Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ο Ζuckerberg έγινε πατέρας και χαρίζει δισεκατομμύρια δολάρια για… να μην γίνουν άλλοι;

Ο Mark Zuckerberg, ο κύριος facebook έγινε πατέρας και “κερνάει” μερικά δισεκατομμύρια δολάρια

Πόσα; Ακούγεται για το 99% των μετοχών του Facebook αξίας πάνω από 45 δισεκατομμύρια δολάρια σε ένα ίδρυμα που έχουν ιδρύσει για την ενίσχυση ανθρωπιστικών οργανώσεων. Κι αυτό το ίδρυμα ονομάζεται Chan Zuckerberg Initiative και συνεργάζεται με το άλλο ίδρυμα των Βill και Melinda Gates – της πλουσιότερης ίσως οικογένειας στον κόσμο...


Το κοριτσάκι που γέννησαν το ονόμασαν… Max! Όνομα ανδρικό, που ελάχιστα χρησιμοποιείται από εκκεντρικούς αμερικάνους. Τώρα αν αυτό το κοριτσάκι αργότερα αναπτύξει την ίδια προσωπικότητα με την κόρη της Τζολί και θέλει και καλά να ντύνεται σαν αγόρι και να συμπεριφέρεται ανάλογα, δεν θα αποτελεί έκπληξη.

Εξάλλου οι γονείς της Max με το που γεννήθηκε της έγραψαν κι ένα μακροσκελές γράμμα – καμία σχέση με αυτό που θα γράφατε εσείς στο νεογέννητο παιδί σας. Το γράμμα υπόσχεται έναν καλύτερο κόσμο, βασισμένο στην… τεχνολογία! Μάλιστα το γράμμα ξεκινάει και με τη διαπίστωση ότι η παγκόσμια φτώχεια λιγοστεύει – μάλλον τα έχει μπερδέψει, νομίζει ότι το σπίτι του είναι ο κόσμος όλος!

Της υπόσχεται έναν κόσμο χωρίς ασθένειες! Ουάου! Κι εδώ ερχόμαστε στους κοινούς στόχους και οράματα που πλέον μοιράζονται οι δυο οικογένειες των Zuckerberg και Gates: Εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια! Και όλοι ξέρουμε τι ακριβώς περιέχουν. Οι Αφρικανοί έχει αρχίσει να ξεσηκώνονται λέγοντας ότι φοβούνται πως αυτά τα εμβόλια προκαλούν στειρότητα.

Εκτός από το κοινό όραμα της πράσινης ενέργειας μάλλον στο μυαλό τους έχουν κοινούς πλέον στόχους: Πως αυτός ο πλανήτης θα γίνει ένας καλύτερος κόσμος στο μέλλον για μερικές μόνο εκατοντάδες χιλιάδες πληθυσμού. Η μείωση του πληθυσμού της γης δεν είναι μυστική επιθυμία του Gates, την έχει εκφράσει δημόσια και μάλιστα τονίζοντας ότι… οι εμβολιασμοί “βοηθούν” σε αυτό!

Bill Gates EXPOSED! Wants Depopulation Through Vaccines

 https://www.youtube.com/watch?v=gROhNaJoGzI

Πρώτη και καλύτερη η Melinda Gates έτρεξε να ευχηθεί για το νεογέννητο και ο Zuckerberg της απάντησε ότι… εμπνέονται από αυτούς κι από τα αγαθά έργα τους! Ωχ, τι μας περιμένει!


‘Γενναιόδωρος’ με τα λεφτά των άλλων!

mr-facebook-people-102-3 
Μόλις μια εβδομάδα μετά την ίδρυση του facebook, τρεις συμφοιτητές του Zuckerberg τον κατηγόρησαν ότι τους έκλεψε την ιδέα. Οι κατηγορίες πήραν επίσημη μορφή καθώς έγινε μήνυση στο Facebook από την εταιρεία που ίδρυσαν οι τρεις φοιτητές. Στη μήνυσή τους κατηγορούσαν τον Zuckerberg για κλοπή και απάτη και από τότε ξεκίνησε μια διαμάχη που συνεχίστηκε για καιρό.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το “Silicon Alley Insider“, μερικοί από τους ισχυρισμούς κατά του ιδρυτή του Facebook είχαν βάση. Επίσης, ο Zuckerberg κατηγορήθηκε για εισβολή σε λογαριασμούς και κλοπή πληροφοριών, αλλά και για επίθεση στην εταιρεία των φοιτητών και αλλοίωση των στοιχείων της σελίδας τους, ώστε να την κάνει δύσχρηστη.

Αυτό που διερευνήθηκε πρώτα, ήταν αν ο Zuckerberg, είχε συμφωνήσει με τους τρεις να τους βοηθήσει να αναπτύξουν την ιδέα τους (το Facebook) και αν τελικά ιδιοποιήθηκε το σχέδιό τους για να φτιάξει τη δικιά του σελίδα.

Ο Zuckerberg δεν καταδικάστηκε ποτέ. Το 2007 δικαστήριο της Μασσαχουσέτης αποφάνθηκε ότι συζητήσεις μεταξύ φοιτητών δεν αποτελούν συμφωνία. Ένα χρόνο αργότερα, ο δικαστής αρνήθηκε να κλείσει την υπόθεση και λίγο μετά το Facebook ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία των φοιτητών.
Πριν όμως οριστικοποιηθεί ο συμβιβασμός, δικηγόροι της “Winklevosses” δήλωσαν ότι θα έπρεπε να εξεταστεί ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή του Zuckerberg, ο οποίος πιθανότατα θα είχε στοιχεία και e-mails που θα αποδείκνυαν την ενοχή του. Το δικαστήριο αρνήθηκε να προβεί σε έλεγχο (γιατί άραγε;) στον σκληρό δίσκο και έτσι όλοι πλέον αναρωτιούνται τι περιέχει.

Λέγεται ότι ο δισεκατομμυριούχος Zuckerberg για να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητά του, αγόρασε και τα τέσσερα σπίτια γύρω από το δικό του. Ακόμα και για αυτό, κατέληξε να έχει δικαστήριο, όταν ένας από τους γείτονες που πούλησε το σπίτι του στον Mr Facebook, ο προγραμματιστής 
MirceaVoskerician, τον κατηγόρησε ότι αθέτησε τη συμφωνία τους. Υποστήριξε ότι δέχτηκε να πουλήσει το σπίτι του γιατί ο Mark είχε δεσμευτεί να τον συστήσει σε ανθρώπους της Silicon Valley, που θα τον βοηθούσαν επαγγελματικά, κάτι που δεν συνέβη. Κι αυτή η υπόθεση εκκρεμεί στα δικαστήρια.

Αλλά για κάποιον που θέλει ιδιωτικότητα, η δημοσίευση της φωτογραφίας του λίγων ωρών μωρού και το γράμμα προς αυτό δεν συνάδουν. Μάλλον για λόγους ασφαλείας τα αγόρασε και αφού μπορεί, γιατί όχι; Η δικαιολογία εμπεριέχει τόση ειλικρίνεια, όσο και ένα εμβόλιο του Gates!

© AllNewz
nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: