Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Το ανατριχιαστικό “πεφωτισμένο” μήνυμα της πολιτείας της Ν. Υόρκης στους πολίτες

Δεν έχουν αφήσει πλέον τίποτα όρθιο, δεν έχουν αφήσει τίποτα αμόλυντο και δεν έχουν αφήσει τίποτα που να μην το ανακατέψουν, παρερμηνεύσουν και χρησιμοποιήσουν με τον δικό τους τρόπο στις σκοτεινές τους τελετές...


Το avatar του Android Jones στο facebook
Το avatar του Android Jones στο facebook
Η πολιτεία της Νέας Υόρκης αποφάσισε να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες της μεγαλούπολης για την επερχόμενη καταστροφή της Μητέρας Φύσης και όλων των έμβιων όντων. Είναι μέσα στα πλαίσια προπαγάνδας της εκκλησίας της κλιματικής αλλαγής, που βάζοντας τελευταία και το επίθετο «ανθρωπογενής» προσπαθεί να ενοχοποιήσει τους λαούς και όχι την πολιτική και οικονομική ελίτ που κάνει κουμάντο τον πλανήτη και τον αλλάζει κατά πως θέλει.

Προσέλαβε, λοιπόν, τον εντελώς “Σκοτεινάτο” καλλιτέχνη Android Jones κι εκείνος έκανε μια digital προβολή στο Empire State Building, η οποία περιείχε το πιασάρικο θέμα του λιονταριού Cecil που σκότωσε ένας ανόητος Αμερικάνος κυνηγός και στο show τέλειωσε με την μορφή της Θεάς Maha Kali στα χειρότερα της, αφήνοντας τους Νεοϋορκέζους κάγκελο και τις Χριστιανικές οργανώσεις να ωρύονται για σατανισμό! Η απειλή της για την μόλυνση και την εξαφάνιση των ειδών.

Ποια είναι η Maha Kali και γιατί την χρησιμοποίησε

2282540878_2f83161a2c 
Η Maha Kali είναι μια από τις βασικές θεϊκές μορφές της Ινδουιστικής και εξαιρετικά, σκόπιμα επί πλέον, παρεξηγημένη.

Το Kali προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη Kal που σημαίνει χρόνος. Στη Δύση, που δεν έχουν γνώση της πραγματικής ινδουιστικής θρησκείας, η θεά πιστεύεται ότι συσχετίζεται με το θάνατο, τη σεξουαλικότητα, τη βία, αλλά και, παραδόξως, κάποιες φορές με τη μητρική αγάπη.

Όμως ο θάνατος στον οποίο αναφέρεται η ινδουιστική θρησκεία, δεν είναι του ανθρώπου, αλλά του ανθρώπινου «εγώ» και όλων των δαιμόνων που κυνηγούν τον άνθρωπο. Πουθενά στην ινδουιστική ιστορία δε φαίνεται να σκοτώνει ανθρώπους παρά μόνο δαίμονες.

Οι Ινδοί πιστεύουν ότι πεθαίνοντας το «εγώ», ο άνθρωπος μπορεί να ξεκολλήσει από την υλική του υπόσταση και να μπορέσει να δει την πνευματική του υπόσταση με την οποία καλείται να γίνει ένα μέσω διαλογισμού.

Οι Ινδοί της προσδίδουν πολλά ονόματα και χαρακτηρισμούς -κάτι αντίστοιχο με τη δική μας Παναγιά- και θεωρούν ότι μια από τις πτυχές της είναι η αγάπη, αφού είναι Θεά της πρωταρχικής ενέργειας που δημιούργησε το σύμπαν. Μια από τις πολλές μορφές της είναι μαύρη, “το μαύρο κενό πριν τη δημιουργία”, σαν τη μαύρη άγνωστη ύλη, την κβαντική μήτρα που ψάχνει το Cern ονομάζοντας την “Σωματίδιο του Θεού”. Είναι κάτι σαν ταίρι με τον κατάλευκο Shiva, τον Θεό της Δημιουργίας και Καταστροφής που επίσης διακοσμεί το Cern!

Μια τις μορφές της Devi, είναι η πιο “συμπονετική”, επειδή παρέχει απελευθέρωση στα παιδιά της, μέσω της καταστροφής του «εγώ». Η απελευθέρωση μπορεί να προχωρήσει μόνο όταν προσήλωσή μας στο σώμα τελειώσει. Έτσι, η γιρλάντα και φούστα είναι τρόπαια που φοράει συμβολίζουν αυτή την απελευθέρωση. Κρατάει ένα σπαθί και ένα φρεσκοκομμένο κεφάλι που στάζει αίμα – το κεφάλι του δαίμονα Raktabija.
Σε κανένα από τα παραδοσιακά λαϊκά 
θρησκευτικού περιεχομένου άσματα, δεν αναφέρεται καμία αγριότητα, ή βία, ή σεξ ή επίκληση στον θάνατο. Υπήρξαν όμως -και υπάρχουν- σε όλα αυτά τα χιλιάδες χρόνια λατρείας της, κάποιες αιρέσεις που διαστρεβλώνοντας τις διάφορες πτυχές της, επιλέγουν για καθαρά δικούς τους διατροφικούς λόγους, να τη λατρέψουν ως Θεά “του Θανάτου” με δαιμονικό τρόπο, φτάνοντας ακόμα και σε ανθρωποθυσίες. Τέτοια αιρετικά μορφώματα έχουν γεννηθεί έτσι κι αλλιώς πλάι σε κάθε θρησκεία.


Το πολύ περίεργο είναι ότι μια τέτοια αναφορά σε μια τέτοια σκοτεινή αίρεση κάνει και το έργο του Indiana Jones (άλλη περίεργη σύμπτωση η συνωνυμία με τον καλλιτέχνη Android Jones, αν είναι αυτό το αληθινό όναμα του). Και στην ταινία ή όλη υπόθεση της λατρείας της Θεάς εμφανίζεται αποκρουστική, επικίνδυνη και ανθρωποφαγική, προσφέροντας ανθρωποθυσία στον όνομα της.
 

Indiana Jones And The Temple Of Doom - KALI MAAAAAA

Το ερώτημα: Με ποιο τρόπο λατρεύτηκε η Θεά στη Νέα Υόρκη;

empire-state-building-new-york 
Αν ήθελε η πολιτεία της Ν.Υ. να διδάξει τον Ινδουιστικό πολιτισμό, αν ήθελε να περάσει ένα μήνυμα υπέρ της κακοποίησης της φύσης, σίγουρα διάλεξε τον χειρότερο.

Μπορεί κάποιο μεταλλαγμένοι παγκοσμιοποιημένοι Ινδοί της Ν.Υ. να το είδαν και να χάρηκαν, αλλά κάποιοι άλλοι Ινδοί έγιναν έξαλλοι, όσο θα γινόμασταν κι εμείς αν βλέπαμε μια παραποιημένη Παναγιά να απειλεί τον κόσμο με καταστροφή γεμίζοντας τον ενοχές!

Χαρά μεγάλη και από τους New Age οπαδούς, βλέποντας το ως “σημάδι των καιρών” και μήπως πρέπει η Ανθρωπότητα να καταστραφεί τελείως για να καταστραφεί μαζί και το «εγώ» της. Έτσι βλέπουν τα μασόνια την αφύπνιση, φαίνεται!

Άλλοι πάλι πιο ψαγμένοι, άλλα κατάλαβαν από το Αυγουστιάτικο event και σχολίασαν στα διάφορα σάιτ, Καιρός να την κοπανάτε από τη Νέα Υόρκη – Run, New Yorkers, run!!!

Που να run όμως δεν μα λένε, που έχουν κάνει τον πλανήτη σαν τη μαύρη τη μούρη τους και δεν είναι από το μαύρο της Κάλι, αλλά της μαύρης τους της ψυχής τους που δεν έχουν αφήσει ιερό και όσιο κανενός λαού και κανενός χρόνου.

Το γλεντάνε γερά πάντως, τελευταία, δεν έχουμε παράπονο… Πάντως ούτε οι ψεκασμοί, ούτε το HAARP, ούτε το Cern, ούτε οι χιλιάδες δορυφόροι που διαλύουν τον πλανήτη είναι δια χειρός κάποιου Θεού…

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: