Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η προφητεία του Αγίου Παϊσίου εκπληρώθηκε!!!

STENAΚλιμάκωση της κρίσης: Η Τουρκία έκλεισε τα Στενά και οδηγεί την ανθρωπότητα σε Παγκόσμιο Πόλεμο!

Να λοιπόν που τα φοβερά και τρομερά γεωπολιτικά γεγονότα, αυτά για τα οποία τόσες και τόσες φορές κάναμε λόγο τα τελευταία χρόνια από τις σελίδες της εφημερίδας «Ελεύθερης Ωρας», συνεχίζονται και κορυφώνονται! Δικαιώνοντας ασφαλώς τις εκτιμήσεις των δικών μας αναλύσεων (όπως και εκλεκτών συνεργατών μας), αλλά και επαληθεύοντας τον θεόπνευστο γεροντικό Λόγο, ο οποίος εδώ και δεκαετίες -για να μην πούμε αιώνες- προέβλεψε με ακρίβεια τα σημερινά δραματικά τεκταινόμενα!...


Και όλα αυτά τα βρίσκει η ανθρωπότητα σήμερα μπροστά της, με το μέλλον του κόσμου μας να φαντάζει περίπου αβέβαιο… Μόλις πριν από μια ημέρα (βλ. «Ε.Ω.» της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου 2015) ο πρωτοσέλιδος τίτλος αυτής εδώ της εφημερίδας-έπαλξης του εθνοθρησκευτικού αγώνα του γένους μας ήταν: «Οι Τούρκοι κλείνουν τα Στενά & εκπληρώνουν τον Άγιο Παΐσιο»!

Φυσικά, αν και οι περισσότεροι πλέον αρχίζουν και πιστεύουν τα όσα εμείς γράφουμε στα άρθρα και τις αναλύσεις μας, υπήρξαν και πάλι οι γνωστοί ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ηλίθιοι δημοσιοκάφροι, οι οποίοι (ως όργανα του συστήματος και των διεθνών τοκογλύφων) βγήκαν στα βοθροκάναλα της προδοσίας και τόλμησαν να ειρωνευτούν τις πληροφορίες μας και τα όσα ορίζει ο θεόπνευστος Λόγος… Να όμως που η «χαρά» των κάφρων-προδοτών των «μεγάλων» καναλιών δεν κράτησε παρά… ελάχιστες ώρες!

Γιατί; Μα, διότι… η Τουρκία έκλεισε πράγματι την Τρίτη τα Στενά και δικαίωσε τα όσα λέγαμε εμείς τη Δευτέρα στην «Ε.Ω.»!!!!!! Και τώρα (προβλέπουμε πάλι εμείς) η στρατιωτική σύγκρουση και η γεωπολιτική σύρραξη Ρωσίας-Τουρκίας είναι πια πιο κοντά από ποτέ. Γι’ αυτό καλούμε, με όλη τη συναίσθηση της πραγματικότητας και την επίγνωση της αλήθειας, ΟΛΟΥΣ τους αληθινούς Έλληνες Χριστιανούς Ορθοδόξους να γρηγορούν, διότι «ο καιρός γαρ εγγύς»! Και «ελήλυθεν η ώρα» να πραγματωθούν όλα όσα ορίζει εδώ και αιώνες ο Λόγος του Κυρίου… Γένοιτο.

Ιδού τι είχε πει ο πατήρ Παΐσιος: «Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί …Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς.
Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: «Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;» Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος.

Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο… Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»  
Βιβλίο «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ(1924-1994) ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ»  

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: