Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Μα ποιος είναι αυτός; Η μάνα του τον ξέρει;

WHOΈνας “νέος” συνεργάτης του λαμπρού ιστολογίου που θα σώσει τον ελληνικό λαό από τις απάτες του διαδικτύου έσκασε μύτη από το πουθενά και γράφει ενυπόγραφα, προσπαθώντας να δώσει σοβαροφάνεια και νομιμοφάνεια στα άρθρα του


Πρόκειται για τα Ελληνικά Hoaxew- βεβαίως βεβαίως και το νέο τους απόκτημα, κάποιος...
  Γιώργος Ζαβοδημητράκης Γιώργος Ζαβοδημητράκης που υπογράφει ως “Αρθρογράφος – Ερευνητής”. Μάλιστα.

Ο κος αυτός, έχει πέσει με τα μούτρα “στη δουλειά”. Να μας πει τι έχει πει και τι δεν έχει πει στ’ αλήθεια ο Γκάντι (τα χεράκια τα πλύναμε πριν πιάσουμε το πληκτρολόγιο και γράψουμε για τον Γκάντι, ή όχι;)

Και να τι είπε και δεν είπε ο Κίσσινκγερ για την Ελλάδα, και πολλά άλλα, ωστόσο το προσφιλές θέμα του είναι τα φάρμακα, η ομοιοπαθητική, τα εμβόλια και ο αποπληθυσμός. Μάλιστα. Για το τελευταίο μην ανησυχείτε μας λέει, ο πληθυσμός της γης αυξάνει και η παγκόσμια ελίτ δεν θέλει να σας μειώσει, λέει, προβάλλοντας και επίσημα στοιχεία από επίσημα όργανα που.. ευτυχώς και δεν ελέγχει η ελίτ! Τώρα αν η ίδια η Λαγκάρντ λέει ότι έχουμε δημογραφικό πρόβλημα γιατί έχουν μειωθεί οι γεννήσεις παγκόσμια (γιατί άραγε) και να δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε, και είναι υπέρ της μετανάστευσης των προσφύγων, αυτό είναι άλλο θέμα. Μείωση πληθυσμού, για τον κο Ζαβοδημητράκη, είναι μόνο όσοι πεθαίνουν εδώ και τώρα και όχι όσοι ήταν να γεννηθούν αλλά δεν πρόκειται, γιατί η στειρότητα βασιλεύει καθώς και τα οικονομικά αντικίνητρα στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη.

Και πάμε στα φάρμακα και την ιατρική

Από τη μια σέρνουν στα δικαστήρια μπλογκερς ως “μη ειδικούς” που ανυπόγραφα αναδημοσιεύουν ό,τι βρουν στο διαδύκτιο, από την άλλη το παίζουν ειδικοί, χωρίς όμως ειδικότητα. Είναι γιατρός ή φαρμακοποιός ή χημικός ο κος Ζαβοδημητράκης που “αρθρογραφεί και αναλύει” για την ομοιοπαθητική ή μήπως η ομοιοπαθητική ως αντικείμενο είναι “διαδικτυακή απάτη” για να είναι στη θεματολογία του Ελληνικά Hoaxes;

Η “απάτη” του συνεργάτη των απομυθοποιητών της απάτης, είναι να πάρει επιλεγμένα παραγράφους από το Κέντρο Συμπληρωματικής Ιατρικής των ΗΠΑ -που υποτίθεται είναι εντελώς αντικειμενικό, αν πιστέψουμε ότι δεν υπάρχουν διαπλεκόμενα συμφέροντα και οι λομπίστες έχουν πάει διακοπές στον Άρη- για να χτίσει το άρθρο του και να πετάξει το λινκ στο τέλος («λεπτομέρειες στην ίδια την σελίδα του NCCIH») γνωρίζοντας ότι κανείς δεν θα κάνει τον κόπο να διαβάσει όλο το άρθρο και τα “ναι μεν αλλά” του.

Όχι, η χειραγώγηση της κοινής γνώμης

δεν είναι απάτη, αφού γίνεται επίσημα και ατιμώρητα απ’ όλα τα συστημικά ΜΜΕ!

Και μιας και μιλάμε για συστημικά ΜΜΕ, η Καθημερινή είχε εκ νέου άρθρο για τους ‘κακούς΄μπλογκερς: Οι σοβαρές επιπτώσεις μιας «αθώας» ανάρτησης, όπου πάλι αναφέρει (για πολλοστή φορά) το θεάρεστο έργο των Ελληνικών Hoaxes, αλλά και του κου Ζαβοδημητράκη. 

Πολλές αγάπες με τον Αλαφούζο! Τι τρέχει; Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι… για την “παραπληροφόρη” του κοινού! Λες και δεν ξέρουμε για την δήθεν αμεροληψία του ειδησεογραφικού ομίλου Αλαφούζου, τώρα θα μάθουμε.

Φυσικά, ούτε από τη σελίδα του σάιτ, ούτε στο ίδιο το σάιτ δεν έγινε καμία αναφορά για την τραγική γκάφα και κατάχρηση εξουσίας που έκαναν στέλνοντας την αστυνομία στη μάνα με τα 5 παιδιά γιατί τόλμησε να θέσει το ιατρικό πρόβλημα του παιδιού της σε συζήτηση στο φέις- διαβάστε: Σκανδαλώδες! Έστειλαν την αστυνομία στη μάνα που αναζητούσε εναλλακτικές θεραπείες!

Κι αναρωτιέμαι, όπως και πολλοί από τα μέλη τους πλέον, τι ρόλο τελικά βαράνε; Μια οι ψεκασμοί -ψιτ! ψεκάζουν εκτός διαδικτύου, όχι εντός!- την άλλη να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει Χριστός και τώρα έχουν βαλθεί να αποκαταστήσουν πλήρως την εμπιστοσύνη του κοινού στις φαρμακευτικές, τα χάπια και τα εμβόλια τους. Τη στιγμή που ο πλέον “ειδικός” λέει:

«Η επιστήμη έχει κάνει μια στροφή προς το σκοτάδι»

κατηγορία: AllNewz αποκλειστικό/Επιβιώνουμε
dark science
Και κάνω κι εγώ google για να δω ποιος είναι αυτός ο “αρθρογράφος και αναλυτής” Γιώργος Ζαβοδημητράκης και τι να δω; Τίποτα! Εκτός από τα άρθρα του στους μεγαλοαπατεώνες απομυθοποιητές του διαδικτύου και την Καθημερινή, δεν έχει γράψει απολύτως τίποτα! Η μηχανή εύρεσης σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Τελικά, αυτόν τον Γιώργο Ζαβοδημητράκη, τον ξέρει κανείς; Η μάνα του τον ξέρει;

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: