Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ! Επίθεση με καλάσνικοφ μέρα μεσημέρι σε κατάμεστο αυτοκινητόδρομο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως είναι γνωστό, τα σκηνικά και τα περιστατικά που εκτυλίσσονται καθημερινά στους αυτοκινητόδρομους της Ρωσίας είναι εκατοντάδες και σίγουρα αρκετά περίεργα.Οι Ρώσοι βλέπετε έχουν την φήμη των κακών οδηγών και της παράλογης οδικής συμπεριφοράς αλλά το παρακάτω περιστατικό είναι σίγουρα κάτι πολύ προχωρημένο ακόμα και Ρώσους!
Το σκηνικό ξεκινά με ένα ποδηλάτη που προσπαθεί... να διασχίσει πεζός με το ποδήλατο στο χέρι μια λεωφόρο έξι τουλάχιστον λωρίδων. Με το που φτάνει στη μέση του δρόμου, παρεμποδίζει μια Porsche Cayenne, της οποίας ο οδηγός κορνάρει, φρενάρει και στη συνέχεια κατεβαίνει μαζί με το συνοδηγό, κινούμενοι με απειλητική διάθεση προς τον ποδηλάτη.
Καθώς όμως η Cayenne έχει ακινητοποιηθεί στο μέσο του δρόμου, παρεμποδίζει την κίνηση των άλλων αυτοκινήτων, και ιδίως ενός λευκού Toyota Land Cruiser που κολλά από πίσω της και αρχίζει να κορνάρει επίμονα. Πίσω από το Cruiser έχει επίσης ακινητοποιηθεί ένα VW Transporter. Τότε πετάγεται έξω, από το πίσω κάθισμα της Cayenne, ένας τρίτος που κινείται απειλητικά προς το Land Cruiser που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί. Εντάξει μέχρι εδώ; Φυσιολογικά πράγματα για τη ρωσική επικράτεια.
Ξαφνικά το σκηνικό περιπλέκεται και παίρνει τρομακτική διάσταση, καθώς από το Transporter πετάγονται τρεις άντρες, κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με υποπολυβόλα. Ο επιβάτης που κινείτο προς το Land Cruiser πέφτει στο δρόμο με τα χέρια στο κεφάλι, ο οδηγός προσπαθεί (ανεπιτυχώς) να διαφύγει με την Porsche, ενώ ο τρίτος φαίνεται ότι κατάφερε να την κοπανήσει.
Τελικά, οι δύο από τους οπλοφόρους μπουζουριάζουν τους δύο επιβάτες της Cayenne στο Transporter, όπου βρίσκεται σε αναμονή ο οδηγός του, ενώ ο τρίτος οπλοφόρος κάθεται στο τιμόνι της Cayenne και όλοι μαζί (και το Land Cruiser ξεκινούν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.
Χωρίς στόρι βέβαια, τα ερωτήματα είναι πολλά. Ο ποδηλάτης είναι δόλωμα ή περνά τυχαία; Το Land Cruiser είναι με τους επιτιθέμενους ή άσχετο; Οι τύποι στο βαν είναι αστυνομικοί ή εγκληματίες; Το ζητούμενο ήταν το αυτοκίνητο ή οι άνθρωποι; Απαγωγή ή αυτοκινητοπειρατεία;
www.crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: