Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Πούτιν σπίκινγκ!"Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω"!Δείτε μερικές από τις καλύτερες ατάκες του Ρώσου ηγέτη που τρελένουν τα social media (Φώτο&Βίντεο)

pppΤον έχουν χαρακτηρίσει «παντοτινό ηγέτη της Ρωσίας» και «ισχυρότερο άνδρα του κόσμου», (περιοδικό Forbes). Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην πολιτική (στη δημαρχία του Λένινγκραντ) είχε το παρατσούκλι ο «γκρι καρδινάλιος» κι αργότερα ο «αόρατος άνθρωπος» (που κινούσε τα νήματα στο πλευρό του δημάρχου)...

time
Σύμφωνα με το βιβλίο της Μάσα Γκέσεν που απομυθοποιεί το προφίλ του «παντοτινού ηγέτη» είναι ο «άνθρωπος δίχως πρόσωπο», ένας μυστηριώδης όσο κι αδίστακτος τύπος που συνήθισε από τα χρόνια της KGB να ζει μια ζωή κατασκόπου. Πότε κινηματογραφική, περιπετειώδη, ιδανική για να εντυπωσιάσει τα δυτικά media και πότε κρυμμένη στις πιο σκοτεινές σκιές.
p1
Γεγονός είναι πως ένα κομμάτι της ζωής και της προσωπικότητας του πανίσχυρου Ρώσου ηγέτη βρίσκεται πάντα κρυμμένο στη σκιά μύθων, πότε διασκεδαστικών (όπως αυτοί που αφορούν τον έρωτα και τη σχέση του με 30 χρόνια νεότερη του πρώην Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής) και πότε ανατριχιαστικών (σχετικά με το τι συμβαίνει σε όποιον επιχειρεί να του πάει κόντρα).

Υστερα από σχεδόν μια 15ετία στο προσκήνιο της εξουσίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραμένει ο άνθρωπος με τα πολλά μυστήρια και τα πολλά -ενίοτε ΤζειμςΜποντικά- πρόσωπα.
isis-putin-610552
Δείτε μερικές από τις καλύτερες ατάκες που αποδίδονται στον Ρώσο ηγέτη και τρελαίνουν τα social media:

-Για τη δράση των ακτιβιστριών FEMEN, τον Απρίλιο του 2013: «Όσον αφορά τις κοπέλες, έχω να πω ότι σήμερα το πρωί δεν έχω προλάβει ακόμη να πάρω πρωινό. Αν μου έλεγαν να διαλέξω σαλάμι, μπέικον ή από την άλλη, τα θέλγητρα που αυτές παρουσιάζουν, απαντώ ότι το πρώτο θα με χαροποιούσε ενώ το δεύτερο όχι και τόσο».
Russia's President Vladimir Putin speaks during his annual news conference in Moscow, December 20, 2012. Any solution to the conflict in Syria must ensure President Bashar al-Assad's forces and his opponents do not simply swap roles and fight on forever, Putin said on Thursday. REUTERS/Maxim Shemetov (RUSSIA - Tags: POLITICS)
-Για τον αποκλεισμό της πάλης από το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, στη σχολή «Σάμπο-70» τον Μάρτιο του 2013: «Είναι αδικαιολόγητη η αφαίρεση από το Ολυμπιακό πρόγραμμα παραδοσιακών αθλημάτων, που ήταν εκ των βασικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες από την εποχή της Αρχαίας Ελλάδας, από τα οποία είχε ξεκινήσει το Ολυμπιακό κίνημα».

-Για το Διαδίκτυο, στο Νίζνι Ταγκίλ στις 28 Απριλίου 2013: «Το Ίντερνετ είναι σαν τις φράσεις που γράφονται πάνω σε φράχτη. Δεν διαβάζετε όλα όσα είναι γραμμένα πάνω σε έναν φράχτη, ούτε καν ξεκινάτε να τα διαβάζετε πολλές φορές».
putin708_27
-Για το διαζύγιό του, στο διάλειμμα παράστασης μπαλέτου στις 7 Ιουνίου 2013: «Όλη μου η δραστηριότητα, όλη η δουλειά μου συνδέεται με τη δημοσιότητα, με την απόλυτη δημοσιότητα. Υπάρχουν όμως άνθρωποι, οι οποίοι είναι εντελώς ασύμβατοι με αυτό. Η Λιουντμίλα Αλεξάντροβνα στάθηκε στις επάλξεις οκτώ, εννέα χρόνια. Επομένως, είναι μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού».
p2
-Για τον πρώην υπάλληλο της CIA Έντουαρντ Σνόουντεν, σε συνέντευξη στο «Πρώτο κανάλι» και στο πρακτορείο Assoсiated Press, στις 4 Σεπτεμβρίου 2013: «Μερικές φορές έχω σκεφτεί ότι είναι περίεργος τύπος. Ένας νέος άνθρωπος, 30 και κάτι. Τι ακριβώς σκέφτεται, δεν μπορώ να ξέρω. Πως σκοπεύει να κτίσει τη ζωή του στο μέλλον;».
PUTIN11
-Για τον δήμαρχο της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν, στην ορκωμοσία του στις 12 Σεπτεμβρίου 2013: «Δεν είναι ο Ροβεσπιέρος, δεν του αρέσει και δεν μπορεί να μιλά από το βήμα».
-Για την ομοφυλοφιλία και για τις γυναίκες του πρώην ηγέτη της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στη συνεδρίαση του πολιτικού συλλόγου «Βαλντάι»: «Τον Μπερλουσκόνι τον δικάζουν για το γεγονός ότι στη ζωή του υπάρχουν γυναίκες. Αν ήταν ομοφυλόφιλος, δεν θα τον ενοχλούσαν καθόλου».
poutinnn
- Σε μια προειδοποίηση προς τη Δύση για περαιτέρω καταπάτηση των συνόρων της Ρωσίας, ο Πρόεδρος Πούτιν υπενθύμισε πως πολλές προηγούμενες στρατιωτικές δυνάμεις προσπάθησαν, αλλά τελικά απέτυχαν, να στριμώξουν τη Ρωσία και στη συνέχεια να εισβάλουν στη μεγαλύτερη χώρα στη Γη.

- «Ο Χίτλερ, με τις ιδέες μίσους κατά της ανθρωπότητας που είχε, ήθελε να καταστρέψει τη Ρωσία και να πάει μέχρι τα Ουράλια. Ωστόσο, όλοι θυμούνται πώς τελείωσε αυτό».
poutin
-  Η μεγάλη ατάκα Πούτιν για την Ελλάδα: « Η ”σπέκουλα” για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, εν μέσω τεράστιων χρεών της χώρας θα μπορούσε να είναι επιβλαβής τόσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και για την ελληνική οικονομία»

- «θα καταδιώξουμε τους τρομοκράτες όπου και αν είναι. Αν είναι στο αεροδρόμιο, θα τους καταδιώξουμε στο αεροδρόμιο. Και αν τους πιάσουμε στην τουαλέτα, θα τους εξοντώσουμε στην τουαλέτα»
Poutin-600x329
- ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ:«Η συγχώρεση των τρομοκρατών είναι δουλειά του θεού, αλλά το να πάνε σε αυτόν εξαρτάται από εμένα»

- Πούτιν σε Ερντογάν για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους:  ”Αυτοί θα μετανιώσουν περισσότερες από μια φορά για αυτό που έκαναν. Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν αυτό.Μόνο ο Αλλάχ το ξέρει. Φαίνεται ότι ο Αλλάχ αποφάσισε να τιμωρήσει την κλίκα της εξουσίας στην Τουρκία, στερώντας από λογική. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ . Οι Τούρκοι θα μετανιώσουν για αυτό το οποίο έκαναν.”
PO
Σύμφωνα με τον παγκόσμιο Τύπο, η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά είναι η πανέμορφη Αλίνα Καμπάεβα. Η ίδια σε τηλεοπτική συνέντευξή της το 2013 είχε κληθεί να απαντήσει αν είναι ερωτευμένη κι η απάντηση ήταν ενθουσιωδώς θετική. «Εχω βρει τον κατάλληλο άντρα» είπε χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του, αλλά συνεχίζοντας με ενθουσιασμό: «Μερικές φορές είσαι τόσο ερωτευμένος και τόσο χαρούμενος που και εσύ ο ίδιος φοβάσαι για την τόση μεγάλη ευτυχία που έχεις».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

 https://www.youtube.com/watch?v=pSW4HHjwSrs

"Βγαίνουν" οι προφητείες για πόλεμο με εμπλοκή της Ρωσίας!

 https://www.youtube.com/watch?v=XFIhg9W0qjA

www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: