Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Αποκαθήλωσαν την Ελληνική Σημαία, παρέλασαν με την Βρετανική στην Κύπρο - Στόχος η αποκοπή του ομφάλιου λώρου με την Ελλάδα


Αποκαθήλωσαν την Ελληνική Σημαία, παρέλασαν με την Βρετανική στην Κύπρο - Στόχος η αποκοπή του ομφάλιου λώρου με την ΕλλάδαΘα θέλαμε να καταγγείλουμε τη χθεσινή απαράδεκτη ενέργεια να αποκαθηλωθεί η Ελληνική Σημαία από την Ετήσια Στρατιωτική Παρέλαση, για τους Εορτασμούς Ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Φαίνεται πως ο...
επίβουλος σχεδιασμός και η εμμονή της Κυβέρνησης του Ν. Αναστασιάδη για να αποκοπεί ο Ομφάλιος Λώρος από τη Μητέρα Πατρίδα, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά.

Θα θέλαμε επίσης να καταγγείλουμε και την απαράδεκτη, έως και προκλητική ενέργεια, το να παρελάσουν με άγημα οι Ένοπλες Δυνάμεις των Αγγλικών Βάσεων υπό την Βρετανική σημαία, μη σεβόμενοι τον αγώνα των παλληκαριών της Ε.Ο.Κ.Α., που πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος και υπέφεραν τα πάνδεινα για να απαλλαγούμε από την αποικιοκρατία.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ως η μοναδική καθάρια φωνή Εθνικής Αντίστασης σ' αυτόν τον τόπο τονίζει ότι θα σταθεί εμπόδιο στις αντεθνικές πολιτικές που θέλει να εφαρμόσει η υφιστάμενη κυβέρνηση, με όραμα να αποκόψει τον Ομφάλιο Λώρο.

Η μακραίωνη Ελληνική Ιστορία πηγάζει από τα έγκατα των αιώνων και είναι βαθύτατα και ασαύλευτα ριζωμένη ώστε να μπορέσει να την αποκόψει ο Αναστασιάδης και ο κάθε Αναστασιάδης, με βάση τις εντολές των διεθνών κέντρων αποφάσεων.

Γραφείο Τύπου - Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: