Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Αυτοκτόνησαν την 28χρονη πρώην φίλη του Τζιμ Κάρει στις 28η Σεπτεμβρίου. Σύνδεση Κάρει και Πάπας;

Jim KΑυτοκτόνησαν την 28χρονη πρώην φίλη του Τζιμ Κάρει στις 28η Σεπτεβρίου

Άλλη μια δολοφονία συνέβη πριν λίγες μέρες απο την σκοτεινή ελίτ, αυτή τη φορά ήταν η νεαρή πρώην φίλη του Τζιμ Κάρει. Όπως συνηθως γινεται σε αυτές τις περιπτώσεις τα κανάλια μαζικής ύπνωσης γράφουν για αυτοκτονίες διάσημων προσώπων ή και των ερωμένων τους όπως σε αυτή την περίπτωση. Η άτυχη κοπέλα λεγόταν Κατριόνα Γουάιτ, 28 χρονών με καταγωγή από την Ιρλανδία.

Λέγεται οτι...
το ζευγάρι είχε μια ερωτική σχέση που διάρκεσε 3 χρόνια. Το εξής περίεργο συνέβη σε αυτή την σχέση. Πριν μερικούς μήνες το ζευγάρι…πάντα σύμφωνα με τα κανάλια μαζικής υπνώσεως… χώρισαν για να τα ξαναφτιάξουν λίγες μέρες πρίν την αυτοκτονήσουν!

Στις 24 Σεπτεμβρίου, σε ένα τουιτ που έστειλε η κοπέλα, έγραψε ότι ελπίζει να ήταν το «Φως» για όλα τα αγαπητά της πρόσωπα…νίκη και πολύ αγάπη σε όλους! Ελπίζει να ήταν το ΦΩΣ=LIGHT…κάτι συμπτώσεις με αυτούς που φέρνουν το ΦΩΣ αλλά ας πάμε παρακάτω σε αυτά που μας προβάλλουν σε ανάλογες θυσίες αθώων σε τελετουργικές ημέρες…όπως τις διαλέγουν οι ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ!

Δείτε τι βγάζει το όνομα της στην αριθμολογία: Cathriona = 3+1+2+8+9+9+6+5+1 = 44 επίσης το Kill= 11+9+12+12 = 44 βγάζει ακριβώς το ίδιο άθροισμα όπως έχουμε ξαναγράψει σε άλλα ονόματα…πρόσωπα που κατά λάθος πρέπει να βγουν από την μέση ή τους προορίζουν για τελετουργία δική τους.

Δείτε πόσοι έχουν δει το τουιτ της μητέρας της…τυχαία βγάζει πάλι τον αριθμό 44
τουιτ Τζιμ
Δείτε τον αριθμό που βγάζει το όνομα του αρχηγού της αστυνομίας του Λος Αντζελες, Ed= 5+4 =9 Winter = 5+9+5+2+5+9 = 35..

Ed Winter = 44… ο τύπος δήλωσε στα μέντια την αυτοκτονία της κοπέλας.. λέτε να είναι κανένας μασόνος πεφωτισμένος;;; (Los Angeles Assistant Chief Coroner Ed Winter, told Independent.ie of her death: «Ms White was found at 8.40pm local time on Monday, September 28, at her home in Sherman Oaks).

Στην Γεματρια το όνομα της κοπέλας μας βγάζει κάτι άλλο… Cathriona in Simple Gematria Equals: 89
Επειδή οι πεφωτισμένοι αγαπάνε αρκετά τους αριθμούς και την θρησκεία δείτε τι βγαζει η λέξη Religion = 18+5+12+9+7+9+15+14 = 89

Στην αριθμολογία μας βγάζει Religion = 9+5+3+9+7+9+6+5 = 53…πολύ τυχαία η ηλικία του Κάρει είναι 53 χρονών

Και αν το ψάξεις το πράγμα και πας ακόμα παρακάτω…δηλαδή δώσεις στον αριθμό την λεξική του υπόσταση μας βγάζει αυτό:
fifty three in English Gematria Equals: 732
fifty three in Simple Gematria Equals: 122
Τυχαία ο Πάπας βγάζει αυτό:
pope francis in English Gematria Equals: 732
pope francis in Simple Gematria Equals: 122

Την ίδια στιγμή ο Πάπας βρισκόταν στις ΗΠΑ… λέτε να έχει βάλει την ουρά του στην αυτοκτονία της; Ο Κάρει έχει δηλώσει πολλά για τους πεφωτισμένους και έχει παίξει περίεργους ρόλους όπως στην ταινία «Ο Αριθμός 23″ που είναι μήνυμα απο τους πεφωτισμένους για μια απο της επόμενες θυσίες…

Ειλικρινά οι αριθμοί είναι το εργαλείο που χρησιμοποιούν σε όλες τις σατανικές πράξεις εναντίον του ανθρώπου…δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτε…άλλωστε οι προγονοί μας όπως ο Πυθαγόρας όταν άνοιγαν σχολεία και δίδασκαν την δύναμη των αριθμών άλλοι προγονοί μας τον κυνηγούσαν…όλη αυτή την χαμένη γνώση τώρα την χρησιμοποιούν οι πεφωτισμένοι εναντίον μας.

katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: