Σάββατο 16 Μαΐου 2015

«Η κλιματική αλλαγή είναι μία απάτη του ΟΗΕ», δηλώνει σύμβουλος του πρωθυπουργού της Αυστραλίας

climategateΗ κλιματική αλλαγή είναι μια απάτη κατασκευασμένη από την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών, με σκοπό να πλήξει τη δημοκρατία και να επιβάλει μια αυταρχική διακυβέρνηση, δήλωσε ο επιχειρηματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού της Αυστραλίας

Ο Maurice Newman, κορυφαίος επιχειρηματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ, ισχυρίζεται πως η κλιματική αλλαγή αποτελεί ένα τέχνασμα των Ηνωμένων Εθνών με στόχο την εξαπάτηση του κοινού και την δημιουργία μίας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων υπό τον έλεγχο τους...


«Ο πραγματικός στόχος είναι η συγκέντρωση πολιτικής εξουσίας, η παγκόσμια υπερθέρμανση είναι απλά το δόλωμα, και όχι μία ανεξάρτητη αυθόρμητη παρατήρηση επιστημόνων και ακτιβιστών», αναφέρει ο Maurice Newman, σε άρθρο του-απάντηση στην επίσκεψη της αξιωματούχου του ΟΗΕ Christiana Figueres στην Αυστραλία.

Ο Νιούμαν υποστηρίζει πως το 95 τοις εκατό των κλιματικών μοντέλων είναι λανθασμένα και η πραγματική ατζέντα είναι η κυριαρχία του κόσμου από τον ΟΗΕ.

Δεν πρόκειται για γεγονότα ή λογική. Πρόκειται για μια νέα παγκόσμια τάξη υπό τον έλεγχο του ΟΗΕ 

Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Greg Hunt, λέει ότι δεν συμμερίζεται τις απόψεις του, αλλά «τα άτομα έχουν το δικαίωμα να τις εκφράζουν», κάτι που προφανώς εδώ στην Ελλάδα έχουμε τελείως ξεχάσει.
1431084778605Σε παλαιότερο άρθρο ο κ Newman έγραφε ότι οι κυβερνήσεις είχαν καταληφθεί από «πράσινη πολιτική» και ο κόσμος δεν ήταν έτοιμη για το πρόβλημα της «παγκόσμιας ψύξης».

«Είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, αλλά το 95 τοις εκατό των κλιματικών μοντέλων που μας λένε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ των ανθρώπινων εκπομπών CO₂ και της καταστροφικής υπερθέρμανσης του πλανήτη, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες παύσης της θερμοκρασίας, είναι λάθος. Δεν είναι έκπληξη», ο κ Newman έγραψε την Παρασκευή.

«Γιατί, λοιπόν, με τέτοια λίγα στοιχεία που έχει ο ΟΗΕ επιμένουν να δαπανήσει παγκόσμια εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο σε ανώφελες πολιτικές για την αλλαγή του κλίματος; Ίσως κα Figueres, εκτελεστικός γραμματέας του πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή, να έχει την απάντηση;”

Ο κ Newman συνέχισε λέγοντας ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη ήταν μια “δόλωμα” για την εγκαθίδρυση μιας νέας παγκόσμιας τάξης.

«Η κα Figueres έχει καταγραφεί να λέει ότι η δημοκρατία είναι ένα κακό πολιτικό σύστημα για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Ενώ η Κομμουνιστική Κίνα, λέει, είναι το καλύτερο μοντέλο».

«Δεν πρόκειται για γεγονότα ή λογική. Πρόκειται για μια νέα παγκόσμια τάξη υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών».

Στη συνέχεια καλεί την κυβέρνηση της Abbott προκειμένου να αντιταχθούν στο καθεστώς που είναι εναντίον “του καπιταλισμού και της ελευθερίας” προβάλλοντας αντίσταση στην επόμενη παγκόσμια συνθήκη για το κλίμα στο Παρίσι, τον Δεκέμβριο.

Ο κ Newman προσθέτει προτρέπει και τον πρωθυπουργό της Ινδίας Narendra Modi να κάνει το ίδιο.
Η συντριπτική πλειονότητα των επιστημόνων του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από επιστημονικές ακαδημίες του κόσμου, συμφωνούν ότι οι άνθρωποι προκαλούν την κλιματική αλλαγή.

Μεταξύ αυτών, η Ακαδημία Επιστημών, η Μετεωρολογική Υπηρεσία και η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος λένε ότι οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από την ανθρώπινη δραστηριότητα επηρεάζει το κλίμα.

Η κα Figueres, δήλωσε κατά την επίσκεψή της αυτή την εβδομάδα ότι η Αυστραλία θα πρέπει τελικά να ξεφύγει από τον άνθρακα για περιβαλλοντικούς και οικονομικούς λόγους.

Ο κ Newman είναι πρώην πρόεδρος του ABC και της Αυστραλινής Securities Exchange.
Ο κ Newman δέχεται πιέσεις από τα συμφέροντα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας να παραιτηθεί.
Κατά καιρούς έχει δηλώσει σχετικά την κλιματική αλλαγή:

“Man-made ‘carbon pollution’ has become the shorthand rallying cry that unites global warming believers. The notion is a figment. It is made up. It is rooted in anti-capitalist, anti-growth green ideology that, for too long, has been bullied into our consciousness as science.” – The Australian, March 27, 2015

“Back in the real world, the poor are dying of the cold while the political elites and their friends bask in the warmth of cosy conferences, taxpayer subsidies and research grants.They seem indifferent to the hardship that their actions, based on dubious science, impose on the world’s underprivileged.” – The Australian, February 6, 2015

“The political left has seized on climate change as the new Marxism. It rejects empirical evidence which is inconvenient and promotes dubious and sometimes fabricated science as proven. In true totalitarian style it seeks to shut down debate and ruin the careers and reputations of those who dare to oppose the orthodoxy.” – The Australian, January 20, 2015

“[Christine] Milne’s prescription for a vibrant Australian economy includes ‘keeping the renewable energy target at 41,000 gigawatt-hours’, ‘stopping new coalmines’, ‘no coal-seam gas’ and ‘no new ports’. ‘Jobs will come from green energy,’ Milne assures us. She could have added, there are fairies at the bottom of her garden.” – The Australian, November 7, 2014

“At the same time, like primitive civilisations offering up sacrifices to appease the gods, many governments, including Australia’s former Labor government, used the biased research to pursue ‘green’ gesture politics. If the world does indeed move into a cooling period, its citizens are ill-prepared.” – The Australian, August 14 2014

Η πολιτική αριστερά έχει πιαστεί από την κλιματική αλλαγή ως νέο Μαρξισμό

The political left has seized on climate change as the new Marxism

Κι εδώ είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης. Προφανώς ο Newman εκπροσωπεί το κεφάλαιο και τη βιομηχανική ελίτ – την καπιταλιστική ελίτ – που βγάζει κέρδη παράγοντας εκμεταλλευόμενη την ανθρώπινη εργασία και ίσως με όχι μεγάλο σεβασμό για το περιβάλλον. Αυτό γινόταν όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά Η Νέα Αριστερά, η Αριστερά της Ναόμι Κλάιν, του Δόγματος του Σοκ, δεν διεκδικεί καλύτερα μεροκάματα, λιγότερο κέρδος με σεβασμό στο περιβάλλον, καλύτερες εργασιακές συνθήκες. Τι διεκδικεί; Το κλείσιμο των εργοστασίων και την αύξηση της παγκόσμιας ανεργίας, δείχνοντας τη λύση σε έναν λιτό μη καταναλωτικό βίο και στη δημιουργία κομμούνων. Και είναι ολοφάνερο ότι ο Newman προσπαθεί να σώσει την παραγωγή από τη λαίλαπα της απο-ανάπτυξης.
Οπότε εμείς καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ Βαρβαρότητας ή Βαρβαρότητας:

Επίσης καλούμαστε να διαλέξουμε και με ποιο έντυπο θα ενημερωνόμαστε. Έτσι για γούστο, δείτε πως δημοσιεύτηκε η είδηση στη Ναυτεμπορική και τι γράφει το αγγλικό άρθρο .

Γεγονός είναι πάντως ότι επιστημονικά αποδεδειγμένα καμία σχέση δεν έχει το ανθρώπινο CO2 με την υπερθέρμανση, ούτε η υπερθέρμανση με τις κλιματικές αλλαγές που συνδέονται άμεσα με τη δραστηριότητα του ήλιου και την απόσταση μας με αυτόν.

Οι κλιματικές αλλαγές έκαναν πάντα τους κύκλους της, μέχρι που άρχισαν να επεμβαίνουν στο κλίμα και να το χειραγωγούν, όπως επεμβαίνουν στα επιστημονικά δεδομένα για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: