Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Κάθε Χριστούγεννα σταυρώνουν τον Χριστό!

Η νέα “μνημονιακή” εποχή για την Ελλάδα επέφερε πολλές αλλαγές, αρκετές από αυτές και τελείως άσχετες με την οικονομία. Μια από αυτές είναι κάθε Χριστούγεννα ο Χριστός να ξανασταυρώνεται


Από το 1985 και μετά, δεν νοούνται Χριστούγεννα χωρίς να μην μας παίρνει το κεφάλι το “Last Christmas” του George Michael! Κάθε χρόνο ήταν lllast year για τον ίδιο τραγουδιστή και λαστ με λαστ πέρασαν δυο δεκαετίες, παρότι έχει γίνει πια… Last Century!

Αλλά από το 2010 και μετά, έχουμε ένα άλλο φαινόμενο σε έξαρση:...
Μόλις πλησιάζουν οι γιορτές, ξαφνικά όλοι θυμούνται τι επιστημονική ανακάλυψη ή μελέτη, φιλοσοφική τοποθέτηση ή θρησκευτική αντιπαράθεση έχουν να βγάλουν από το αραχνιασμένο μπαούλο τους για να αμφισβητήσουν είτε τη γέννηση του Χριστού, είτε την υπόσταση του ως Θεάνθρωπος.

Ποτέ τον Ιούνιο, ποτέ τον Σεπτέμβριο. Πάντα Χριστούγεννα και Πάσχα, όλα τα δημοσιεύματα βγαίνουν στη φόρα, σαν ένα διεστραμμένο απωθημένο που κρατιέται πότε θα γίνει γάμος για να πει… και του χρόνου!

Και φυσικά αφού άνοιξε το κουτί της Πανδώρας στη χώρα μας γιατί να μην βγει και αυτό το δαιμόνι της Παγκοσμιοποίησης; Μόνο που δεν μας έχουν πει ακόμα “μνημονιακή υποχρέωση” να αμφισβητούμε κάθε Χριστούγεννα το Χριστό!

Αφού τα Χριστούγεννα παγκόσμια, από τη θρησκευτική εορτή υψίστης σημασίας κατέληξε να είναι μέρες καταναλωτισμού και διακοπών, τώρα πάει προς κατάργηση. Ήδη σε πολλές πόλεις ανά τον κόσμο περιορίζονται οι χριστιανικοί στολισμοί με το πρόσχημα του “σεβασμού της πολιτισμικότητας”! Μάλιστα το Παρίσι φέτος, δεν θα προβεί σε ιδιαίτερο στολισμό, λόγο πένθους μετά από τις υποτιθέμενες επιθέσεις του ISIS.  Με λίγα λόγια, επειδή τους επιτέθηκαν φανατικοί μουσουλμάνοι, δεν θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα; Πόση λογική υπάρχει σε αυτό; Καμία. Μόνο μια καλή δικαιολογία.

Και φυσικά ουδέποτε οι νορμάλ και ήσυχοι μουσουλμάνοι δεν ζήτησαν από κανένα μέρος που διαμένουν να μην γιορτάσουν οι υπόλοιποι τον δικό τους Θεό. Όλα αυτά είναι σιωνιστικές μπούρδες και τίποτα περισσότερο.

Έτσι και φέτος, με το καλημέρα σας πρωτομηνιά του Δεκέμβρη, άρχισαν τα δημοσιεύματα για το αν γεννήθηκε στ’ αλήθεια ο Χριστός, μήπως ήταν μυθοπλασία των ίδιων των Ρωμαίων, αν ήταν τελικά ένας απλός καλός άνθρωπος και τα γνωστά ανούσια και ανίερα άρθρα. Το πιο αστείο, είναι ότι είναι γραμμένα από άτομα που πιστεύουν στην ύπαρξη και αληθινή υπόσταση του Χριστού, περισσότερο κι από τους ίδιους τους Χριστιανούς! Γιατί, δεν πολεμάς με τόσο μίσος και φανατισμό κάτι το οποίο δεν πιστεύεις, αλλά μόνο κάτι το οποίο φοβάσαι και δεν θες να ασπαστείς.

Έτσι αντί να έχουμε Χριστούγεννα και Πάσχα, έχουμε πια κάθε χρόνο δυο φορές την Σταύρωση Του. Το μεγάλο ξεκαθάρισμα ψυχών έχει ήδη αρχίσει, αλλά ο εγωισμός και η υπεροψία δεν αφήνει αυτούς που νομίζουν ότι είναι νικητές, να δούνε πόσο, μα πόσο οι χαμένοι της παρέας είναι.
Εποχή Διδασκαλίας – τέλος. Έχει αρχίσει η περίοδος εξετάσεων…

 nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: