Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Δυστυχώς, έχουμε πλέον πιαστεί στο αγκίστρι των δανειστών…

Μα πως είναι δυνατόν φίλοι μας; Έπειτα από 5 χρόνια εξαθλίωσης ολόκληρου του λαού (προκειμένου να μας αποδεχτούν οι αγορές), όπου με το αίμα μας φτάσαμε τα srpeads στο 4,8%, να είμαστε τελικά σήμερα σε ένα τέτοιο σημείο, που να αρκεί ένα άρθρο σε ένα διεθνές ΜΜΕ ή μια δήλωση κάποιου εκπροσώπου των δανειστών για να... εκτοξεύει απότομα τα spreads στο 9% !!!!! και το χρηματιστήριο να χάνει μέσα σε 3 μέρες 10 δισεκατομμύρια περίπου!!!!

Δυστυχώς φίλοι μας. Τώρα πλέον, οι διεθνείς γύπες των αγορών,
μας έχουν πιάσει όλους μας στο αγκίστρι τους (με την ευγενή χορηγία του ντόπιου πολιτικοοικονομικού συστήματος) και όσο πιο πολύ χτυπιόμαστε, τόσο πιο πολύ θα μπήγεται το αγκίστρι τους στις σάρκες μας. Τώρα πλέον είμαστε μια απόλυτα ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη κουκκίδα στα χρηματιστηριακά ταμπλό τους. 

Επομένως, είτε θα αποφασίσουμε να ματώσουμε πολύ ξεσκίζοντας τις σάρκες μας για να ξεφύγουμε από το αγκίστρι τους, είτε θα μας οδηγήσουν αργά και βασανιστικά στο τηγάνι τους. Διαλέγετε και παίρνετε.

Πάντως, αν υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι θα ξεγλιστρήσουμε με κάποιο κουτοπόνηρο τρόπο ή ότι θα μας λυπηθούν οι δανειστές και θα αλλάξουν τη μοίρα μας στα ταμπλό τους, γιατί είμαστε εμείς οι μάγκες της υπόθεσης, καλύτερα να το ξεχάσουν. Εύκολος δρόμος δεν υπάρχει και τα συμφέροντα είναι πολλά και σκληρά.  
 
hassapis-peter.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: