Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Έσβησαν χρέος του Φλαμπουράρη στο δήμο Αίγινας

Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του Στίγμα στα Νέα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε χρέος 6.659,47 ευρώ στο δήμο Αίγινας από κατανάλωση νερού. Ένα χρέος που υπήρχε από το 2010. Με απόφαση που "ανέβηκε" στη Διαύγεια
, ο δήμος αποφάσισε να "χαρίσει" στον Αλέκο Φλαμπουράρη το σχεδόν 60% του χρέους του.

Όπως αναφέρει η απόφαση, «εξετάσθηκε το αίτημα του ως... άνω καταναλωτή ύδρευσης και εγκρίθηκε λόγω αυξημένης κατανάλωσης να γίνει διόρθωση των ως άνω λογαριασμών ύδρευσης». Έτσι, από το συνολικό ποσό που πλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας ήταν 2.618,76 ευρώ και του χαρίστηκαν σχεδόν 4.000€. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χρέος αυτό των 2.618,76 πληρώθηκε σε 18 δόσεις!
Η απόφαση του δήμου Αίγινας έχει "ανέβει" στη Διαύγεια στις 14.09.2015, δηλαδή όχι μόνο ενώ ο Αλέκος Φλαμπουράρης ήταν υπουργός της κυβέρνησης αλλά και έξι μέρες πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
 
 
Η νέα αποκάλυψη έρχεται ενώ στην επικαιρότητα εξακολουθεί να παραμένει το θέμα με τη δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού Επικρατείας, ο οποίος δεν δήλωσε τη μεταβίβαση μετοχών αξίας σχεδόν ενός εκατομμυρίου της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ η οποία έγινε τον περασμένο Απρίλιο.
 
www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: