Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Υπάρχουν Έλληνες αγρότες που συνεργάζονται με την Monsanto; Διαβάστε

monsanto-evolution
Υπάρχουν Έλληνες αγρότες που συνεργάζονται με την Monsanto; Διαβάστε

Τα Κατοχικά Νέα θα σας αποδείξουν για μία ακόμη φορά τι εστί σιωνισμός και σιωνιστική εταιρεία: Monsanto

monsanto in English Gematria Equals: 666…χωρίς λόγια
monsanto in Simple Gematria Equals: 111…τρίαινα ή δολοφονική επίθεση

Συμβαίνουν μεγάλα κοσμοϊστορικά γεγονότα αυτήν την περίοδο στην χώρα μας που μας αναγκάσαν να γίνουμε λιράτες κότες αλλά χωρίς αυγά! Κάτω από την μύτη μας πωλούνται σπόροι και κλείνονται συμφωνίες με μεγάλες αγροτικές εταιρείες αλλά και με μικρούς αγρότες υπο συνθήκες που ονομάζονται εγκληματικές!...


Η Monsanto είναι μια σιωνιστική εταιρεία που δολοφονεί παιδιά, γυναίκες και άνδρες με τους Φρανκεστάιν σπόρους που πουλάει σε όλο τον κόσμο. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ γνωρίζει την δολοφονική αυτή εταιρεία και την προστατεύει διότι αυτές είναι οι διαταγές που λαμβάνει από τον διεθνή σιωνισμό.

Οι εμπορικές συμφωνίες που κλείνονται με πολλές χώρες είναι μια προσπάθειά τους να καταστρέψουν όλες τις άλλες εταιρείες στον κόσμο που έχουν λίγη τσίπα στο πετσί τους και δεν σκέφτονται μόνο την απόκτηση του χρήματος. Κλείνοντας συμφωνίες με τις φτωχές χωρες όπως και η δική μας, αυξάνουν την αγορά τους και το κέρδος και υποχρεώνουν για δεκαετίες την αγορά των δικών τους σπόρων.
 
Σκοπός τους είναι να αυξηθεί η αμερικανική ηγεμονία σε παγκόσμιο επίπεδο, καταστρέφοντας όλους τους άλλους ντόπιους σπόρους και οικονομίες αναγκάζοντας τους λαούς να αγοράζουν τα τερατάκια της Monsanto.

Ο πόλεμος εναντίον της ανθρωπότητας είναι πολύ μεγάλος και παίζεται σε πολλά επίπεδα. Υπάρχουν και άλλα αμερικανικά σχέδια όπως του ΤΤΙΡ (διατλαντικές εμπορικές ανταλλαγές και επενδύσεις) που όταν παρθούν δεν θα μπορούμε να εναντιωθούμε αλλά ούτε και να πάμε στον δικαστή γιατί όλα θα είναι σύμφωνα με το γάντι του νόμου…έτσι και αλλιώς αφού τους ψηφίζεις θα παίρνουν τα μέτρα εναντίον σου με την ξεκληρισμό σου και αυτόν της υπόλοιπης Ευρώπης…

Εάν οι σπόροι των αγροτών αλλά και των υπόλοιπων Ελλήνων πολιτών έχουν καταντήσει σε σιωνιστικά τερατάτια και δεν θα παράγουν λαχανικά θα πρέπει να αγοράσετε όλο το πακέτο μαζί με τα φυτοφάρμακά τους. Όταν θα πάτε στο δικαστήριο να παραπονεθείτε για την απάτη που διέπραξαν, ο δικαστής στην χώρα μας δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα γιατί η Monsanto θα προστατεύει σύμφωνα με τον νόμο τα είδη σπόρων της αλλά και την υγεία σου…καλά το διαβάσατε…η εταιρεία Φρανκεστάιν θα προστατεύει εσάς αλλά και τα προϊόντα της!

Αυτό θα γράφει ο νόμος του εβραικού σας κράτους! θα προστατεύει τις εταιρείες δολοφόνους να σας ταίζουνε διοξίνες, δηλητήριο για να προχωράνε τον Μετανθρωπισμό.

Έλληνες αγρότες και έλληνες πολίτες ετοιμαστείτε…εγώ στην θέση σας θα αγόραζα καραμπίνες και φυσίγγια για τουλάχιστον 6-7 χρόνια…

ΚΟΡΑΞ
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: