Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Κολλοειδής Άργυρος η Παρωδία

Έχετε ακούσει για ένα «θαυματουργό» προϊόν που είναι γνωστό ως Κολλοειδής Άργυρος, βασικός λόγος για την διαμάχη της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας του είναι ότι το ιατρικό κατεστημένο η ιατρική μαφία των θεών με την άσπρη μπλούζα και η φαρμακευτική βιομηχανία βλέπουν τον κολλοειδή άργυρο ως οικονομική απειλή, μιας και θεραπεύει αυτούς που πρέπει να είναι άρρωστοι και εξαρτημένοι από τα δικά τους πλοκάμια...

Ενώ σας έχουν προειδοποιήσει να μην χρησιμοποιείτε τον κολλοειδή άργυρο, καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα πλεονεκτήματα του είναι δοκιμασμένα και αληθή. Το ασήμι χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια ως μικροβιοκτόνο, ακόμη και από την εποχή του Φαρ Ουέστ όπου οι καουμπόηδες έβαζαν ένα ασημένιο δολάριο για δέκα λεπτά στην κανάτα που έπιναν νερό για να σκοτώσουν τα επικίνδυνα μικρόβια.
Αμφότεροι και το ιατρικό κατεστημένο και οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες έχουν χρησιμοποιήσει το ασήμι σε νοσοκομειακό εξοπλισμό και ιατρικά εργαλεία ως αντι-λοιμογόνο για να καταπολεμήσουν τον MRSA (Χρυσίζων Σταφυλόκοκκος) ο οποίος είναι δυνητικά θανατηφόρος και έχει γίνει ανθεκτικός στα αντιβιοτικά.
Παρ’ όλα αυτά το ιατρικό κατεστημένο των θεών, προωθεί τον φόβο και τα ψέματα μέσω διαφόρων μέσων και απειλεί τους κατασκευαστές κολλοειδούς αργύρου μέσω διαφόρων κρατικών και τοπικών υπηρεσιών υγείας.
Η διαφορά μεταξύ των φαρμακευτικών προϊόντων και του κολλοειδούς αργύρου είναι οι πατέντες που αποφέρουν λεφτά για πολλά χρόνια. Τον κολλοειδή άργυρο μπορεί να τον φτιάξει ο καθένας με φθηνά υλικά και δεν μπορεί να πατενταριστεί. Διαβάστε στο www.terrapapers.com το άρθρο μου «Φτιάξε Εύκολα Γεννήτρια Κολλοειδούς Αργύρου». Φυσικά εξοντώνει μεταξύ των άλλων και τον MRSA και τον Ebola.
Περισσότερο από 90 χρόνια πριν οι γιατροί και οι επαγγελματίες υγείας ανακάλυψαν την σωτήρια για την ζωή, απολυμαντική και βακτηριοκτόνο ιδιότητα του κολλοειδούς αργύρου. Ανέκδοτες μαρτυρίες έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα του σαν ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΟ, αντί-μικροβιακό και αντί-μυκητιακό παράγοντα.
Το Food and Drug Administration (FDA),  (Αμερικανικός κυβερνητικός οργανισμός φυσικά) δεν συμφωνεί και αποφάσισε ότι όλα τα προϊόντα κολλοειδούς αργύρου που πουλιούνται στην χώρα είναι ανασφαλή και μη-τυποποιημένα. Λένε ότι δεν γνωρίζουν σημαντικές επιστημονικές μελέτες ή στοιχεία που υποστηρίζουν την χρήση του για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών δηλ. μπλα μπλα μπλα …
Αυτή είναι ακόμη μια περιοχή όπου οι νομοθέτες της κυβερνήσεως επηρεασμένοι από τις Μεγάλες Φαρμακευτικές Πολυεθνικές προσπαθούν να δυσφημίσουν την αποτελεσματικότητα μιας υψηλής αποτελεσματικότητας φυσική θεραπεία για τις λοιμώξεις. Λεπτομέρειες ΕΔΩ
Από τον Ιανουάριο του 2009, η ΕΟΚ έχει απαγορέψει την παρασκευή κολλοειδούς αργύρου σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη μέλη. Μήπως και μπορείτε να αντιληφθείτε τι παίζετε σε αυτό το Sic παιχνίδι ελέγχου του θανάτου; Τώρα έφθασε η ώρα να αποκτήσετε απόθεμα για αυτά που μας ετοιμάζουν ή να αγοράσετε ένα έτοιμο κίτ ή να φτιάξετε την γεννήτρια που σας προτείνω στο άρθρο (δεν χρειάζονται γνώσεις ηλεκτρονικού) και να φτιάχνετε μόνοι σας επ αόριστον.
Πως ο εργάζεται κολλοειδής άργυρος και ποιά τα πλεονεκτήματα του: Πολλοί θεωρούν τον κολλοειδή άργυρο σαν αντισηπτικό και όχι σαν αντιβιοτικό διότι σκοτώνει περισσότερα από βακτήρια. Καταστρέφει ιούς και εξαφανίζει τις μολύνσεις από μύκητες. Μέχρις στιγμής δεν έχουν αναπτυχθεί βακτηρίδια ανθεκτικά στον άργυρο, ενώ ο κολλοειδής άργυρος μπορεί να καταστρέψει ανθεκτικά στα αντιβιοτικά παθογόνα, ακόμη και τον MRSA που τον τρέμουν όλοι.
Μάλιστα είναι γεγονός ότι τώρα η ιατρική μαφία ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΛΛΟΕΙΔΗ ΑΡΓΥΡΟ ΣΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ για να καταπολεμήσει τα στελέχη των υπερ-ιών που έχουν αναπτύξει ανοσία στα αντιβιοτικά. Λέω μυστικά γιατί δεν πολύ μιλάνε για αυτό, άλλωστε αν γίνει γνωστό ότι δεν θεραπεύει το πανάκριβο φάρμακο αλλά ο μη πατενταρισμένος Κολλοειδής Άργυρος θα γίνουν νούμερο.

Σκεφτείτε ότι τα αντιβιοτικά δεν αγγίζουν τους ιούς και τους μύκητες, ο κολλοειδής άργυρος τους καταστρέφει, κάνοντας τα πλεονεκτήματα του απίστευτα χρήσιμα. Εξουδετερώνει τα αναερόβια παθογόνα καταστρέφοντας τα ένζυμα που κρατάνε μακριά τα μόρια του οξυγόνου και έτσι τα οξειδώνει μέχρι θανάτου.
Αντίστροφα, τα νανο-σωματίδα του ασημιού εξουδετερώνουν την μειοψηφία των αερόβιων παθογόνων διακόπτοντας την ικανότητα τους να χρησιμοποιούν οξυγόνο. Αυτό φέρνει την ερώτηση: Ο κολλοειδής άργυρος θα καταστρέψει τα φιλικά βακτήρια των εντέρων μας με τον τρόπο που το κάνουν τα φαρμακευτικά αντιβιοτικά; Μερικοί υποστηρικτές του κολλοειδούς αργύρου υποστηρίζουν ότι αφομοιώνεται αμέσως στο αίμα μέσω του στομαχιού και από τα έντερα πριν παραμείνει στα χαμηλότερα έντερα όπου βρίσκονται τα πιο πολλά φιλικά βακτήρια. Έτσι δεν αποτελεί πρόβλημα.
Άλλοι θεωρούν ότι η συγκόλληση του ηλεκτρικού φορτίου είναι ο κύριος παράγοντας που εξουδετερώνει τα παθογόνα ενώ δεν πειράζει τα φιλικά βακτήρια. Τα περισσότερα φιλικά βακτήρια δεν είναι φορτισμένα αρνητικά, εξαλείφοντας όποια έλξη προς τα θετικά φορτισμένα σωματίδια ασημιού.
Πάντως διάφοροι παραγωγοί κολλοειδούς αργύρου δεν θεωρούν ότι το θέμα της εντερικής χλωρίδας έχει καθοριστεί με σαφήνεια. Συνιστούν δε τα ακόλουθα:
*Να χρησιμοποιείτε προβιοτικά μια ώρα μετά η και περισσότερο όταν πίνετε κολλοειδή άργυρο.
*Κρατείστε μια δόση κολλοειδούς αργύρου στο στόμα σας και απορροφήστε όσο μπορείτε υπογλώσσια.
*Χρησιμοποιείστε έναν εξαερωτή του διαλύματος κολλοειδούς αργύρου για να περάσει απ’ ευθείας στο αίμα από τους πνεύμονες.
Σαν μαγνητικοί οδοκαθαριστές δεν χρειάζεται να συγκρουστούν τυχαίως με τα παθογόνα όπως κάνουν τα αντιβιοτικά. Διότι τα μικροσκοπικά σωματίδια του κολλοειδούς αργύρου έχουν ισχυρά θετικά φορτία και έλκονται η ελκύουν τα αρνητικά φορτισμένα μικρόβια, περιλαμβανομένων και των ιών.
Πως φτιάχνεται ο Κολλοειδής Άργυρος: Ένα διάλυμα κολλοειδούς αργύρου φτιάχνεται από ένα μικρό ηλεκτρικό ρεύμα που εφαρμόζεται σε σύρματα η πλάκα η ταινίες καθαρώς χημικού ασημιού που τοποθετούνται μέσα σε ΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟ νερό (προσοχή όχι απιονισμένο που κάνει για τα ηλεκτρικά σίδερα). Μετά από λίγη ώρα το αποσταγμένο νερό πλημυρίζει με μικροσκοπικά σωματίδια ασημιού.
Είναι σίγουρο ότι ο κολλοειδής άργυρος θα απαγορευτεί καθολικά μια μέρα, επειδή είναι τόσο αποτελεσματικός και ασφαλής, καλό θα ήταν να αγοράσετε μια συσκευή για να τον παράγετε μόνοι σας. Ακόμη μπορείτε να φτιάξετε μια μόνοι σας με τις οδηγίες που σας παραθέτω στο άρθρο μου «Φτιάξε Εύκολα Γεννήτρια Κολλοειδούς Αργύρου» στο www.terrapapers.com Μάλιστα μπορείτε να κατεβάσετε το κόστος του ασημιού (πάντοτε χημικώς καθαρό) χρησιμοποιώντας μια κλέμα και σύρμα από χημικώς καθαρό ασήμι! Δείτε την φωτογραφία. Έτσι προστατεύεστε από επιδημίες και λοιμώξεις είτε φυσιολογικές είτε δημιουργημένες από τα «κρυφά εργαστήρια της ΝΤΠ».
Τι … δεν το γνώριζες; Δεν είδες την φωτογραφία που κάνει τον κύκλο του διαδικτύου και σε λίγο θα την βγάλουν κροαξ- κροαξ (hoax) «Ποιος είναι αυτός ο ηλίθιος;» διερωτάται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail σε σημερινό δημοσίευμά της, σχολιάζοντας την εμφάνιση ενός άντρα αγνώστων δήθεν στοιχείων δίπλα στην 29χρονη Άμπερ Βίνσον, τη δεύτερη νοσηλεύτρια από το Ντάλας η οποία έχει προσβληθεί από τον Έμπολα.
Ενώ όλοι γύρω του φορούν τις γνωστές προστατευτικές στολές και έχουν λάβει όλα τα  «απαραίτητα» μέτρα για την προστασία τους, κάποιος τυπάκος, χαλαρός και κουλ, δίπλα στον θάνατο, εμφανίζεται τελείως εκτεθειμένος δίπλα στην ασθενή. Το βίντεο έγινε viral και οι σχολιαστές δεν το άφησαν να περάσει απαρατήρητο. Γι’ αυτό και η Daily Mail, βγήκε με άρθρο της εκφράζοντας δήθεν «απορία». Αλήθεια ξέρεις «Ποιος είναι αυτός ο ηλίθιος;» Εσύ αναγνώστη μου κι εγώ φυσικά, εμείς είμαστε οι ηλίθιοι για τους επικυρίαρχους και τα τσιράκια τους, άλλωστε δεν είναι τυχαίο που μας αποκαλούν μαϊμούδες και σαν μαϊμούδες μας μεταχειρίζονται.
Οι προπαγανδιστές εναντίον του κολλοειδούς αργύρου χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες του «στρουμφάκι» Paul Karason ο οποίος πάσχει από Αργυρία για να θάψουν τον κολλοειδή άργυρο. Φυσικά αυτό που δεν αναφέρουν είναι ότι έκανε τον δικό του κολλοειδή άργυρο από νερό της βρύσης, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά, λόγω των μεταλλικών αλάτων και άλλων προσμίξεων που περιέχει. Το πρόβλημα επιδεινώθηκε από το ότι έπινε από μισό έως ένα λίτρο την ημέρα, κάτι που επίσης απαγορεύεται.
Η σωστή δοσολογία είναι ένα κουταλάκι του γλυκού μια έως τρείς φορές την ημέρα, να εξαρτάται από την σοβαρότητα της μολύνσεως.
Ένα άλλο μιμίδι παραπληροφόρησης, είναι ότι το ασήμι συσσωρεύεται στα νεφρά και προκαλεί τοξική κατάσταση. Αυτό θα συνέβαινε μόνον εάν τα νεφρά έχουν ήδη πρόβλημα και ακόμη ο παράγοντας συσσωρεύσεως δεν έχει πράγματι βεβαιωθεί ή αποδειχθεί και … το κέρατο μου μέσα, τον χρησιμοποιώ 20+ χρόνια και τα νεφρά μου είναι μια χαρά, αν και δεν κρίνουμε κάτι από τον εαυτό μας, όμως είναι ένα κριτήριο αν το χρησιμοποιούν μερικές ντουζίνες άνθρωποι πολλά- πολλά χρόνια, ρε άι στον γερό Κθούλου, τι να μας πουν τα γατάκια !

www.terrapapers.com

2 σχόλια:

dimi είπε...

Mipos kseris pos boro na vro giatro pu na dulevi me colloidal silver stin elada?

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Lee μας βοήθησε πρόσφατα με ένα δάνειο που χρησιμοποιήσαμε για να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας. Η διαδικασία ήταν καταπληκτική! Ήταν συχνά σε επαφή μαζί μας για να κάνει check in και να μας ενημερώνει για το τι συνέβαινε κατά την αποπληρωμή του δανείου μας. Ήταν φιλικός και προσιτός και πάντα ικανός να ξεκαθαρίσει τις ερωτήσεις που είχαμε. Είχαμε μια υπέροχη εμπειρία με τον Ben !!
Επικοινωνήστε με έναν υπάλληλο δανείου Ben Lee
247officedept@gmail.comWhats-App: + 1-989-394-3740