Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Μετεωρολόγος απειλείται με απόλυση γιατί αμφισβήτησε την Κλιματική Αλλαγή!

Ο Philippe Verdier, επικεφαλής μετερεολόγος στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας France Télévisions, μπορεί να τεθεί σε «αναγκαστική αργία» για την έκδοση του βιβλίου του κατηγορώντας κορυφαίους κλιματολόγους ότι “κρατούν τον κόσμο σε ομηρία”


Κάθε βράδυ, ο επικεφαλής μετεωρολόγος της Γαλλίας λέει, πόσο άνεμο, ήλιο ή βροχή αναμένεται για την επόμενη ημέρα.

Τώρα ο Philippe Verdier, μεγάλο όνομα των καιρικών προβλέψεων στη βραδινή ζώνη του France 2, έχει αποσυρθεί μετά από μια πιο αμφιλεγόμενη ανακοίνωση – επικρίνοντας τους...
εμπειρογνώμονες.της κλιματικής αλλαγής.

Ο κ Verdier ισχυρίζεται στο βιβλίο του Climat Investigation ότι κλιματολόγοι και πολιτικοί ηγέτες “κρατούν τον κόσμο σε ομηρία” με παραπλανητικά στοιχεία.

«Είμαστε όμηροι σε ένα πλανητικό σκάνδαλο για την κλιματική αλλαγή – μια πολεμική μηχανή, στόχος της οποίας είναι να μας κρατήσει στο φόβο. Έλαβα ένα e-mail που μου λέει να μην έρθω. Είμαι σε σοκαρισμένος», δήλωσε στο ραδιόφωνο RTL. «Αυτή είναι μια άμεση προέκταση του τι λέω στο βιβλίο μου, δηλαδή ότι κάθε αντίθετη άποψη πρέπει να εξαλειφθεί».

Το βιβλίο έχει κυκλοφορήσει σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη στιγμή, καθότι το Παρίσι πρόκειται να φιλοξενήσει μια κρίσιμη διάσκεψη για την ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ των Ηνωμένων Εθνών το Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τον κ Verdier, κορυφαίοι επιστήμονες του κλίματος, οι οποίοι συχνά βασίζονται σε κρατική χρηματοδότηση, έχουν χειραγωγηθεί και πολιτικοποιηθεί.

Η IPCC έχει πει ότι η θερμοκρασία θα μπορούσε να αυξηθεί έως και κατά 4,8 ° C, εάν δεν ληφθούν μέτρα για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Ο κ Verdier γράφει: «Είμαστε αναμφίβολα σε ένα ψηλό σημείο όσον αφορά την αύξηση της θερμοκρασίας και η κυκλική μεταβλητότητα του κλίματος δεν μας επιτρέπει να προβλέψουμε αν ο φυσικός ρυθμός αύριο θα μας οδηγήσει σε μια πτώση, μια στασιμότητα ή μια αύξηση (της θερμοκρασίας».

Το βιβλίο των 330 σελίδων, περιέχει επίσης ένα κεφάλαιο σχετικά με τα «θετικά αποτελέσματα» της αλλαγής του κλίματος στη Γαλλία, μία από τις χώρες που προβλέπεται να είναι μεταξύ αυτών που πλήττονται  λιγότερο από την άνοδο της θερμοκρασίας.

TEASER OFFICIEL – CLIMAT INVESTIGATION… από Editions_Ring

 
«Είναι πολιτικά λάθος και ταμπού να μεγαλοποιούνται τα πλεονεκτήματα της αλλαγής του κλίματος, επειδή υπάρχουν μερικοί, επικαλούμενοι τον ζεστό καιρό για την προσέλκυση τουριστών, τα χαμηλότερα ποσοστά θανάτου και τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος με ήπιους χειμώνες, και το καλύτερο κρασί και σαμπάνια».

Ερωτηθείς αν είχε την άδεια από τον εργοδότη του για να εκδόσει το βιβλίο, είπε: «Δεν νομίζω ότι άρεσε, ας είμαστε ειλικρινείς.Έχω θέσει τον εαυτό μου μέσω αυτής της έρευνας σχετικά με την πορεία της COP 21, η οποία είναι μια μπουλντόζα, και μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα».

«Κάνοντας αυτές τις αποκαλύψεις στο βιβλίο, το οποίο έχω απολύτως το δικαίωμα να κάνω, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τον εργοδότη μου, δεδομένου ότι η κυβέρνηση (η οποία χρηματοδοτεί το France 2) διοργανώνει το COP [η διάσκεψη για την αλλαγή του κλίματος].

Είπε ότι αποφάσισε να γράψει το βιβλίο, τον Ιούνιο του 2014, όταν ο Laurent Fabius, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, κάλεσε τους κύριους παρουσιαστές καιρού της χώρας και τους προέτρεψε να αναφέρουν τις λέξεις «κλιματικό χάος» στις προβλέψεις τους. «Τρομοκρατήθηκα μετά από αυτό», δήλωσε ο Verdier στο περιοδικό Les Inrockuptibles. Οκτώ ημέρες αργότερα, ο κ Fabius εμφανίστηκε στο εξώφυλλο ενός περιοδικού ως μετεωρολόγος πάνω από τον τίτλο: “500 ημέρες για να σώσουμε τον πλανήτη.”

«Αν ένας υπουργός αποφασίζει ότι είναι ο ίδιος κος Weatherman, τότε ο κος Weatherman μπορεί επίσης να εκφραστεί επί του θέματος με μια διαυγή τρόπο.

Τι ντροπή είναι αυτή η πίεση που ασκείται σε εμάς για να πω ότι αν δεν βιαστούμε, θα έρθει η αποκάλυψη», πρόσθεσε, λέγοντας ότι «κλιματική διπλωματία» σημαίνει οι ηγέτες επιδιώκουν να αναγκάσουν τις “αλλαγές” για να ταιριάζουν με τα δικά τους πολιτικά χρονοδιαγράμματα. Σύμφωνα με το περιοδικό L’Express, τα συνδικάτα της Γαλλίας ζήτησαν ο κ Verdier να απολυθεί, αλλά ότι η Delphine Ernotte, διευθύνων σύμβουλος του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού, αρχικά είπε ότι θα πρέπει να του επιτραπεί να μείνει «στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης».

πηγή: telegraph.co.uk

Τα συνδικάτα της Γαλλίας ζήτησαν ο κ Verdier να απολυθεί! Ουάου!!! Το έχετε ξαναδεί; Συνδικάτα να ζητούν απόλυση εργαζομένου γιατί είχε αντίθετη άποψη με την επίσημη γραμμή του κράτους;

Φανταστείτε πόσο χρήμα έχει ρίξει ο Ροκφέλερ για την κλιματική προπαγάνδα και πόσους αξιωματούχους κι άλλους παράγοντες έχει εξαγοράσει.


διαβάστε: Πως οι Ρόκφελερς ‘εξαγοράζουν’ την κλιματική αλλαγή

Γι’ αυτό να ξέρετε ότι την επόμενη φορά που θα ακούσετε για παράδειγμα στο ΣΚΆΙ ή σε διαβάσετε σε κανένα Ποντίκι ή δεν ξέρω που αλλού, κάποιο νέο επεισόδιο του τρομολαγνικού  θρίλερ “Κλιματική Αλλαγή”, κρυφός παραγωγός είναι οι Ροκφέλερς, το απόλυτα ελεγχόμενο από αυτούς IPCC και η Ατζεντούλα τους η 21.

Επίσης καταλάβατε ότι οι καιρολόγοι απειλούνται με απόλυση αν πουν άποψη ή για χημικούς αεροψεκασμούς; Μπορεί και να ξεσηκωθούν και τα συνδικάτα εναντίον τους!!!

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: