Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Pegida, Ποιό είναι το κίνημα που ξύπνησε την Γερμανία


190215-pegidaΌλα ξεκίνησαν από μια οργανωμένη συγκέντρωση οπαδών ενάντια στους Σαλαφιστές. Το φαινόμενο της βίαιης Ισλαμοποίησης της Γερμανίας έχει πάρει ραγδαίες διαστάσεις. Ειδικά μετά την έρευνα η οποία έδειξε πως εκατοντάδες Γερμανοί μουσουλμάνοι που ασπάστηκαν το Ισλάμ βρίσκονται στις γραμμές των τζιχαντιστών πολεμώντας είτε έμμεσα είτε άμεσα σε πεδία μάχης στο Ισλαμικό Χαλιφάτο...

 Η Γερμανική κοινωνία ξύπνησε από το λήθαργο, βλέποντας το πρόβλημα μέσα στα ίδια της τα πόδια. Μετά από μια φθινοπωρινή συγκέντρωση 4.000 οπαδών όλων των ομάδων υπό το σύνθημα “Hooligans gegen Salafisten” δηλαδή χούλιγκανς ενάντια στους Σαλαφιστές φάνηκε ότι αυτή η κίνηση θα ήταν κάτι παραπάνω αποδεκτή από το αναμενόμενο. Στη Δρέσδη λοιπόν δημιουργήθηκε ένα κίνημα ομπρέλα ονόματι PEGIDA.
To PEGIDA έχει στις τάξεις του εθνικιστές , πατριώτες και απλό λαό ο οποίος τάσσεται ενάντια στο Ισλάμ. Κάθε εβδομάδα λοιπόν οι αρμόδιοι του PEGIDA καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πόλη της Δρέσδης με αίτημα την απαγόρευση του μουσουλμανισμού όπως έχει κάνει η Ιαπωνία και την άμεση δράση της κυβέρνησης για την καταστολή τρομοκρατικών φαινομένων. Κάθε εβδομάδα λοιπόν οι συγκεντρώσεις του PEGIDA προκαλούν πονοκεφάλους στο γερμανικό κατεστημένο. Στην αρχή 2.000 διαμαρτυρόμενοι, μετά 5.000, 10.000, 13.000, 17.000 φτάνοντας στις 28 Ιανουαρίου τους 25.000!!!
Ένας αριθμός ρεκόρ για τα γερμανικά δεδομένα της σκληρής νομοθεσίας απέναντι σε φυλετικά και θρησκευτικά θέματα.
Τα ελληνικά ΜΜΕ φυσικά και έχουν αποσιωπήσει το γεγονός κρατώντας τους Έλληνες στο σκοτάδι, όπως ακριβώς έκαναν δύο χρόνια νωρίτερα με την λεγόμενη Γαλλική Άνοιξη, όταν εκατομμύρια πολίτες διαμαρτύρονταν στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων τους για το νόμο Τομπιρά σχετικά με τους γάμους των ομοφυλοφίλων. Η ίδια η Μέρκελ έκανε δηλώσεις για το κίνημα PEGIDA αναφέροντας πως όποιος συμμετέχει στις κινητοποιήσεις του βοηθάει τον ρατσισμό και τον εθνικισμό.
Οι διοργανωτές των μαχητικών και πολυάριθμων συγκεντρώσεων όμως δείχνουν να μην το βάζουν κάτω συγκεντρώνοντας ολοένα και περισσότερους Γερμανούς πολίτες που αντιτίθενται στην Ισλαμοποίηση της Γερμανίας.


 elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: