Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Χρήστος Ηλιάδης:SOS SOS SOS Αυτό το ΜΗΝΥΜΑ να ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ SOS SOS SOS ! ! !

Χρηστος Ηλιαδης

Ολοι παίζουν το δικό τους παιχνίδι για τους δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς.

Μεγάλο δούλεμα από όλους ! ! !

Αριστεροί-Κεντρώοι-Δεξιοί όλοι μαζί κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό.

Τελειώσαν τα ψέματα για όλους !

Επί 5 μήνες ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ τον κόσμο ότι διαπραγματευόσασταν σκληρά και το αποτέλεσμα ήταν να τρώτε την μια σφαλιάρα μετά την άλλη από τα Ευρωπαϊκά καθάρματα !

Καταντήσατε από κυβέρνηση Εθνικής αξιοπρέπειας σε κυβέρνησης ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ !

ΤΕΡΜΑ ΩΣ ΕΔΩ !

Μην ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να...
συμφωνήσετε και να ψηφίσεται υπέρ αυτής της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ που βάζει την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στην ΕΛΛΑΔΑ και στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !

Δεν θα σας ΑΦΗΣΟΥΜΕ να ξεφτιλίσετε το ΗΡΩΪΚΟ ΟΧΙ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ σε ταπεινωτικό ναι !

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ που πείρατε με το ΗΡΩΪΚΟ ΟΧΙ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ είναι ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ&ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ !

Η Ελληνες με όλο το ΘΑΡΡΟΣ την ΑΝΔΡΕΙΟΣΥΝΗ και την ΛΕΒΕΝΤΙΑ που έχουν είπαν το ΗΡΩΪΚΟ ΟΧΙ στους ντόπιους&ξένους ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ και στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΥΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ! ! !

Το ΟΧΙ αυτόματα σημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει ΕΝΤΟΛΗ ΡΗΞΗΣ ! ! !

Αν εσείς ΦΟΒΑΣΤΕ να έρθετε σε ΡΗΞΗ με τους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΛΥΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ τότε θα το κάνει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΗΡΩΪΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ αποδείξαμε σε όλων των πλανήτη ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ κανένα τελεσίγραφο !

Ηρθε η ώρα να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΑΙ το δικό μας ΟΧΙ και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ που πάνε να ψηφίσουν σήμερα στην βουλή !

ΕΛΛΗΝΕΣ βάση του 120 του συντάγματος (Ακροτελεύτια διάταξη) έχουμε την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ την ΤΡΑΓΩΔΙΑ που μας ετοιμάζουν !

Διαβάστε το εδώ...

Σύνταγμα της Ελλάδας

ΤΜΗΜΑ Δ': Ακροτελεύτια διάταξη

Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

ΜΗΝΥΜΑ προς ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS: ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και ειδικά τους ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ να πάνε σήμερα όλοι ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ! ! !

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια: