει την υποψηφιότητα της.

Όπως ανέφερε, ενώ διαθέτει από τα καλύτερα βιογραφικά στην Ελλάδα, δεν επιθυμεί να κριθεί με βάση τις αναρτήσεις της στο Facebook. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου σημείωσε ότι σύντομα θα υπάρξει νέα συνεδρίαση με τη νέα πρόταση της κυβέρνησης.
πηγή: Το Ποντίκι
Στιγμιότυπο 2015-05-12, 3.07.21 μ.μ.
Τι είναι αυτά καλέ; Πάτε καλά; Πάτε καλάαααα; Το λάθος εκ μέρους της ήταν να πει ότι σταμάτησαν οι ψεκασμοί. Το δεύτερο λάθος να παραιτηθεί. Τι είναι αυτά; 

Αυτό είναι ΑΠΌΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!

ΚΑΙ θα σας ψεκάζουμε ΚΑΙ βουλώστε το;;;; Όχι δεν θα μείνει έτσι αυτό!

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: