Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Πατέρα μου συγχώρα τους. Δεν ξέρουν τι κάνουν!

πατεραΚαλη Ανάσταση να έχουμε! Και καλή ελευθεριά!!! Πως να ελευθερωθεί ο λαός μας όμως από την ομηρία του εδώ και τόσα χρόνια;;; Την ομηρία και κακοποίηση του… σαν μοντέρνος Ναζωραίος επάνω στο σταυρό της ΕΕ από τη Νέα Ταξη και όλους αυτούς που κάνουν σταυρούς… προσκυνούν αλλά δεν αγαπούν καθόλου τον ελληνικο λαό που σταυρώνεται κάθε ημέρα… ξανά και ξανά από την αρχή!

Η ομηρία του ελληνικού λαού από τους...
μεγάλους υποκριτές Φαρισαίους…. τους αρχιπαπάδες…τους αρχιμανδρίτες… σαν τον φαρισαίο Βαρθολομαίο να σας σταυρώνει κάθε ημέρα… είναι προδοσία.
Ο αρχιερέας Βοθρολομαίος μαζί με τον Ιησουΐτη έχουν ένα κοινό σκοπό… την σταύρωσή σου αδελφέ ορθόδοξε πιστέ!

Κάνει προσευχές στον Κύριο του… μαζί με το σατανιστή Πάπα… τα εξαδέλφια της Νέας Τάξης! Σε καθοδηγούν στην μεγαλύτερη παγίδα με το σόου τους για ένωση και αγάπη στον αιώνα τον άπαντα της πανθρησκείας!

 Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η ορθόδοξη εκκλησία έχει μαζέψει τόση μεγάλη περιουσία; Που τα βρήκε και πως τα απόκτησε; Έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν μοίρασε τόσα χρόνια τίποτα στον Ναζωραίο λαό μας;;;

Έχετε αναρωτηθεί την στιγμή που εσείς πεινάτε και πληρώνετε την εφορία στους αλητήριους υποκριτές πολιτικούς σας…. γιατί αυτοί οι ορθόδοξοι υποκριτές… απαλλάσσονται από την φορολογία;;; Αν το γνωρίζετε και δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ που τα βρήκαν οι εκπρόσωποι της εκκλησίας μας…μάλλον δεν σας ενδιαφέρει και τόσο η κοροϊδία που έχει στήσει η εκκλησία της “αγάπης” προς τους Έλληνες Ναζωραίους!

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι οι αρχιπαπάδες είναι δισεκατομμυριούχοι από αυτά που έκλεβαν τόσους αιώνες από τους προπάππου σας… και ίσως οι σταυροί και οι προσευχές που κάνουν είναι για να σας πείσουν ότι τους χρειάζεστε για να σώσετε την ψυχή σας…

Μάλλον δεν έχετε κατανοήσει ότι οι μαυροφορεμένοι μπίζνεσμαν είναι αγροκτηματίες με αυτά που σας έχουν κλεμμένα!!


Πατέρα μου συγχώρα τους για την εγκληματική τους συμπεριφορά εναντίον των Ελλήνων Ναζωραίων. Δεν ξέρουν τι κάνουν. Έχουν τυφλωθεί εντελώς από την δίψα τους για την περιουσία κλεμμένη από τους αυτόχθονες Ναζωραίους…και δεν σκοπεύουν να τα δώσουν ποτέ πίσω… ακόμα και οι προσευχές τους γίνονται παρακαλώντας τον θεό Πλούτο… για να κερδίσουν ακόμα περισσότερα εις βάρος σας.

Πατέρα μου συγχώρα τους για όλα αυτά που έχουν κλέψει τόσους αιώνες δίνοντας τα στο Μοναστήρι για να μην τα πάρουν οι Τούρκοι!!!

Πατέρα μου συγχώρα τους… έχουν τυφλωθεί εντελώς από την ύλη και την δίψα να αποκτήσουν ακόμα περισσότερα από τους Ναζωραίους… Δεν ξέρουν τι κάνουν γεμίζοντας τις τσέπες τους!!! Τόσες προσευχές πάνε χαμένες.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: