Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ…ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Οι “ΨΑΡΑΔΕΣ” ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ τους καλοπληρωμένους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, που “έκατσαν” στα τέσσερα, στα Ν.Φερόε. Διώχνουν με ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ-ΜΑΜΟΥΘ 1,5 εκ. ευρώ τον Ιταλό προπονητή-τουρίστα!! Πλήρωνε τώρα Έλληνα τις μ@…ιες της ΕΠΟ!!



ρανιεριΒρώμαγε εδώ και μέρες ότι οι ποδοσφαιριστές ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ είχαν αποφασίσει να “τελειώσουν” τον Ρανιέρι. Χωρίς ίχνος σεβασμού στο Εθνόσημο στη φανέλα δεν δίστασαν…μάλιστα να φτάσουν στο σημείο να
κατεβάσουν τα παντελόνια στους “ψαράδες” των Νησιών Φερόε, για να διώξουν τον ανίκανο προπονητή. Αλλά και στον Έλληνα φορολογούμενο που... καλείται να πληρώσει την ρήτρα ΜΑΜΟΥΘ, που είχε βάλει η ΕΠΟ στον Ρανιέρι. Αλήθεια κύριοι της ΕΠΟ, τι φοβόσασταν και τον “δεσμεύσατε” με αποζημίωση πάνω από 1,5 εκ. ευρώ (με πρόχειρους υπολογισμούς, αφού οι ετήσιες απολαβές του είναι περίπου 800.000 ευρώ το χρόνο με διετές συμβόλαιο), μήπως χάσει η Βενετιά βελόνι;
Χθες πάντως προειδοποιούσαμε από το makeleio.gr Θα ΓΕΛΑΕΙ το ΣΥΜΠΑΝ έτσι και η ΕΘΝΙΚΗ του Ρανιέρι δεν κερδίσει ούτε τα Νησιά Φερόε!! ΝΙΚΗΣΤΕ ή φύγετε ΕΞΟΡΙΑ!!
Όχι γιατί έχουμε μαντικές ικανότητες αλλά πολύ απλά γιατί…”βοούσε” η ποδοσφαιρική πιάτσα, τα καλόπαιδα που ξεφτιλίζουν τη φανέλα είχαν αποφασίσει να τον φάνε τον Ιταλό (κάτι που και ο ίδιος επεδίωκε και φάνηκε και στην συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ και έριχνε ευθύνες σε όλους πλην…του εαυτου του).

Από την πλευρά του ο Κλαούντιο Ρανιέρι δηλώνει υπεύθυνος για την εικόνα της Εθνικής ποδοσφαίρου στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της στα προκριματικά του Euro 2016 αλλά δεν δείχνει πρόθυμος να αποχωρήσει. Και για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο καθώς το… κόστος είναι τεράστιο.

Να την κλαίνε οι ρέγγες…
Είναι ειλημμένη η απόφαση της ομοσπονδίας για να διακοπεί η συνεργασία με τον Ρανιέρι αλλά για να συμβεί αυτό υπάρχει ένα μεγάλο «αγκάθι».
Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία που έχει υπογράψει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με τον Ιταλό τεχνικό είναι αρκετά… ευνοϊκή για εκείνον.
Στο συμβόλαιο δεν έχει οριστεί ένα συγκεκριμένο ποσό το οποίο μπορεί να καταβάλει η ομοσπονδία ως αποζημίωση. Αλλά για να λύσει την συνεργασία της με τον Ρανιέρι θα πρέπει να καταβάλει όλα τα χρήματα τα οποία προβλέπονται από το συμβόλαιό του μέχρι και την τελευταία ημέρα της ισχύς του.
Μάλιστα με πρόχειρους υπολογισμούς τα χρήματα που θα πρέπει να καταβάλει η ΕΠΟ στον Ιταλό τεχνικό ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
“Ατυχέστατη η επιλογή Ρανιέρι” λέει τώρα ο Σαρρής κατόπιν…εορτής (ή μάλλον θρήνου για το ελληνικό ποδόσφαιρο)
Παρά το “αγκάθι” της αποζημίωσης του Ρανιέρι, ο Γιώργος Σαρρής προανήγγειλε ουσιαστικά την απόλυση του Ιταλού με μεταμεσονύκτια δήλωση που μοιράστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, στην οποία μεταξύ άλλων ανέλαβε την ευθύνη για την ατυχέστατη -όπως αναφέρει- επιλογή του.
«Μετά το σημερινό καταστροφικό για την Εθνική Ομάδα αποτέλεσμα, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ατυχέστατη επιλογή του προπονητή, που είχε σαν συνέπεια να εμφανιστεί ενώπιον των Ελλήνων φιλάθλων αυτή η κάκιστη εικόνα της Εθνικής Ομάδας. Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που θα συγκαλέσω θα αναλάβω την ευθύνη και ενώπιον των μελών του και θα δρομολογήσω όλες τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται για να μην ξαναζήσει η Εθνική Ομάδα μια τόσο ντροπιαστική βραδιά», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ
Έστω και καθυστερημένα, τα.. ματάκια του κ. Σαρρή είδαν αυτό που δεν άντεχε να βλέπει κανένας Έλληνας το βράδυ της Παρασκευής στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Μια Εθνική ομάδα που είχε κάνει τον κόσμο της περήφανο με τις επιτυχίες της την τελευταία δεκαετία να γνωρίζει την ήττα από μια ομάδα ημιεπαγγελματιών, που άφησαν το ψάρεμα, τα ξυλουργεία και τα γραφεία τους στα Νησιά Φερόε για την κορυφαία στιγμή στην ιστορία τους.

www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: