Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Laith Al Saleh, τζιχαντιστής, διοικητής ομάδας του "ισλαμικού κράτους" στην ΚΩ... με προορισμό την Αθήνα; Μήπως η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει την υποστήριξή της στους "εξεγερμένους" της Συρίας;

 Ο τρομοκράτης-φονιάς Laith Al Saleh, στο Χαλέπι και την Κω... Ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα; Το 4ο Ράιχ;
 
Σύμφωνα με καταγγελίες που δημοσιεύουν ΜΜΕ κι ιστοσελίδες της Συρίας -με την οποία η Ελλάδα κι ειδικότερα η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, διέκοψε κάθε σχέση κι απέλασε την... πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα, ευχόμενη να φύγει ο δικτάτορας Άσαντ και να... παραδοθεί η χώρα στους "εξεγερμένους" Σύρους, δηλαδή τους μισθοφόρους φονιάδες του "ισλαμικού κράτους"¨_Πολιτική που συνεχίζει η κυβέρνηση Τσίπρα, υπακούοντας στα κελεύσματα της ΕΕ (ακόμη και η ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία κι η υποστήριξη των τζιχαντιστών αποτελεί μέρος του Μνημονίου Τσίπρα)-, βρίσκεται στην Κω, με κατεύθυνση την Ολλανδία, ο φονιάς του ισλαμικού κράτους και διοικητής ομάδας αποκεφαλιστών, ο 30χρονος Laith Al Saleh.
 
Στην φωτογραφία ποζάρει με το όπλο του κοντά στο Χαλέπι και ενώ αναμένει να επιβιβαστεί σε πλοίο από την Κω (το Σάββατο).
 
sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Ελληνολόγιο είπε...

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.