Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

filarianna :Η σπάνια 888 πύλη του λέοντα


8888.8.2018 (2+0+1+5=8)

Κάθε χρόνο αυτή η πύλη ανοίγει μεταξύ 26 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου, ενώ ο ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. (happy birthday Obama 4.8.1961)

Η 8η Αυγούστου είναι η ημέρα κορύφωσης της Πύλης του Λέοντα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ...


……. «Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥΣ.»

Ο Αριθμός 8 συμβολίζει το άπειρο ∞ είναι ένας απόλυτα συμμετρικός αριθμός ο οποίος ακόμα και αν αντικατοπτριστεί, αντιστραφεί ή αντιμετατεθούν τα ψηφία του, παραμένει αναλλοίωτος.
Συμβολίζει την αιώνια και αναλλοίωτη φύση του Θεού. Ο Αληθινός Θεός είναι άχρονος.
ΙΗΣΟΥΣ = 888

http://periergaa.blogspot.gr/2013/06/888.html

Ο Τριαδικός Θεός λεξαριθμείται 999. Μόνο που αυτό ίσχυε με τα προ Χριστού δεδομένα, ως απόμακρος, ψηλά στον ουρανό, επιβλέπων, μη σαρκωθείς και σταυρωθείς για τη σωτηρία μας. Ο αριθμός 9, συμβολίζει την αρμονία. Βλέπεις τον επάνω κύκλο στον αριθμό 9 και μία γραμμή που τείνει προς τα κάτω. Πράγματι, το τάγμα των δαιμόνων, που ήταν «επάνω» επεθύμησε τα κάτω και με την αποστασία, στρέβλωσε την αρμονία, το 9, σε δυσαρμονία = ατομική, χωρίς Θεό, επιθυμία, το 6. Ο κοσμοκράτορας (με αριθμό χξστ”), θα είχε ολοκληρωτική ισχύ επάνω σε κάθε πλάσμα στη γη, αν ο αριθμός του Θεού θα ήταν 999, καθώς θα παρέμενε στον ουρανό, απόμακρος, όπως η κατάσταση αυτή ίσχυε πριν την γέννηση Του Κυρίου. Ο Κύριος, όντας επάνω, τέλειος Θεός, ενσαρκώθη, λαβών σχήμα ανθρώπου, ήλθε ως τέλειος άνθρωπος (χωρίς την αμαρτία) στον χώρο του κοσμοκράτορα και αυτό φαίνεται από τους πειρασμούς στο σαραντάρειο όρος, που του είπε ο διάβολος: προσκύνησέ με και εγώ θα σου δώσω το βασίλειό μου….

Φαντάσου την ενσάρκωση Του Κυρίου ως ένα αριθμητικό σύμβολο, 9 και 6, το ένα επάνω στο άλλο.
Ο Ιησούς Χριστός, είναι ο δρόμος που ενώνει τη γη με τον ουρανό. 888

Και πάμε στο DAGR ή DAGAZ (ΗΜΕΡΑ) με το σχήμα «ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ» και ο αριθμός 23???? (W)
https://en.wikipedia.org/wiki/Dagaz

Αντεστραμμένο (όπως και το σήμα του άπειρου) παίρνει το σχήμα κλεψύδρας ή και τη μορφή του λατινικού Μ…

Είναι το τρίτο μάτι ….. ταιριάζει απόλυτα με τη φράση που βλέπουμε συχνά ….. «ο εωσφόρος είναι μονόφθαλμος»…. Το 6ο τσάκρα….. μη χ@@σω!!! (με το παρδόν) επίσης έχει να κάνει με τον χρόνο (24 ώρες:2:2=6…1 ώρα = 60 λεπτά…. 1 λεπτό =60 δεύτερα …. 666 και…. ζαλίστηκα.)

Φέρει πολλές ομοιότητες με το σύμβολο του άπειρου και τον αριθμό 8. Όμως είναι ένα σύμβολο εκ διαμέτρου αντίθετο.

Το παρακάτω βίντεο που είναι αναρτημένο στο youtube https://youtu.be/hKAWRozV9Mc αναλύει πλήρως τους συσχετισμούς. Δυστυχώς δεν έχει μετάφραση, όμως είναι πραγματικό ΔΙΑΜΑΝΤΙ.

katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: