Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Ομολογία Μητσοτάκη για λέσχη Μπίλντερμπεργκ

kyriakos lesxi
«Προωθούμε κατά γράμμα τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων»!!!
 
Τι τις θέλει τέτοιες «ζωντανές» τηλεοπτικές εκπομπές ο νεοφιλελεύθερος αρχηγός της Νουδούλας;;; Άβολη ερώτηση λοιπόν, από το κοινό δέχτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, περί της πρόσφατης επισκέψεώς του στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Η ερώτηση έγινε στην εκπομπή «Στον Ενικό».

Το κοινό της εκπομπής έβλεπε τον εκπρόσωπο του...
εν Ελλάδι νεοφιλελευθερισμού και διεθνισμού να ξιφουλκεί εναντίον του εκλογικού νόμου, με την «δικαιολογία» ότι αυτός… θα κάνει αξιωματική αντιπολίτευση τη Χρυσή Αυγή!!! Ναι, αυτό είπε, άλλο επιχείρημα δεν βρήκε ο Μητσοτάκης! Η Χρυσή Αυγή είναι Ο ΦΟΒΟΣ τους, ο φόβος όλου του πολιτικάντικου και σιωνόδουλου συστήματος που ξεπουλάει την Πατρίδα και την Πίστη μας! Ένα και μόνο το επιχείρημα των προδοτών: να μην γίνει αξιωματική αντιπολίτευση ή και κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή!!!

Τελικά, κάποιος από το κοινό ρώτησε τον Μητσοτάκη αυτό που έχει ρωτήσει και η «Ελεύθερη Ώρα» επανειλημμένως: τι συζητήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση των διεθνών πλουτοκρατών στην Δρέσδη, δηλαδή στην ΦΙΔΟΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ της λέσχης Μπίλντερμπεργκ;;; Λογικότατη ερώτηση, αφού (υποτίθεται ότι) έχουμε «δημοκρατία» και καλό είναι να… γνωρίζουμε πού πάνε, με ποιον μιλάνε και τι λένε οι πολιτικοί «μας» ηγέτες.

Ας δούμε και ας… θαυμάσουμε τι απάντησε ο Κούλης. Καταρχάς, ο Μητσοτάκης επέλεξε να ΜΗΝ πληροφορήσει τον Λαό, αλλά να τηρήσει την μυστικότητα της συνάντησης!!! Αρνήθηκε πεισματικά ότι λαμβάνονται αποφάσεις, ακόμα και όταν ο ερωτών του είπε ότι στην προηγούμενη συνάντηση συζητήθηκε το «πλαστικό χρήμα» και τώρα ξαφνικά επιβάλλεται σε όλες τις χώρες του κόσμου! Κι εμείς ρωτάμε: τότε γιατί γίνονται αυτές οι μυστικές συναντήσεις, Μητσοτάκη, αφού δεν λαμβάνονται αποφάσεις;;; Ποιον πας να δουλέψεις; Τι κάνει «νιάου-νιάου» στα κεραμίδια;

Αλλά, πέρα από τα παραπάνω απαράδεκτα για «δημοκράτη», ο αρχηγός της Νουδούλας υπερασπίστηκε τις πολιτικές της παγκοσμιοποίησης, πανηγυρίζοντας για το «πλαστικό χρήμα» που αποτελεί φακέλωμα των πολιτών, προκλητικό εισπρακτικό μέτρο προς χάριν των τραπεζών και προοίμιο της «Κάρτας του Πολίτη»!!! Ναι, ναι, τα υπερασπίστηκε όλα αυτά τα σιωνιστικά σχέδια!!! Και διαβάστε την «δικαιολογία» με την οποία στηρίζει απόλυτα τα κατασκευάσματα αυτά του διεθνούς σιωνισμού: ότι δήθεν… «καταπολεμά τη μικροδιαφθορά»!!!!!!

Ώστε, την νίκησες την μικρή διαφθορά, επιβάλλοντας το «πλαστικό χρήμα», Κυριάκο Μητσοτάκη... Για την μεγάλη διαφθορά της Siemens όμως και των υπολοίπων κορακιών που πίνουν το αίμα του Λαού, τι προτίθεσαι να πράξεις; Μήπως θα την καλέσεις, όπως υπέγραψες, να μας κάνουν και... μαθήματα και μάλιστα με το... αζημίωτο; Ο Μητσοτάκης, που το όνομά του βρέθηκε μπλεγμένο στο σκάνδαλο της Siemens… Αυτός… θα καταπολεμήσει την «μικροδιαφθορά» με την σιωνιστική «Κάρτα του Πολίτη»!!! Το δούλεμα στους ψηφοφόρους του, πέφτει σύννεφο.

Πάντως, όπως είπε ο Μητσοτάκης για την λέσχη Μπίλντερμπεργκ, εκεί γνωρίζεις πολύ... ενδιαφέροντες ανθρώπους!!! Ποιους «ενδιαφέροντες ανθρώπους», βρε;;; Τους εβραιοσιωνιστές διεθνείς τοκογλύφους!!! Ακόμα, είπε ο νεοφιλελεύθερος Κούλης σε όλους τους τόνους ότι θα πηγαίνει με κάθε ευκαιρία στις συνάξεις της λέσχης Μπίλντερμπεργκ! Για να συζητάει τι; Ακούστε τι είπε… Για το πώς… θα αντικαταστήσουν οι μηχανές τους ανθρώπους!!! Εννοώντας, την παγκόσμια δικτατορία του σιωνισμού…

Αλλά, έχει και άλλα… Είπε ακόμα ο Μητσοτάκης, πως αξίζει να πηγαίνει στη Μπίλντερμπεργκ, για να μιλήσει για το «προσφυγικό» και για τον… κίνδυνο του Εθνικισμού!!! Αυτά ας τα διαβάσουν οι «δεξιούληδες». Πως δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Ψοφοδεξιάς, έχει αναγάγει σε υπ’ αριθμό ΕΝΑ εχθρό του τον Εθνικισμό των Ελλήνων, αλλά και των Ευρωπαίων! Ενώ την ίδια ώρα νοιάζεται για τα «κακόμοιρα τα προσφυγάκια»… Πείτε μου, ποια η διαφορά του με την Τασία Χριστοδουλοπούλου, που έχει ακριβώς τα ίδια μυαλά;;; Ρε μπας και είναι αρχηγός του… ΣΥΡΙΖΑ και δεν το καταλάβαμε ακόμα;

Όμως για να ξέρουμε τι ακριβώς θα μας φέρει ο Μητσοτάκης, ας δούμε τι αναφέρει το δελτίο τύπου της λέσχης Μπίλντερμπεργκ ότι συζητήθηκε (εκτός από αυτά που «ομολόγησε» ο Κούλης):
α) Μέση Ανατολή, δηλαδή η στήριξη των τζιχαντιστών από τους «δυτικούς» για να ανατραπεί ο Άσαντ και να περικυκλωθεί το Ιράν!!!

β) Η «ενότητα» της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και η μετάλλαξη που θα συμβεί λόγω του «προσφυγικού»…

γ) Γεωπολιτική και ενέργεια, δηλαδή -με δυο λογάκια- πώς θα μοιραστούν τα ελληνικά πετρέλαια με τους «φίλους» μας τους τούρκους!

δ) Η πλήρης φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης ή -όπως ακριβώς αναφέρεται- η «γενιά της επισφάλειας» και η επισφαλής και εκ περιτροπής εργασία (να δουλεύεις δηλαδή για ψίχουλα, ενώ ο μουσουλμάνος λαθροέποικος την ίδια ώρα να… τεμπελιάζει και να παίρνει επιδόματα των 650 ευρώ!!!!!!).

Αυτά είναι τα σχέδια των σιωνιστών της λέσχης Μπίλντερμπεργκ! Αυτός είναι ο στόχος του διεθνιστή αρχηγού της Ψευτοδεξιάς, Κυριάκου Μητσοτάκη!

Βέτα Ανδρή
www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: