Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΏΝ ΑΓΟΡΩΝ…. Ποιους εκπροσωπεί ως Περιφερειάρχης η κυρία Ρένα Δούρου το λαό και τις νόμιμα εκλεγμένες Δημοτικές Αρχές η τους συνδικαλιστές ;

Ποιους εκπροσωπείται ως Περιφερειάρχης η κυρία Ρένα Δούρου το λαό και τις νόμιμα εκλεγμένες Δημοτικές Αρχές στην Περιφέρεια Αττικής ή τις συντεχνίες που λιβανίζουν
καθημερινός εσάς και τους συνεργάτες σας???...
 Το ερώτημα προς τη κα Περιφερειάρχη έχει να κάνει συγκεκριμένα με το θέμα των λαϊκών αγορών, άσχετα εάν έχουμε ακούσει πολλές διαμαρτυρίες και καταγγελίες από πολλούς φορείς δραστηριοποίησης στην Αττική ή αρκετές συνδικαλιστικές οργανώσεις που δεν είναι ημέτερες στο κόμμα και συνεργάσιμες με την ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής. 

 Στη Σαλαμίνα έχουμε μια ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της, που τη στηρίζει σύσσωμος ο λαός της Σαλαμίνας ακόμα και οι "φυσικοί εχθροί" των πωλητών λαϊκών αγορών, ο εμπορικός σύλλογος Σαλαμίνας με τον Πρόεδρό του κύριο Φίλιππα Καρακώστα και φυσικά έχουμε κατά επανειλημμένη δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Χατζηπέρου για την υποστήριξή του. Γιατί ενώ έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες κοντά στους δύο μήνες το θέμα της λαϊκής αγοράς Σαλαμίνας καθυστερεί να εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο, κάτι που το επιδιώκουν οι Ομοσπονδίες Επαγγελματιών και Παραγωγών ? 

 Τελικά η Περιφέρεια Αττικής ως δευτεροβάθμιο όργανο Τ.Α. είναι για να συνεργάζεται με τους Δήμους της Τ.Α. Αττικής ή με τα ημέτερα οργανωμένα συντεχνιακά συμφέροντα?
 Για να διαγράψετε οποιαδήποτε αρνητική σκέψη των πωλητών λαϊκών αγορών Σαλαμίνας ή κάποιων αιρετών και όχι μόνο προχωρήστε στην υλοποίηση της απόφασης του Δ.Σ. Σαλαμίνας.
 Σε αντίθετο αποτέλεσμα πιθανόν να έχουν βάση όλα όσα ακούγονται σχετικά με τις λαϊκές αγορές στη Περιφέρεια Αττικής!!!

 Αναρτήθηκε από ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ 
 fonaklas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: