Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Πάρτες τις ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ!!! Ξεσπιτώνουν τον Ελληνικό λαό οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ των μνημονίων!!!Αυτή είναι η κυβερνητική πρόταση για τους πλειστηριασμούς

Αυτή είναι η κυβερνητική πρόταση για τους πλειστηριασμούς Ο Ελληνικός λαός να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ το άρθρο 120 του Συντάγματος !

Νέα πρόταση κατέθεσε η Αθήνα, αναφορικά με το ύψος της προστασίας από τους πλειστηριασμούς, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ». Βάσει της νέας πρότασης που κατατέθηκε στην τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς, κατεβαίνει το ποσοστό των ιδιοκτητών που προστατεύονται από τους πλειστηριασμούς στο...
56% κατά μέσο όρο, ενώ προβλέπεται προστασία για όσους έχουν κατοικία αντικειμενικής αξίας 180.000 ευρώ η οποία θα αυξάνεται κατά 50.000 ευρώ για το ζευγάρι και κατά 25.000 ευρώ για κάθε παιδί με ανώτατο όριο τα τρία παιδιά.

Προστασία πρώτης κατοικίας θα έχουν, σύμφωνα με την πρόταση όσοι έχουν εισόδημα το οποίο θα υπολογίζεται με βάση το κόστος διαβίωσης και θα πολλαπλασιάζεται με έναν συντελεστή. Όπως σημειώνεται για το συντελεστή υπάρχουν δύο σενάρια: Πρώτον, να είναι 1,7 φέτος και να υποχωρήσει στο 1,6 το επόμενο έτος και στο 1,5 στο τρίτο έτος. Με τον τρόπο αυτό, καλύπτεται από τους πλειστηριασμούς το 62%, το 56% και το 52%, αντιστοίχως. Δεύτερον, να ανέλθει ο πολλαπλασιαστής στο 1,6 και να είναι σταθερός για τρία χρόνια, με το ποσοστό των υπό προστασία ιδιοκτητών να είναι στο 56%.

Η νέα πρόταση της κυβέρνησης προστατεύει κατά μέσο όρο το 56% των ιδιοκτητών, όταν η αρχική της πρόταση προστάτευε το 99%.

www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: