Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Γιουχάϊσμα Ρίζου-Γκαρά στο αεροδρόμιο. Έφυγαν σχεδόν τρέχοντας

IMG_20160213_143028Δυναμίτη θύμιζε η κατάσταση στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης νωρίτερα σήμερα καθώς οι αγρότες περίμεναν να γυρίσουν οι βουλευτές Σύριζα του Έβρου Ρίζος και Γκαρά από την Αθήνα και συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο. Στο αεροδρόμιο είχαν σπεύσει ήδη άνδρες της Ομάδας Δίας καθώς και περιπολικά. Αφού αποβιβάστηκε ο κόσμος, οι βουλευτές παρέμειναν “άφαντοι”.

Άτομο του αεροδρομίου έκανε...
διαμεσολάβηση και μετέφερε μήνυμα των βουλευτών στους αγρότες ότι θα δεχτούν αντιπροσωπεία 5 ατόμων για συζήτηση.

Οι 5 αγρότες κατευθύνθηκαν σε χώρο στο πίσω μέρος του αεροδρομίου όπου περίμεναν οι βουλευτές. Μετά την ημίωρη περίπου συνάντηση η αντιπροσωπεία εξήλθε και ανακοίνωσε ότι ζήτησε από τους βουλευτές να μη ψηφίσουν το ασφαλιστικό και τα μέτρα που τους αφορούν ενώ τους κάλεσαν να παραιτηθούν, διαφορετικά θα είναι ανεπιθύμητοι στον Έβρο.

Σε λίγα λεπτά από την αίθουσα αποσκευών, εμφανίστηκαν και οι βουλευτές με τις αποσκευές τους και τα πνεύματα οξύνθηκαν. Ακούστηκαν βρισιές και απειλές ενώ οι βουλευτές έδειχναν ανήσυχοι και σε δύσκολη θέση. Το γιουχάισμα την ώρα που προσπαθούσαν μιλήσουν στους αγρότες ήταν τόσο έντονο που όπως παρατήρησαν κάποιοι και το σχολίασαν “Τα μάτια της βουλευτού είχαν βουρκώσει, πράγμα που φανέρωνε σε πόσο δύσκολη θέση είναι και πόσο άσχημα αισθάνεται”. Για αρκετή ώρα υπήρχε διάλογος που διακόπτονταν από φωνές και γιουχαΐσματα. Οι αγρότες κάποια στιγμή δείχνοντας την αγανάκτηση τους, αποχώρησαν από το χώρο δίνοντας στους βουλευτές τελεσίγραφο να μη τολμήσουν να εμφανιστούν στον Έβρο ξανά…αν ψηφίσουν τα μέτρα…

Δείτε το βίντεο...
 https://www.youtube.com/watch?v=1ex3rCqhh9w

Οι βουλευτές αποχώρισαν συνοδεία αστυνομικών και υπό αποδοκιμασίες ενώ οι αγρότες τους “συνόδευσαν” διακοσμώντας τους με πολλά “επίθετα” μέχρι και στο αυτοκίνητο που τους παρέλαβε….

Newsroom Alexpoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: