Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

ΓΑΛΛΙΑ: Εις μνήμην των Jean-Baptiste Salvaing και Jessica Schneider, θυμάτων της δημοκρατίας τους

Χθες, με πρωτοβουλία του κόμματος SIEL (Souveraineté, indépendance et libertés), κύριο σύμμαχο του Γαλλικού Μετώπου, υπήρξε συγκέντρωση περίπου 300 πατριωτών, στο χώρο του Τροκαντερό στο Παρίσι, προκειμένου να αποτεθεί φόρος τιμής στον Jean-Baptiste Salvaing και την Jessica Schneider, τους δύο αστυνομικούς που δολοφονήθηκαν από τον... μωαμεθανό δολοφόνο Larossi Abballa, ο οποίος καταδίωξε προσεκτικά τα θύματά του.

Στις 13 Ιουνίου, σκότωσε πρώτα τον Salvaing μπροστά από το σπίτι του, φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» και στη συνέχεια έκοψε το λαιμό της Jessica Schneider μέσα στο σπίτι, μπροστά στο 3χρονο παιδάκι της. Κατέγραψε ακόμα και ένα βίντεο, μπροστά από το μικρό αγόρι, στο οποίο εξηγούσε ότι είναι ένας θρησκευόμενος μουσουλμάνος και ότι τηρεί το Ραμαζάνι και διευκρίνισε ότι πριν από τρεις εβδομάδες είχε ορκιστεί πίστη στον ηγέτη των πιστών του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι». Ο Αμπάλα, γνώριζε ότι το θύμα του ήταν αστυνομικός και εξήγησε πως ανταποκρίθηκε σε μια έκκληση του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους ο οποίος ζητούσε να «σκοτωθούν άπιστοι, στα σπίτια τους με την οικογένειά τους».
Το εξωφρενικό είναι, ότι ο Αμπάλα, είχε καταδικαστεί το 2013 σε φυλάκιση τριών ετών, εκ των οποίων οι έξι μήνες με αναστολή, για συμμετοχή σε τζιχαντιστικό πυρήνα που δρούσε ανάμεσα στη Γαλλία και το Πακιστάν, με σκοπό την προετοιμασία τρομοκρατικών πράξεων.

Δηλαδή, μετά από λίγο διάστημα στην φυλακή που «σωφρονίστηκε», βγήκε έξω να συνεχίσει τις σφαγές του!

Το παιδάκι, που γλίτωσε το θάνατο, όταν η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Necker, όπου υποβάλλεται σε θεραπεία για το σοκ που έχει υποστεί. Αυτό το νοσοκομείο, κατά ειρωνεία της τύχης, ήταν το αντικείμενο βανδαλισμών στις 14 Ιουνίου κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια στο νόμο εργασιακών μεταρρυθμίσεων της υπουργού εργασίας Myriam El Khomri.

Πολυάριθμα άρθρα στην Riposte Laïque συνεχίζουν να ζητούν την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών Bernard Cazeneuve, καταγγέλλοντας την υποκρισία του και την ανάλγητη αδιαφορία του προς τους δύο αστυνομικούς που σκοτώθηκαν. Μάλιστα δεν έκανε τον κόπο να μάθει ότι η Jessica Schneider ήταν αστυνομικίνα, αποκαλώντας την σε ένα Tweet, απλώς την «σύντροφο» του Salvaing.

Αλλά ο Bernard Cazeneuve έκανε κάτι ακόμα πιο εξοργιστικό. Την Τετάρτη το απόγευμα (15 Ιουνίου), εισήλθε στο Μεγάλο Τζαμί του Παρισιού, με μέλη του CFCM (Γαλλικού Συμβουλίου της Μουσουλμανικής Θρησκείας), διακόπτοντας την μουσουλμανική νηστεία.

Όπως καταγγέλλεται: (...) ορμώντας στο Μεγάλο Τζαμί, ο Cazeneuve (στην φώτο αριστερά μέσα στο τζαμί) ήθελε  να αποτίσει φόρο τιμής στο Ισλάμ, την θρησκεία του δολοφόνου. Τα νεκρά σώματα της Jessica Schneider και του Jean-Baptiste Salvaing ήταν ακόμα ζεστά  όταν ο υπουργός Εσωτερικών ενέκρινε επίσημα τις βάρβαρες τελετουργίες του Ισλάμ, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας. Ο δολοφόνος είχε πράγματι εφαρμόσει «τα ιερά κείμενα» του Κορανίου, όπως ο ίδιος εξήγησε με σαφήνεια στο βίντεο που έκανε, ενώ το παιδάκι του οποίου τους γονείς μόλις είχε σκοτώσει κοίταζε. Με την προκλητική του αυτή απρέπεια ο υπουργός προσβάλλει την μνήμη των δύο θυμάτων. Αυτή η κυβέρνηση δεν φαίνεται να γνωρίζει τίποτα σχετικά με το σεβασμό στα θύματα που είναι Γάλλοι. Αφού επέτρεψε την βεβήλωση του νεκροταφείου Βερντέν, όπου τρεις χιλιάδες νεαροί και νεαρές άρχισαν να τρέχουν πάνω από τους τάφους των στρατιωτών μας, το καθεστώς αυτό τολμά να σκύβει ενώπιον των εκπροσώπων του δόγματος αυτού του δολοφόνου.

Καλούμε όλους τους Παριζιάνους και τους Γάλλους να απαντήσουν στο κάλεσμα απόδοσης τιμών στη μνήμη των δύο αστυνομικών, αλλά και να εκφράσουν το θυμό τους σε εκείνους οι οποίοι,  εξαιτίας ανικανότητας και δειλίας, είναι ένοχοι για ένα έγκλημα που θα μπορούσε να έχει προληφθεί.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
redskywarning.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: