Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ο γιαλαντζί πατριώτης Γιαννακόπουλος στηρίζει πάλι Τσίπρα! OΦΑ ο κύριος! Πάνω απ΄όλα το χρήμα! Τόσο πολύ πατριώτες οι βιομήχανοι…

naziΟ γιαλαντζί πατριώτης φάρμακοτρίφτης που προσβάλλει την ιδέα του πατριωτισμού στηρίζει πάλι Τσίπρα.


Φαίνεται θα του υποσχέθηκαν “πακέτα” του Γιαννακόπουλου. ” ΟΦΑ” ο κύριος! Όπου φυσάει ο άνεμος...


ΠΑΡΤΕ ΜΑΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΑΛ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Εκλογές 2015 – Μια δεύτερη ευκαιρία την αξίζει ο Αλέξης Τσίπρας

“Στο χέρι του πρώην πρωθυπουργού είναι να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας στον ελληνικό λαό και να γυρίσει την πλάτη στον Ψυχάρη που τον… στηρίζει για να του στερήσει την αυτοδυναμία.
Η πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ελλάδα, αποτελεί πλέον παρελθόν, καθώς από χθες η χώρα μπήκε σε νέα προεκλογική περίοδο, με τον Αλέξη Τσίπρα να παραδίδει τη διακυβέρνηση στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κ. Βασιλική Θάνου, ανανεώνοντας μαζί της το ραντεβού για μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.

Στο μυαλό του απερχόμενου πρωθυπουργού παραμείνει η επιστροφή στο Μέγαρο Μαξίμου, ευελπιστώντας ότι θα λάβει στις 20 Σεπτεμβρίου, τη ψήφο εμπιστοσύνης που σπεύδει να ζητήσει από τον ελληνικό λαό.

Μια ψήφος εμπιστοσύνης που αυτή τη φορά είναι απόλυτα βέβαιο ότι οι Έλληνες θα σκεφτούν πολύ καλά που θα την προσφέρουν, αν και τα δεδομένα – κακά τα ψέματα – είναι μετρημένα. Οπως και τα κουκιά!

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινά μια μάχη, μόνος απέναντι σε όλους, ακόμα και στα ίδια τα ιδεολογικά πιστεύω του, με στόχο να φτάσει σε ποσοστά αυτοδυναμίας ή άνετης συγκυβέρνησης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Οι αντίπαλοί του, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ κατά κύριο λόγο, αυτοί που τα τελευταία 40 χρόνια οδήγησαν με τη διακυβέρνησή τους τη χώρα στη χρεοκοπία, επιχειρούν ήδη να μας πείσουν ότι προέρχονται από… παρθενογένεση και πως ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν το χάος.”

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ 

“Στο χέρι, λοιπόν, του Τσίπρα είναι να μας πείσει πραγματικά ότι στόχος του είναι να κυβερνήσει την Ελλάδα και να τα αλλάξει όλα, χαράσσοντας και την πολιτική που μετά από τρία χρόνια, θα μας βγάλει από τα μνημόνια. Και από τη στιγμή που ο στόχος είναι ένας, να φύγουν – επιτέλους – οι δανειστές από αυτό τον τόπο και να χαράξουμε (αργά ή γρήγορα) δική μας εθνική πολιτική ανάπτυξης και επιβίωσης, υπάρχει τρόπος και πρέπει να τον αναζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας, για να προσεγγίσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς γνωρίζει ότι αποτελεί ένα «όπλο» που δεν πρέπει να το αφήσει να χαθεί ή να πέσει σε «ξένα» χέρια. Η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής είναι η μόνη που μπορεί να τον πλαισιώσει στην επόμενη δύσκολη μέρα. Το γνωρίζουν καλά και οι δύο, πως αποτελούν ό,τι καλύτερο μπορεί να ηγηθεί μιας κοινής προσπάθειας για να δούμε άσπρη μέρα στην Ελλάδα.
Αν τα καταφέρει όλα τα παραπάνω ο πρώην πρωθυπουργός, ο λαός θα του προσφέρει την ευκαιρία που ζητά. Γιατί μια δεύτερη ευκαιρία την αξίζει και ο Αλέξης Τσίπρας.
Τρίτη, βέβαια, δεν θα υπάρξει…”

Πάνω από όλα το χρήμα! Τόσο πολύ πατριώτες οι βιομήχανοι…

 www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: