Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Τέμπη:Στήνουν μπλόκο για ασφαλιστικό και φορολογία!


agrotes-1-630x400Ούτε το χιόνι δεν τους σταματά!

Αποφασισμένοι να παραμείνουν πιστοί στο ραντεβού που έχουν δώσει, για σήμερα, στα Τέμπη, είναι οι αγρότες του Νομού Λάρισας, παρά τη συνεχή χιονόπτωση στον νομό που ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες. Ωστόσο, λόγω των καιρικών συνθηκών, η ώρα εκκίνησης των τρακτέρ από τα έξι σημεία προσυγκέντρωσης υπολογίζεται ότι...
θα καθυστερήσει ένα δίωρο περίπου. Δηλαδή ενώ αρχικά ο σχεδιασμός ήταν να ξεκινήσουν γύρω στις 10 το πρωί, η ώρα εκκίνησης μετατέθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι καθώς αναμένεται και σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας.

Στο μεταξύ, επί της ΠΑΘΕ βρίσκονται τέσσερα εκχιονιστικά μηχανήματα της «Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟ»- στο κομμάτι του αυτοκινητοδρόμου που είναι στην δικαιοδοσία της – προκειμένου να παραμείνει η Εθνική Οδός ανοιχτή, ενώ αυτή την ώρα η κύρια ένταση της χιονόπτωσης εντοπίζεται από τον κόμβο Νίκαιας μέχρι τον κόμβο Γυρτώνης.

Στις προθέσεις της Αστυνομίας είναι πάντως από τις 12 το μεσημέρι – λαμβάνοντας υπόψη και την ώρα που τελικά θα αρχίσουν να κινούνται επί της ΠΑΘΕ τα τρακτέρ- να διακοπεί η κυκλοφορία από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου, έως ότου τα αγροτικά μηχανήματα τακτοποιηθούν στην Τέμπη εκατέρωθεν του οδοστρώματος.

Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία θα γίνεται από εναλλακτικές διαδρομές που θα υποδείξει η Αστυνομία με σχετική επίσημη ανακοίνωση η οποία αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια: