Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΣΟΚ:Εκπαιδεύουν νέους Τζιχαντιστές στη χώρα για να σκοτώσουν "απίστους" Χριστιανούς - Η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ καλωσορίζει το ΙΣΛΑΜ αδιαφορώντας για τις συνέπειες - Καληνύχτα Ελλαδα

tzixa

Η κατάσταση στη χώρα έχει ξεφύγει εδώ και καιρό. Τα πράγματα δυστυχώς πάνε από το κακό στο χειρότερο και η κυβερνηση ΣΑΝΕΛ σφυρίζει αδιάφορα.Κρίνοντας από τις πολιτικές κινήσεις της , διαπιστώνουμε πως μοναδικός της στόχος είναι ο αφανισμός της Ορθοδοξίας στη χώρα.

Σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο βρέθηκε ως...
γνωστόν σε πακιστανικό τζαμί που βρίσκεται στην περιοχή της Αττικής ιμάμης, ο οποίος καλεί για Τζιχαντ ( ιερό πόλεμο) εναντίον των ετεροδόξων μουσουλμάνων και χριστιανών.

Αν και σύμφωνα με ελληνικά μέσα ενημέρωσης σπάνια ακούγονταν πριν τέτοιου είδους εκκλήσεις εξτρεμιστών μουσουλμάνων Ιμάμηδων στην Ελλάδα , δυστυχώς έγινε η πρώτη εμφάνιση ενός τέτοιου περιστατικού.

Ο ρωσικός τύπος αναφέρει το θέμα αυτό ως άκρος επικίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας μας λόγω της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδος στην ευρύτερη περιοχή.

Η ομιλία του ιμάμη , με την οποία αποκάλεσε ως «άπιστους» σιίτες, Αλαουίτες και χριστιανούς , αποτελεί κόλαφο για τα επερχόμενα .Ο ίδιος σύμφωνα με την γνώμη του, ζήτησε από τους αληθινούς μουσουλμάνους , να «πάρουν τα ξίφη στα χέρι τους και να ξεπαστρέψουν τους άπιστους».
Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα παρόμοιες εκκλήσεις είχαν ακούσει από τους κήρυκες της τζαμιά στον Κολωνό και στο Μενίδι .

Η απόφαση για την κατασκευή ενός τζαμιού στην Αθήνα δεν έχει ακόμη παρθεί , και μόνο στην περιοχή της Αττικής λειτουργούν παράνομα περίπου διακόσια τζαμιά που εκπροσωπούν διαφορετικές τάσεις του Ισλάμ.

Ο Ιμάμης στο Τζαμί στα Μέγαρα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Αθήνας και απελάθηκε από την χώρα μας , για εξτρεμιστική δράση κατά της Ελλάδος.

Ο ίδιος κατοικούσε στην Ελλάδα για 6-7 έτη και κατ “επανάληψη είχε υποστηρίξει σε κηρύγματα τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό σε τζαμιά αλλά και στο Διαδίκτυο.

Οι συμπατριώτες του Ιμάμη σημείωσαν ότι αυτός ήταν κάτω από την επίδραση της ακραίας ιδεολογίας της Αφγανικής εξτρεμιστικής ομάδας Lashkar-e-Taiba.

Δυστυχώς το μέγεθος του προβλήματος στην χώρα μας δεν είναι ακόμη «ορατό», αλλά σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές και εμπειρογνώμονες , ο ισλαμικός φονταμενταλισμός θα αλλάξει την χώρα μας από άκρη σε άκρη.

Που θα καταλήξει αυτό ουδείς γνωρίζει.Αν δεν πάρουμε μέτρα άμεσα οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές!

 www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: