Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Ατζέντα 21 σφίγγει το ζωνάρι για την ελευθερία σου..

agenda-21Η υπηρεσία περιβαλλοντικής προστασίας
(ERA) χρηματοδότησε με 15.000 $ ένα πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας με το όνομα Ρίβερσαϊντ , τα χρήματα δόθηκαν ώστε να δημιουργηθεί...
μια μελέτη για να καταμετρήσουμε τις εκπομπές σωματιδίων όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιούνε την σχάρα τους, όταν δηλαδή οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το μπάρμπεκιου .

Φύγαμε λοιπόν από διαδικασία να καταμετρήσουμε τα κλανιδια απο τις αγελάδες και περάσαμε στο μπάρμπεκιου , σε λίγο δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να αρχίσουμε να καταμετρούνται τα δικά μας Κλανιδια .

Να φανταστείτε ότι υπάρχουν λαοί, υπάρχουν ολόκληροι πληθυσμοί ιδίως σε τριτοκοσμικές χώρες οι οποίες δεν έχουν ρεύμα και όλη τους η διαδικασία μαγειρέματος γίνεται με φωτιά .

Αυτή προφανώς που είναι εκατομμύρια πολλά εκατομμύρια ισως και δις είναι οι άχρηστοι της υπόθεσης, αυτοι οι λαοι ισως μετά τη συγκομιδή δεν θα είναι κοντά μας ώστε να αγχώνονται για το πως θα φάνε .

Βεβαια υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να καταμετρήσουν βιομηχανίες ,εργοστασια ,yacht, jet τροπους που χρησιμοποιουμε σαν πολιτισμός για την ενέργεια, όλο το πετρελαϊκό λόμπι και τα παραγωγα του, … αλλά είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να γίνει μελέτη για το πόσες εκπομπές σωματιδίων βγάζει το μπάρμπεκιου .

Εχει σημασία για αυτούς με ποιον τρόπο ο απλός λαός μπορεί να διασκεδάσει στην αυλή του, τον τρόπο που ο απλός λαός θα γιορτάσει μια γιορτή βάζοντας ένα αρνάκι πάνω στα κάρβουνα .

Η Ίδια υπηρεσία τώρα διάθεσε αλλά 15.000 € για να γίνει ένα σύστημα καταμέτρησης του χρόνου που περνάει κανείς σε ένα ντουζ ενός ξενοδοχείου .

Να μη σε κουράζω αλλά από ότι φαίνεται οι βλέψεις τους είναι περίεργες, οι βλεψεις της Ατζεντα 21 ειναι πολυ παραξενες… .

Δεν θα τρως όπως γουστάρεις , δεν θα πλένεσαι όπως γουστάρεις , αν δούμε και από τις αγελάδες σύντομα δεν θα κλάνεις ελεύθερα , και ίσως αργότερα που τα πράγματα θα ζορίσουν θεωρητικά την κλιματική αλλαγή να πρέπει να εκπαιδευτείς σε λιγότερες ανάσες ανά λεπτό .

Με αυτή τη φιλοσοφία λοιπόν κατανοείς ότι δεν θα είναι δύσκολο σε λίγο καιρό από σήμερα να σου πουν συγκεκριμένα τι να τρως το οποίο θα γίνεται με πιο εύκολο τρόπο όχι ενεργοβόρο με λιγοτερο κόστος στο περιβάλλον, μια τροφή η οποία θα δημιουργεί λιγότερα κλάνιδια και γενικά τους τρόπους που εσύ ενεργειακά σ” αυτή την ελεύθερη ζωή και σε αυτόν τον ελεύθερο πλανήτη θα κοστίζεις πολύ πολύ λιγότερο !!!!!

Με τις υγείες σου ο πολιτισμούλις που αγαπάς .

Stranger

katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: