Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Εκτακτα μέτρα της αστυνομία για τον "κομιστή" - Εναν σκασμό λεφτά για να φυλάνε τον "υπηρέτη" του συστήματος - Ενας λόχος οπλοφόρων για τον εκδότη - "Βασιλιά" - Τα πληρώνει τα έξοδα ο ίδιος ή ο φτωχός λαός ;

themos-anastasiadis-sfodri-epithesi-apo-indymedia

Πληροφορούμαστε απίστευτα πράγματα τις τελευταίες ώρες για έναν από τουςυποτίθεται πιο κραταιούς και υποτίθεται ισχυρούς του Τύπου. Για τον Θέμο Αναστασιάδη ο λόγος που έχει κάνει έναν ολόκληρο μηχανισμό της αστυνομίας να “τρέχει” για την πάρτη του....
Ουδόλως μας ενδιαφέρει εαν οι αρχηγοί της ΕΛΑΣ ή οι παρα-αρχηγοί ή υπαρχηγοί τρέχουν και δεν φθάνουν. Μας ενδιαφέρει όμως ότι κάποιος επιτέλους οφείλει να δώσει μια εξήγηση στο λαό αλλά και στην κοινή γνώμη, ποιος ακριβώς πληρώνει για την φύλαξη αυτού του απίστευτου τύπου που ουδέποτε μας έπεισε ότι ενδιαφέρθηκε ούτε για μια στιγμή για τον κόσμο που πεινά ή αλλιώς για τον ποπολο όπως τον αποκαλεί ο ίδιος.
Ρωτάμε λοιπόν το σεβαστό αρχηγείο της ΕΛΑΣ: Ελήφθησαν νέα μέτρα για τον “κομιστή” του Μαξίμου;
Τα μέτρα και το κόστος το πληρώνει ο λαός; Ή ο ίδιος;
Πόσοι αστυνομικοί απασχολούνται καθημερινά για τον κύριο Αναστασιάδη; Και γιατί; Για να μην τον σκοτώσουν; Ποιος; Ο Μιμίκος ο γιατρός;
Τι φταίει ο κάθε χαμηλόβαθμος “υπηρέτης του συστήματος” να ξεροσταλιάζεται καθημερινά φυλάσσοντας τα πλούτη;
Πότε θα σταματήσει αυτή η “φιλιππινέζικης λογικής” αξιολόγηση των “στόχων” για την οποία έχουν γίνει πλήθος ελέγχων στη Βουλή, ατέρμονες κοινοβουλευτικές συζητήσεις, απίστευτα έξοδα και άλλες τόσες νόμιμες υπερβάσεις για να εξυπηρετείται η “μπουρζουαζία” μια τελειωμένης δημοσιογραφικής “βασιλείας” που κορόιδεψε τον πολίτη, παραπλάνησε την κοινή γνώμη και καταλήστεψε τα δημόσια ταμεία;
Οι αστυνομικοί που έπρεπε να φυλάνε τον πολίτη και επιστρατεύονται για τους κάθε λογής “κραταιούς” που κινδυνεύουν, αποζημιώνονται σαν “δανεικοί” όπως λέει το υπάρχον νομικό καθεστώς και εαν ναι, ποιες οι αποδείξεις για κάτι τέτοιο;
Εκτός κι αν την φύλαξη την πληρώνει ο ίδιος ο κάθε Αναστασιάδης(για να μην θεωρηθεί ότι έχουμε κάτι προσωπικό μαζί του ενώ δεν έχουμε).
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 
Ο Θέμος Αναστασιάδης (6 Ιανουαρίου 1958) είναι Έλληνας δημοσιογράφος, παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Είναι επίσης εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.
Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα», «Εξπρές», «Ελευθεροτυπία» και «Καθημερινή», στην οποία διετέλεσε και Διευθυντής. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην Ε.Ρ.Τ., ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.
Στη συνέχεια άρχισε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες). Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία από τα μέσα του 2006 προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονται, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.
Τον Οκτώβριο του 2009 καταδικάστηκε σε 19 μήνες φυλάκιση με αναστολή για δημοσίευση φωτογραφιών στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που παρουσίαζαν τον Χρήστο Ζαχόπουλο σε προσωπικές στιγμές.
Στις 4 Δεκεμβρίου 2012 ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη εις βάρος του για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ποσού ύψους 5,5 εκ. ευρώ. Η υπόθεση είχε ξεκινήσει και κόλλησε απ’το 2007 όταν και ο Θέμος Αναστασιάδης βρέθηκε με καταθέσεις σε ελβετική τράπεζα, χωρίς να καταφέρει τελικά να τις δικαιολογήσει ως νόμιμα έσοδα.
Το Τριμελές Εφετείο αποφάσισε ομόφωνα την αθώωση του Θέμου Αναστασιάδη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων – Αθώοι και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι
Ομόφωνα αθώος για την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων σε βαθμό πλημμελήματος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο εκδότης του Πρώτου Θέματος, Θέμος Αναστασιάδης.
Μετά από πολύμηνη εξονυχιστική διαδικασία, το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα ότι ο Θέμος Αναστασιάδης είναι αθώος, κρίνοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ επεξεργασία και ταξινόμηση του επίμαχου DVD από τον ίδιο, όπως επιτάσσει ο νόμος για να στοιχειοθετηθεί το συγκεκριμένο αδίκημα.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ DVD

Εισαγγελέας: Ο Αναστασιάδης ήταν ο «κομιστής»

Ροζ DVD

ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΙΣ “ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ”
Στο χώρο της εκδοτοδημοσιογραφικής αλητείας δεν κάνουν πιάτσα μαλάκες, αλλά λαμόγια περιωπής που έχουν μεγάλες διασυνδέσεις διαχρονικά σε όλες τις πτυχές του κρατικού μηχανισμού.
Οπότε πιστεύουμε, ότι κανείς δεν θα εντυπωσιάστηκε σήμερα με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθήνας που απέδωσε «λευκές περιστερές» στην κοινωνία τον επικεφαλής του «γραφείου τύπου» της Χ.Α., Θέμο Αναστασιάδη και τους υπόλοιπους που ήταν μπλεγμένοι στην υπόθεση με το ροζ dvd του Ζαχόπουλου.
Σύμφωνα, λοιπόν με τους δικαστές, που έβγαλαν λάδι τους κατηγορουμένους που αντιμετώπιζαν κατηγορίες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων το dvd –που κανείς δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του και φυσικά δεν παρουσιάζει ένα απλό χαμούρεμα μεταξύ δυο εραστών. Γιατί τότε δεν θα είχε καμιά αξία. Να πιθανολογήσουμε ότι εκεί ακούγονται από το στόμα Ζαχόπουλου, πράγματα που εκθέτουν πολιτικά και ηθικά τον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή;- το dvd που φέρεται να παρουσιάζει προσωπικές στιγμές των δυο εραστών δεν αποτελεί αρχείο προσωπικών δεδομένων κατά την έννοια του νόμου γιατί για να εκληφθεί ως αρχείο ένα υλικό απαιτείται να είναι ταξινομημένο και ομαδοποιημένο.
Προσπερνάμε ασχολίαστη την αιτιολογία του δικαστηρίου, που αθώωσε τους κατηγορουμένους και αφήνουμε εσάς να κάνετε τις εκτιμήσεις σας.
Και αφού έπεσε ταφόπλακα και σ’ αυτό το σκάνδαλο -που δεν το εντοπίζουμε στις ροζ διαστάσεις του- να το τοποθετήσουμε στις σωστές του βάσεις. Θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση που κατέληγε:
Ο μεγάλος κερδισμένος απ’ όλη αυτή την υπόθεση ήταν ο «κομιστής». Ο Θέμος Αναστασιάδης, δηλαδή που είχε το «εμπόρευμα» που έκλεψε απ’ την Τσέκου. Και αυτό το «εμπόρευμα» το πούλησε σε πολύ καλή τιμή. Ποια ήταν αυτή η τιμή; Ότι ποτέ δεν μάθαμε τι απέγινε με τα 5.500.000 ευρώ που μέσα σε μαύρες σακούλες κατέθεσε ο κ. Θέμος σε λογαριασμό του στη γαλλική τράπεζα BNP PARIBAS. Κανένας δεν έψαξε από πού προέρχονταν, δεν του ασκήθηκε καμία δίωξη, δεν του επεβλήθη κανένα πρόστιμο. (Υπήρξε μια ενδοεκδοτική κόντρα μεταξύ Αναστασιάδη-Χατζηνικολάου αλλά η προσπάθειες του τελευταίου –απ’ την φυλλάδα του είναι η εικόνα που παραθέτουμε- απέβησαν μάταιες. Το «εμπόρευμα» που είχε στα χέρια του ο Θέμος μπόρεσε να τον ξελασπώσει απ’ όλα τα λούκια).
tsak-giorgis.blogspot.gr
www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: