Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Αρχισαν τα όργανα!!!Το πρώτο χοτ σποτ στην Αλεξανδρούπολη θα το δείτε στην είσοδο της Ν.Χηλής



Και ο κόσμος ΚΟΙΜΑΤΑΙ του καλού καιρού !
Κ.Λαμπάκη , Κ.Πέτροβιτς , Κ.Παυλίδη τι γίνετε ;;;
Και το ΔΟΥΛΕΜΑ συνεχίζεται από όλους !

Όλη η χώρα ένα χοτ σποτ. Αυτό που είχε πεί παλαιότερα ο Πάκης και νυν πρόεδρος Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος στο καλωσόρισμα των ‘λαθρό’ και περί γονιμοποιήσεως, τώρα δικαιώνεται. Φαγητό με κέτεριγκ στους ‘μετανάστες’ και ‘πρόσφυγες’ . 


Αυτά βλέπει ο γιος μου ο έφηβος, που βλέπει...
ανισότητες και τον κάνουν οι εικόνες της τηλεόρασης …ρατσιστή. Γιατί να μην έχουν τα δικά μου παιδιά ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να έχουν όλοι οι παράνομοι που κάνουν εισβολή στην πατρίδα μου; 


Λοιπόν συμπατριώτες. 


Να μην έρθει η στιγμή να αρρωστήσετε γιατί θα γίνετε ρατσιστές. Και θα έρθει η στιγμή που τα εκλογικά αποτελέσματα της Σλοβακίας θα είναι ηπια σε σχέση με την Ελλάδα. Άρχισε αυτό που φοβόμουνα. Να έρχονται στα μέρη μας οι ‘πρόσφυγες’ που δεν έχουν χαρτιά αλλά πάντα έχουν κινητά τελευταίας τεχνολογίας και αρκετά χρήματα. 


Τελευταία 3 φορές με σταμάτησε για έλεγχο η ΕΛ.ΑΣ. (και καλά έκανε) και το πρώτο που ζήτησε είναι η ταυτότητά μου. Αυτοί που δεν έχουν τίποτα πως αντιμετωπίζονται; Και μετά από εκατοντάδες ώρες παρακολούθησης τηλεοπτικών ειδήσεων ένα κατάλαβα. Έχουν άλλη νοοτροπία. 


Ο Έλληνας γονέας θα σκοτωνόταν για το παιδί του. Αυτοί τα αφήνουν και πνίγονται για να σωθούν οι ίδιοι. Και στους ‘δικούς μας νεοπρόσφυγες παρατηρήθηκε το φαινόμενο των ασυνόδευτων παιδιών.

Και ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν είναι κλεμμένα; Πάντως έρχονται δασκαλεμένοι για να μας κάνουν ως φιλεύσπλαχνος λαός να τους λυπηθούμε. Αυτό που με εξοργίζει είναι η συμπεριφορά των πολιτικάντηδων. 


Τρέχουν και αρπάζουν τα παιδάκια στην αγκαλιά για να τους τραβήξουν φωτογραφίες ή να τους ‘πάρει’η τηλεόραση. Η σιχασιά στον ντεμέκ φιλανθρωπισμό τους. Καλά, δώσαμε ρούχα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και είδαμε εικόνες από ….πλιάτσικο. Τελικά αξίζει να προσπαθούμε για την ουτοπία; 


Το πρώτο χοτ σποτ στην Αλεξανδρούπολη θα το δείτε στην είσοδο της Ν.Χηλής. Στο κτίριο του πρώην ΕΙΑΠΟΕ.


Καθημερινά διαβιούν μερικές δεκάδες ‘τουρίστες’ από Ασία και Αφρική. Για την ώρα πάντως δεν έχει δημιουργηθεί κανένα επεισόδιο σοβαρό. Ο περιφερειάρχης που δεν είδε ‘μετανάστη και πρόσφυγα’στην Θράκη ας έρθει εδώ για να τους δεί. 


Το πέμπτο πόδι

www.gatzoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: