Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Ιδιαίτερα επικίνδυνη η κατάσταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Ανακλήθηκαν άδειες - Παμε για νέο γύρο πολέμου ;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ/ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΩΝ ΣΕ ΚΡΙΜΑΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

2)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ... ΑΠΟ ΔΥΟ ΡΩΣΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ 150 ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΣΤΟΒ Ο ΝΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ 10.000 ΑΝΔΡΕΣ.

3)ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΜΟΛΕΝΣΚ ΕΝΑΝΤΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΡΟΝΕΖ ΕΝΑΝΤΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

4)Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΙΝΤΣΚΙ-ΜΠΡΙΑΝΣΚ (30 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΛΙΟΥΚΙ/ΜΠΕΛΓΚΟΡΟΝΤ/20 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

5)ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΣΡΤΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ 2014 ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ/ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.6)ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΥΚΑΣΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΣΧΑΣ-ΚΙΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

7)ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΔΕΙΑ. ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ.

8)ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΑΛΤΣΕΒΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟΣΧΙΣΤΩΝ , ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ.

9)ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΙΜΑΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΕΙΛΙΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΡΜΙΑΝΣΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΖΑΝΚΟΥ.

10)Η ΚΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.

11)ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΤΩΣΗ. ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ Ι Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...

12)Η ΜΟΣΧΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 6-7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ. ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ.

13)Η ΜΟΣΧΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΕΝΑ ΟΥΚΡΑΝΟ, ΕΝΩ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ.

14)ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΙΘΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΑΛΛΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ -ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΣΥΝΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ G-20. ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ.

15)ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ" ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΧΙΜΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ GLIWICE RADIO TOWER ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 1939 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ FALSE FLAG OPERATION.

Δεν υπάρχουν σχόλια: