Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΊΔΗΣΗ | Ολάντ: Τι τρομοκρατία, τι κλιματική αλλαγή, είναι ένα και το αυτό!

Οι μάχες κατά της τρομοκρατίας και κατά του φαινομένου του θερμοκηπίου συνδέονται στενά, δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ


Μην γελάτε, συνεχίζουμε…
Αυτό δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος καθώς πάνω από 150 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων από ολόκληρο τον κόσμο συναντιούνται από τη Δευτέρα (30/11) στο Παρίσι στο πλαίσιο της Συνόδου για την Κλιματική Αλλαγή COP21.
Προσέξτε: «150 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων»!
Δύο εβδομάδες μετά τα γεγονότα (εδώ βάζετε ό,τι θέλετε με τη φαντασία σας ή δανείζεστε από τα έτοιμα) της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, ο Γάλλος πρόεδρος υπογράμμισε πως η όποια συμφωνία επιτευχθεί για να συγκρατήσει την άνοδο στη θερμοκρασία του πλανήτη στους 2 βαθμούς Κελσίου θα πρέπει να είναι «παγκόσμια, διακριτή και δεσμευτική», με τις πλούσιες χώρες να συμβάλουν περισσότερο από τις φτωχές.
Για να γίνουν και οι...
πλούσιες ακόμα πιο φτωχές και να κλείσει η ψαλίδα ανάμεσα στις πλούσιες και φτωχές (αίτημα της Ατζέντας 21) προς… τα κάτω! Μαντέψτε εμείς που ανήκουμε…

«Υπάρχουν δύο μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, διότι θέλουμε να αφήσουμε στα παιδιά μας κάτι παραπάνω από έναν κόσμο ελεύθερο από την τρομοκρατία. Τους οφείλουμε έναν πλανήτη προστατευμένο από την καταστροφή»

επεσήμανε ο Φρανσουά Ολάντ, ανοίγοντας τη σύνοδο, συμπληρώνοντας πως το αληθινό διακύβευμα της διάσκεψης είναι η παγκόσμια ειρήνη.
Και γι’ αυτό ο ΟΗΕ πριν μερικές μέρες κάλεσε όλες τις χώρες σε πόλεμο! Η “πεφωτισμένη” λογική του παραλόγου.
«Οικογενειακή φωτογραφία». Ή αλλιώς... The Adams Family...
«Οικογενειακή φωτογραφία». Ή αλλιώς… The Adams Family…

Ο μείζων στόχος

Αυτό που οι ηγέτες του κόσμου επιδιώκουν είναι επί της ουσίας η επιτυχής κατάληξη των μεταξύ τους διαπραγματεύσεων και η απεξάρτηση της παγκόσμιας οικονομίας από τα ορυκτά καύσιμα.
Περιβαλλοντικοί επιστήμονες, οικολογικές οργανώσεις, ακόμη και θρησκευτικοί ηγέτες όπως ο Πάπας Φραγκίσκος έχουν ενώσει τις φωνές τους υπέρ της επείγουσας ανάληψης δράσης. Παράλληλα, τα βήματα προόδου που έχουν γίνει στην παραγωγή πράσινης ενέργειας έχουν συνδράμει στην πίεση προς την κατεύθυνση της μείωσης των εκπομπών άνθρακα, οι οποίες ευθύνονται για την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Με λίγα λόγια, αυτό που λέω τα τελευταία 1,2,3,4,5… χρόνια – πάμε για τον αντίποδα της Βιομηχανικής Επανάστασης, την αποανάπτυξη και την αύξηση της παγκόσμιας ανεργίας που θα σημάνει έναν οικονομικό και κοινωνικό Αρμαγεδδώνα. Ήδη βλέπετε τι συμβαίνει με τις συντάξεις λόγω αδειάσματος ταμείων, φανταστείτε αυτό στο Χπλάσιο…

Τώρα, αφού η οικογενειακή φωτογραφία της Adams Family αφορά σε «150 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων» τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι; Και αναφέρομαι στο αλεπόπουλο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος πριν λίγες μέρες έδωσε μια συνέντευξη που έκανε το παγκόσμιο να γελάσει.

Και το λέω συνέχεια… Μην γελάτεεε και μην τους λέτε βλάκεεες, εδώ πάει το “όποιος το λέει είναι”! Λέτε ο Κάρολος να ήταν τόσο ηλίθιος όταν πρώτος είπε ότι για το Συριακό φταίει η κλιματική αλλαγή; Καθόλου! Είναι όλα προσχεδιασμένα – όλα προαποφασισμένα κι εμείς απλοί θεατές του έργου τους!

Βέβαια, οι δηλώσεις του Ολάντ εμπεριέχουν και κάποιες αλήθειες. Όντως, τρομοκρατία και κλιματική αλλαγή σχετίζονται:
  1. Είναι και οι δυο απάτες
  2. Ενορχηστρώνονται από τα ίδια σκοτεινά κέντρα
  3. Εξυπηρετούν την Ατζέντα 21
  4. Είναι αφορμές για περισσότερη φορολόγηση και περιορισμό ελευθεριών – 100 δισ. σε ετήσια βάση μέχρι το 2020 ζητάει ο ΟΗΕ για το κλίμα!
  5. Η κλιματική αλλαγή είναι από μόνη της μια ολόκληρη τρομοκρατία, αφού για να την προκαλέσουν, ψεκάζουν το κλίμα, το χααρπίζουν και δημιουργούν ακραία φαινόμενα μέχρι να υποκύψουμε και να ασπαστούμε την εκκλησία τους!
Κι όποιος επιστήμονας έχει διαφορετική άποψη, τον τρώει το μαύρο το σκοτάδι, δέχεται απειλές ή ακόμα χάνει και τη δουλειά του.

Και μέσα στην οικογενειακή φωτογραφία και το εξέχον μέλος της οικογένειας της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ο Αλέξης Τσίπρας, πίσω-πίσω και δεξιά-δεξιά, ανάμεσα σε δυο Αφρικανούς ηγέτες (τυχαίο; δεν νομίζω) άβολος και άβουλος μεταξύ των “μεγάλων”…

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: