Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Γιατί η ΝΔ δεν αντιδρά για κανένα “hot spot” παρά μόνο στην Κρήτη;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Αυτό που συμβαίνει με την ΝΔ στην Κρήτη τις τελευταίες ημέρες – μετά την εξαγγελία Μουζάλα ότι θα φτιάξει “camp” με 2.000 «προσφυγάκια» (για αρχή…) –  είναι πραγματικά κωμικοτραγικό!

Ενώ, λοιπόν, το κόμμα των... Κούληδων και των Μπουμπούκων έβγαλε το σκασμό για όλα τα «hot spots» που έστησαν οι συριζοψεκασμένοι ανά την Ελλάδα και απέτρεπε τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας -τέτοιες εντολές είχαν πάρει, οι αφιλότιμοι, από την αφέντρα τους την φράου Μέρκελ!-, στην περίπτωση της Κρήτης απειλεί με… επανάσταση (τρόπος του λέγειν…).

Έτσι, διαβάσαμε πύρινες δηλώσεις βουλευτών του και ανακοινώσεις των νομαρχιακών του επιτροπών, στις οποίες «καταγγέλλουν» ότι η συγκυβέρνηση (των άλλων κολαούζων της Μέρκελ…) θα μετατρέψει την Κρήτη σε Ειδομένη και Λέσβο και τα τοιαύτα.

Προς τι άραγε η αλλαγή στάσης της νουδούλας;

Είναι προφανές: όπως θίγονται οι κάτοικοι των περιοχών που στήνονται τα «hot spots», αλλά δεν τους ενδιαφέρει αν στηθούν σε άλλες περιοχές, έτσι θίχτηκε και ο φον Κούλης (κι έδωσε το σύνθημα των αντιδράσεων…), γιατί οι Μητσοτάκηδες θεωρούν την Κρήτη ιδιοκτησία τους και στην ιδιοκτησία τους δε θέλουν «παρείσακτους».

«Να φύγουνε, να πάνε αλλού», όπως έλεγε και η γνωστή διαφήμιση!

anoixtomialos.gr
www.e-koutsobola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: