Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Η Σφαγή του Ανθρώπου – Η Άνοδος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Ένα βιβλίο του J. Micha-el Thomas Hays που δίνει πληροφορίες που όλοι πρέπει να γνωρίζετε


Βασισμένο στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, παρουσιάζει την τεχνική της παγκόσμιας ελίτ για την επιβολή μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης...


Ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι προϊόν λεπτομερούς σχεδιασμού και επιμελούς εφαρμογής. Ο μόνος τρόπος για να ανατραπούν τα σχέδια τους είναι η γνώση και συνειδητοποίηση του τι ακριβώς συμβαίνει.

Όπως λέει και ο συγγραφέας στον πρόλογο του:

«Μάλλον θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο περισσότερο από μία φορά για να συνδέσετε όλες τις τελείες […] Τα διαβολικά άτομα που περιγράφονται σ ‘αυτό βιβλίο γνωρίζουν τα πάντα για σας. Τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε κι εσείς τα πάντα γι’ αυτούς».

The Culling of Man

Διαβάστε παρακάτω όλο το κείμενο:

The_Culling_of_Man_Final_Copy_1_24_13 2

Τα πάντα για τους Ροθς και Ροκφέλερς, το τραπεζικό σύστημα και τον τρόπο υποδούλωσης των λαών, την Ατζέντα 21, τις μυστικές κοινωνίες και τα μυστικά τους κλαμπ, τις ψευδοθρησκείες αλλά και την κατάληψη των επίσημων θρησκειών, μασόνοι, σατανιστές, ψευτοτρομοκράτες και  ελεγχόμενα κινήματα, τα εμβόλια και τα μεταλλαγμένα – το βιβλίο «Η Σφαγή του Ανθρώπου – Η  Άνοδος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης» είναι ένα εγχειρίδιο που πρέπει να διαβαστεί από όλους!

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: