Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Πόσο “Λεβεντομαλάκας” και γλυφτο-ζήτουλας πρέπει να είσαι για να προσβάλλεις τη μνήμη των νεκρών των Ιμίων; Του Στέφανου Χίου

LEVENTIS

Ο Λεβέντης βεβηλώνει τους Νεκρούς Ήρωες των Ιμίων!


«Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους ήρωες μας και τις θυσίες τους…»

To παραλήρημα Λεβέντη, να βρίζει και να βεβηλώνει τους Νεκρούς των Ιμίων, συνέβη το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα είπε...
σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Μα, ο Καμμένος είναι ακροδεξιός, τι δουλειά έχει τώρα ο Καμμένος, οι υπουργοί του Καμμένου έχουν τη νοοτροπία Λεβέντη; Η νοοτροπία Λεβέντη είναι νοοτροπία κάθαρσης, είναι νοοτροπία νοικοκυρέματος. Ο Καμμένος, ο άνθρωπος, πάει και ρίχνει στεφάνια στα Ίμια.»

Καλό θα είναι ο ανθέλληνας Λεβέντης να προσέχει πως μιλάει για ένα θέμα, μια εθνική προδοσία που όταν συνέβη, αυτός πήγαινε στα σκαλοπάτια και στις πόρτες των «νταβατζήδων» για να πάρει κανένα χαρτζιλίκι. Πήγαινε στο γνωστό μαγαζάκι του κυρίου της τηλεφωνικής εταιρείας για να αρμέξει, πήγαινε στον δείνα, τον τάδε, τον παράλλο σαν τον παρακατιανό ζήτουλα και έλεγε: Δώστε κανά φράγκο για να ταίσω το κόμμα. Και τώρα, η καλιακούδα της διαπλοκής που ζητάει κι υπουργεία από τον έτερο άφιλο της διαπλοκής, προσβάλλει τη μνήμη νεκρών.

Τον Καμμένο γραμμένο τον έχουμε. Αλλά τα παιδιά που τα πήγαν εκεί και τα σκότωσαν αυτός ο αρχιμαλάκας, δεν έχει δικαίωμα ούτε το όνομα τους να αναφέρει.

Αει σιχτίρ από κει, ανδρείκελο

Κι εαν έχεις αχαμνά, απάντα μασκαρά…

Εντάξει ρε; Άντε κωλοτούμπα.

Σ.Χ

www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: