Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Σεισμοί και καταποντισμοί όσο μιλάνε στη Βουλή

Europe_3_03.2016142.aqua_.1km.jpgΗ σύνθετη πρόταση του τίτλου είναι καθαρώς ιστορική και οποιαδήποτε σχέση μεταξύ σεισμών και συζήτησης στη Βουλή είναι καθαρά συμπτωματική… … … 

Από χτες η Ελλαδίτσα κουνιέται...
στα γύρω 4 ρίχτερ, Αμαλιάδα, Βόλος, Σκύρος και πριν λίγο στην Πάτρα 3,9 (ή κατά άλλους 4,2) βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις 19:05 Έγινε ιδιαίτερα αισθητός, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε απόσταση 19 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Πάτρας και το εστιακό βάθος… τι να σας πω τώρα; Λένε 2 χμλ, η πρώτη λύση δίνει 5 χλμ και η δεύτερη ανάλυση 10 χλμ και κάτι ψηλά – ξανά χαίρε Ρίχτερ και βάθος αμέτρητο, μόνο η ώρα είναι σίγουρη.
seismos
Εδώ από το πρωί (Πήλιο) είμαστε κάτι σαν τον Νώε, κλεισμένοι μέσα στα σπίτι μας, έξω ρίχνει όσο νερό δεν έριξε όλο το χειμώνα, η θερμοκρασία στα Τάρταρα (παρότι νοτιάς και φέρνει σκόνη) και περιμένουμε να τελειώσει το πατιρντί για να δούμε τι δέντρο, κήπος και καλλιέργειες έμειναν όρθιες.

Όχι δεν υπαινίσσομαι τίποτα, η συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή με την κακοκαιρία είναι εντελώς συμπτωματική, όπως και το τρελό κατσάρωμα των νεφών πάνω από την Ελλάδα – βλέπε πάνω εικόνες.

Τώρα, επίσης το ότι κάποιος καλός άνθρωπος ΚΑΙ επιστήμονας έχει γράψει άρθρο για την Οπλοποίηση Καιρού είναι επίσης συμπτωματικό, αν το θέλετε. Δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, με τίποτα – θεωρίες συνωμοσίας και φαντασίες για να τρομάζει ο κόσμος!

Η Χειραγώγηση Καιρού είναι ένα κατ’ εξοχήν προειδοποιητικό όπλο. Μπορεί να στραφεί κατά των εχθρικών χωρών ή ακόμα «φιλικών εθνών», εν αγνοία τους, να χρησιμοποιηθεί για την αποσταθεροποίηση των οικονομιών, των οικοσυστήματων και της γεωργίας. Μπορεί επίσης να προκαλέσει τον όλεθρο στις οικονομικές και εμπορικές αγορές. Η διαταραχή στη γεωργία δημιουργεί μια μεγαλύτερη εξάρτηση από την επισιτιστική βοήθεια και τα εισαγόμενα προϊόντα, των σιτηρών από τις ΗΠΑ και άλλες δυτικές χώρες

Κατά τα άλλα όλα καλά, η πατρίδα αύριο θα πουληθεί και επίσημα και ο καιρός θα φτιάξει. Τέλος καλό όλα καλά και… όλοι εσείς που δεν κάνατε κάτι για να σταματήσει η “κακοκαιρία”, όλοι εσείς που κάνατε πολλά για να μην σταματήσει η “κακοκαιρία”, θα έχετε πολλές εξηγήσεις να δώσετε στα παιδιά σας, στα εγγόνια σας και στα δισέγγονα σας.

Τα δάνεια και το χρέος θα διαρκέσουν για 3 ακόμα δεκαετίες, ωστόσο η υποθήκευση του δημόσιου πλούτου και της δημόσιας περιουσίας για… 99 χρόνια, όπως λέει το νέο νομοσχέδιο!

Είναι πολλά τα λεφτά Αλέκο… πολλοί και υδρογονάθρακες… αξίζουν λίγα ρίχτερ και μποφοράκια παραπάνω!

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: