Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο άντρας που επέζησε την 11/9/ και την 13/11 και άλλες ιστορίες για καλόν ύπνο!

Έχουμε κουφαθεί παντελώς από τις “μαρτυρίες” των μαρτύρων της επίθεσης στο Παρίσι – Ήμαρτον πλέον!


Από που να ξεκινήσω; Εκείνην μέσα στους πεθαμένους, στα αίματα και μέσα από ένα τελείως πρόσφατο προφίλ στο facebook εξιστόρησε το δράμα της; – πήρε λάικ και από τον ίδιο τον Mark Zuckerberg, δείχνοντας και το ρουχαλάκι της που είχε μερικές σταγόνες αίμα!

Ή την άλλη του πρώην που είχε πάει χωρίς την νυν;… κάπως έτσι δεν κατάλαβα με πόσες τα είχε, αλλά η πρώην μόλις της πέθανε τότε συνειδητοποίησε ότι...
ήταν ο έρωτας της ζωής της! Ουάου! Κάλιο αργά παρά ποτέ!

Τώρα τα κουφά συνεχίζονται: Είναι ένας Μάθιου, δεν έχει επώνυμο, λένε δεν το δημοσιοποιεί.

Όταν οι τζιχαντιστές της Αλ-Κάιντα χτυπούσαν το κέντρο της Νέας Υόρκης το 2001, ο Μάθιου βρισκόταν στο δρόμο ακριβώς κάτω από τους δίδυμους πύργους. «Έκανα σπριντ το μισό Μανχάταν», αναφέρει στη Βρετανική Telegraph, περιγράφοντας πως γλίτωσε από το θάνατο.

14 χρόνια μετά, ο Μάθιου βρίσκεται στην συναυλιακή αίθουσα του Μπατακλάν, τη στιγμή που εισέβαλαν οι τρομοκράτες του ISIS. Σε παρακαλώ: Και μετά μου λέτε για τον Μητσοτάκη! Που ο Μάθιου; Να και οι τρομοκράτες! 

O Μάθιου μετακόμισε από τις ΗΠΑ στο Παρίσι τον Ιούλιο και όπως είπε κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελε να επιστρέψει στο Μπατακλάν για να παρακολουθήσει και πάλι μια συναυλία. «Μπορεί να ξαναπάω στο Μπατακλάν. Θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά στην Telegraph.

Ααα! Πρέπει να προσέχουμε τον Μάθιου, μην τυχόν του την καπνίσει κι έρθει κι Ελλάδα για διακοπές!

Τι ιστορίες γράφουν για να σε παίρνει ο ύπνος; Πάντως χαμηλό το βλέπω το επίπεδο. Του Έντγκαρ Άλαν Πόε ήταν σαφώς καλύτερες!

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: