Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Τριντό εναντίον ΝτιΚάπριο: “Mέτρα τα λόγια σου”

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο – ένας ακόμα “δεινός ακτιβιστής” που παλεύει για “ένα καλύτερο μέλλον”, χωρίς εμάς μέσα στο κάδρο…


Στο Νταβός την προηγούμενη εβδομάδα, στην ετήσια συνάντηση των ισχυρών, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο ηθοποιός έβγαλε ένα πύρινο λόγο ενάντια στην εταιρική απληστία που είναι η αιτία πίσω από τα εγκλήματα στο περιβάλλον και είπε “Φτάνει πια!” καλώντας να δοθεί τέλος στη χρήση ορυκτών καυσίμων.

Φυσικά δεν είχε λάβει μέρος ως ηθοποιός, αλλά ως εκπρόσωπος του Leonardo DiCaprio Foundation – κάθε foundation = και φοροδιαφυγή!

Ο ηθοποιός και καλά θέλησε να ευαισθητοποιήσει την...
παγκόσμια κοινότητα για τα οικολογικά προβλήματα που ανατέλλουν όμως ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά είχε διαφορετική άποψη.

Όπως αναφέρει το Reuters, ο Τζάστιν Τριντό, προέτρεψε τον 41χρονο σταρ είναι πιο μετρημένος στα λόγια του, τουλάχιστον σε όλα όσα είπε για τη χώρα του, λέγοντας ότι η κριτική του στάση είναι υπερβολική και θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του τις θέσεις εργασίας και τις δουλειές που χάθηκαν στην πετρελαϊκή βιομηχανία. Ωστόσο του υποσχέθηκε ότι θα αναλάβει δράσεις για ένα καλύτερο πλανήτη. 

“Οι νέες κυβερνήσεις στον Καναδά και την Αλμπέρτα έχουν δεσμευτεί ότι θα δράσουν για την κλιματική αλλαγή. Yπάρχουν οικογένειες που υποφέρουν από την ανεργία. Η εμπρηστική ρητορική δεν είναι χρήσιμη αυτή τη στιγμή” είπε ο Καναδός πρωθυπουργός με τον ΝτιΚάπριο να απαντάει ότι αντιλαμβάνεται τον αντίλογο του και “θα είναι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει κάθε μέτρο του Καναδά για ένα καλύτερο μέλλον”.
diCaprio
Κι επειδή κάτι παίζει με τις γραβάτες τελευταία, παγκοσμίως, σχολιάστηκε έντονα το γεγονός ότι οι σχεδόν πανομοιότυπες στα χρώματα του navy, με μικρά πουά γραβάτες τους δείχνουν ότι τελικά, «αυτοί οι δύο έχουν περισσότερα κοινά από όσα θα νόμιζε κανείς». 

Αναμφίβολα! Ο ένας εκπροσωπεί την ελίτ των ορυκτών καυσίμων και ο άλλος την ελίτ των ΑΠΕ, ενώ η σούπερ-ελίτ όπως Ροκφέλερς, Σόρος κ.λ.π. είναι απόλυτα καλυμμένη κι από τους δυο εκπροσώπους, αφού έχουν φροντίσει να έχουν “πιάσει” γερά και τις δυο ειδών ενέργειες για να εξασφαλίσουν το μονοπώλιο.

Πρέπει να είσαι ειδικής κοπής προσωπικότητα για να φτάσεις να γίνεις είτε πρωθυπουργός, είτε αστέρας του Χόλιγουντ.

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: