Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ να σου πετύχει ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ,σούταρε τον Υπχο επικεφαλής των ΟΥΚάδων στην παρέλαση

Εξάλλου ο Καμμένος από την πρώτη μέρα έδειξε τις διαθέσεις του, τον θεώρησε "μίασμα" και απαντούσε πως το βίντεο είναι περσινό και όλα ήταν προπαγάνδα ΝΔ... ΔΗΛ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ, ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ


Ο υποπλοίαρχος επικεφαλής του τμήματος της ΜΥΚ στην παρέλαση, έχει...
“χαιρετήσει” την μονάδα από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε ο θόρυβος για τα συνθήματα. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν είχε δώσει τέτοια εντολή (λογικό είναι ο παπαγάλος του Πάρης Καρβουνόπουλος να θέλει να τον βγάλει λάδι) ψεύδεται για άλλη μια φορά και λέει ότι...δεν είχε δώσει τέτοια εντολή και από το ΓΕΝ επιμένουν ότι δεν “του ΄χει βγει μετάθεση”. Παρά τις διαβεβαιώσεις θα επιμείνουμε κι ας το διαψεύδουν: ο υποπλοίαρχος απομακρύνθηκε με προφορική διαταγή από την ΜΥΚ και αναμένει όντως την μετάθεσή του. 

Επειδή λοιπόν όλα έχουν γίνει προφορικά και επειδή πέρασαν αρκετές ημέρες και λογικά το μυαλό πολλών θα έχει “καθαρίσει” ,υπάρχει ακόμη χρόνος να επανεξεταστεί το ζήτημα με ψυχραιμία . Γιατί οι βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις ποτέ δεν διόρθωσαν ένα λάθος. Αντιθέτως χειροτέρεψαν την κατάσταση. 

Ας το ξανασκεφτούν λοιπόν καλά όσοι έχουν την ευθύνη των αποφάσεων για το πως θα κλείσει το θέμα που πήρε εξωπραγματικές διαστάσεις!

www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: