Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - Κανένας σεβασμός στην Δημοκρατία από τους 300 της Βουλής

edrana

Το ότι είναι τραγικοί, αναίσθητοι και κοιτάζουν τον εαυτό τους είναι γνωστό. Αλλά, το να μην τηρούν ούτε για τα μάτια του κόσμου, το Σύνταγμα της χώρας, είναι κάτι που θα έπρεπε να το εξετάσουμε όλοι, πριν αποφασίσουμε να τους δώσουμε την ψήφο μας...


Ο λόγος για τους πολιτικούς μας, οι οποίοι ενώ σήμερα θα έπαιρναν μέρος σε ψηφοφορία για την πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, τελικά, έφυγαν από την αίθουσα, με συνοπτικές διαδικασίες… Η απόφαση του Προέδρου της Βουλής να μην ολοκληρωθεί με ψηφοφορία η συζήτηση, αφού τα περισσότερα κόμματα είπαν δια στόματος των αρχηγών τους, ότι θα ψηφίσουν υπέρ, έκανε την Βουλή να αδειάσει. Έτσι, ο κ. Βούτσης, με τη δικαιολογία ότι οι βουλευτές της επαρχίας πρέπει να αναχωρήσουν για τις περιφέρειές τους και ότι στον κατάλογο των ομιλητών απέμεναν ακόμη περίπου 30 βουλευτές, αποφάσισε με τη συναίνεση του Σώματος να μη διεξαχθεί ποτέ η ψηφοφορία και να λογιστεί ότι η πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής εγκρίνεται κατά πλειοψηφία!

Αυτό όμως, είχε ως αποτέλεσμα μαζί με τους βουλευτές της επαρχίας να την κοπανήσουν και οι βουλευτές της... Αθήνας Εκείνη την ώρα στο βήμα ήταν η Φώφη Γεννηματά, με αποτέλεσμα να επικρίνει τον Νίκο Βούτση ότι «διαλύει τη Βουλή».

Και τελικά, μετά το σόου Τσίπρα – Μητσοτάκη, έμεινε το 1/10 των βουλευτών... να μιλούν σχεδόν στον… εαυτό τους και την κυρία Τασία που είχε αναλάβει χρέη προέδρου… Να τους χαιρόμαστε!!!

www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: