Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

13 δις ευρώ τόκους πληρώνουμε για την απάτη του κακού νάνου Σημίτη!

32gkoloumtif
Ο πολιτικός νάνος Κώστας Σημίτης, ο Ααρών Αβούρι, κατέστρεψε την Ελλάδα! Μας έβαλε συνειδητά στη μεγαλύτερη παγίδα της ιστορίας μας, στη ζώνη του καταραμένου ευρώ, υποσχόμενος ότι θα βρεθούμε στον «σκληρό πυρήνα της Ευρώπης», ότι θα έχουμε «πολύχρονη ευημερία» και ότι θα γίνουμε «πολιτισμένοι Ευρωπαίοι» (λες και προηγουμένως ήμασταν άγριοι της ζούγκλας).

Έκανε λόγο για...
«σύγκλιση», στο πλαίσιο της ΟΝΕ, με τις προηγμένες ευρωπαϊκές οικονομίες και, με δυο λόγια, μας έταξε «λαγούς με πετραχήλια»… Το αποτέλεσμα των σημιτικών υποσχέσεων, το βλέπουμε σήμερα γύρω μας: ο απόλυτος ΕΦΙΑΛΤΗΣ, η απόλυτη καταστροφή! Όχι στον «σκληρό πυρήνα της Ευρώπης» δεν βρεθήκαμε, αλλά ΕΞΩΠΕΤΑΧΤΗΚΑΜΕ από την Ευρώπη ολόκληρη, η οποία μας έκλεισε επιδεικτικά τα σύνορά της!... Όχι «ευημερία» δεν γνωρίσαμε, αλλά γίναμε ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ, δυστυχισμένοι που έχουν μόνο χρέη παντού… Αντί για «πολιτισμένοι», γίναμε ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ! Και αντί για «σύγκλιση», πετύχαμε την απόλυτη ΑΠΟΚΛΙΣΗ, απομακρυνόμενοι εντελώς από τις προηγμένες οικονομίες!...
 
Το ακόμα χειρότερο: ο Κώστας Σημίτης, ο καταραμένος νάνος, μας έβαλε στην Ευρωζώνη με πλαστά και ψευδεπίγραφα στοιχεία, με απάτη! Ιδού τι λέει το ρεπορτάζ για τη μεγαλειώδη απάτη που έστησε ο Σημίτης, προ 15ετίας, για να μας χώσει στη «στρούγκα» του ευρώ: «Απάτη έστησε ο Κώστας Σημίτης συνεννοημένος με την τότε γερμανική κυβέρνηση, με καγκελάριο τον Γκέρχαρντ Σρέντερ και την Goldman Sachs το 2001, προκειμένου να αποκρύψουν χρέος 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ της χώρας μας, που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να ενταχθούμε στην ευρωζώνη.

Οι φωστήρες της Goldman Sachs για να κερδοσκοπήσουν, έστησαν μαζί με τους στενούς συνεργάτες του τότε πρωθυπουργού ένα SWAP αξίας 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μάλιστα κρατούσαν απόρρητο για να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Σύμφωνα με αποκάλυψη του αμερικανικού πρακτορείου Bloomberg, το παράγωγο αυτό θα στοιχίσει συνολικά μαζί με τους τόκους του στο ελληνικό δημόσιο 16 δισεκατομμύρια ευρώ».

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ με τα εξής θλιβερά: «Οι όροι του δανείου είναι καθαρά τοκογλυφικοί, αφού το υπουργείο Οικονομικών είναι υποχρεωμένο να πληρώνει μέχρι το 2037 για ένα δάνειο της τάξεως των 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ! Στην ουσία πρόκειται για δανεισμό με επιτόκιο 500%, που συνιστά έγκλημα σε βάρος του λαού και του έθνους, για το οποίο κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη». Εμείς, τι άλλο να πούμε; «Κατάρα επί των κεφαλών των, και επί των απογόνων αυτών»!
Ησαΐας Κωνσταντινίδης
www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: