Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!Ψηφίζουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ την τροπολογία για το ΕΚΑΣ

Ψηφίζουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ την τροπολογία για το ΕΚΑΣ παρά τις αντιρρήσεις που έχουν για την διαδικασία.
 
Δειτε την δηλωση της... Ν.Δ ....Δηλωση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μετα πηγε και ψηφισε το ΕΚΑΣ!
«Επιστρέφεται το 50% με 70% του εισοδήματος που χάνεται από την απώλεια του ΕΚΑΣ», υπογράμμισε σε παρέμβασή του ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Ο υπουργός Εργασίας επεσήμανε ότι οι τροπολογίες για το ΕΚΑΣ και το αγγελιόσημο πρέπει να ψηφιστούν ώστε να ισχύσουν από την 1η Αυγούστου. «Είναι δυνατόν να μην ψηφίζετε μέτρα που ανακουφίζουν φτωχούς ανθρώπους;», αναρωτήθηκε υπενθυμίζοντας ότι «οι αποφάσεις για το ΕΚΑΣ λήφθηκαν χθες και ήρθαν σήμερα».
«Οι δηλώσεις σας δεν έχουν την λεβεντιά που πρέπει όταν η κυβέρνηση πρώτα οδήγησε το λαό στη φτώχεια και μετά κλαίει μαζί με το λαό. Μου θυμίζει το «αυτοί που μας έβγαλαν τα μάτια, μας κατηγορούν σήμερα ότι δεν βλέπουμε», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας δηλώνοντας ότι ψηφίζει την τροπολογία για το ΕΚΑΣ.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, επεσήμανε ότι ψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο, αλλά και την τροπολογία για το ΕΚΑΣ, όμως ζήτησε η τροπολογία για το ΕΚΑΣ να ψηφιστεί την Τρίτη και να ισχύσει αναδρομικά από την Δευτέρα, 1η Αυγούστου.
Το ΚΚΕ δήλωσε παρών στην τροπολογία για το ΕΚΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: